Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Igaz történet: Fekete mágia áldozata lett a Borsodi férfi!

Dátum: 23.08.2017

A történetünk főszereplője egy olyan férfi, aki igazán realista ember, és soha nem volt híve semmilyen spirituális tannak. Ez bizony gátolta abban is, hogy időben felismerje, hogy fekete mágia áldozatává vált!

A fekete mágia első jele az úriember életében az volt, hogy egyik napról a másikra nagyon lebetegedett, magatehetetlenné vált, és családja gondoskodására szorult. Persze az orvosok nem tudták elmondani, mi is a baj, ugyan kezelni kezelték, de igazából nem volt valós diagnózis.

 

Angyali segítségre vársz? Nézd meg ITT, mit üzennek számodra!

 

Ismerd fel a fekete mágia jeleit magadon is! Ha semmi nem sikerül, apróbb vagy nagyobb háztartási balesetek érnek folyamatosan, a pénz kifolyik a kezeid közül, hirtelen nagyon nagy anyagi veszteség ér, illetve rosszul érzed magad indokolatlanul, és szorongás, valamint depresszió kerít hatalmába, gyanús hogy fekete mágia lehet rajtad! Ebben az esetben kérd Matt segítségét mindenképp a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Tudd meg a szerencsés napjaid a 2017-es évre, ITT!

 

A hosszú betegeskedés alatt a párja beleszeretett a férfi legjobb barátjába, és nem gondoskodott tovább róla. A férfi nagyon maga alatt volt, mind lelkileg, mind testileg. Majd kirendeltek mellé egy ápolónőt, akivel elbeszélgetett az életéről, milyen szépen is éltek, milyen rendben volt minden, régi történetekről és szerelmekről mesélt. Az ápolónő fejében szöget ütött a gondolat, hogy is omolhat össze egy élet ilyen hirtelen. Mivel ez a nő elég járatos volt a különböző mágiákban, azonnal felismerte az átok jeleit a férfin. Ezt elmondta a férfinek, ő viszont nyilván szkeptikusan fogadta, hogy átok lehet rajta.

 

Neked mi a kedvenc színed? Nézd meg ITT, mit tartogat számodra a jövő!

fekete mágia

A nő egyik nap egy idegennel állított be a férfihoz, aki egy látó volt. Régi szerelmeiről alaposan kikérdezte a férfit, és bizony arra a következtetésre jutott, hogy egy múltban történt párkapcsolati haragból indul ki a férfi összes problémája. Levette az átkot a férfiról, majd elmondta, hogy a későbbiekben hogyan védekezzen a fekete mágia ellen. A férfi megdöbbent, de betartott mindent, amit a szakember mondott, aztán szépen lassan újra lábra állt. Az orvosok nem tudták hová tenni a helyzetet, de férfit ez már nem is érdekelte, csak az, hogy új életet kezdhet, mert megszabadult ettől a borzalmas tehertől, a fekete mágiától!

 

Semmi sem sikerül? Akármibe is belekezdesz csak egyre rosszabb lesz az anyagi helyzeted? Hívd Mattet vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megnézik, hogy van-e rajtad fekete mágia, és ha igen, akkor eltávolítják rólad és védelemmel is ellátnak!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Györgyi a 06.01.2018

Nyugdijas vagyok, nem sok nyugdijjal. Igy a jósláshoz szükséges percdijak számomra magasak. Ha lehetne emailben kérni a jóslást az jó lenne.
Üdv. Györgyi

    Asztro Show a 09.01.2018

    Kedves Györgyi! Kövessen minket a facebook-on, ott tud értesülni ingyenes jóslás lehetőségéről! Asztro Show néven talál meg minket!

Hagyj hozzászólást

*