Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Így jósolj magadnak férjet Szent András napján

Így jósolj magadnak férjet Szent András napján!

Dátum: 28.11.2015

Hallottad már, hogy akivel Szent András éjjelén álmodsz, elvesz feleségül? Mosolyogtál rajta? Ne tedd, mert az esetek 95%-ában valóban így történik. Ha csak nem az angol királyi herceggel álmodsz, a prófécia szerint igenis az a férfi lesz a férjed, aki megjelent álmodban. Sajnos ez akkor is igaz, ha ez a pasi Neked egyáltalán nem tetszik.

Két dolgot tehetsz: Az egyik, hogy nem alszol ezen az éjszakán egyetlen percet sem. A másik, hogy felkészülten mész aludni, és nyugodtan hajtod álomra a fejed, ugyanis biztos lehetsz benne, hogy azzal álmodsz majd, akit kinéztél magadnak, és akinek Igent szeretnél mondani valamikor az oltár előtt.

Mielőtt elvégzed a rituálét, tudd meg, hogy valóban ő-e az igazi! Bővebb infó ITT!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, médium, tisztánlátó, számmisztika, telefonos jóslás, sikersztori

Mágusok és boszorkányok kihasználva ennek az éjszakának a varázserejét, ilyenkor készítik a legerősebb kötéseket, mágiákat, hogy a kiszemelt áldozat azzal álmodjon, akihez ők akarják kötni a sorsát és az életét. Nagyon vigyázz tehát, egy védelmet kérj, mielőtt lefeküdnél Szent András éjjelén!

 

Mit tegyél, ha már van egy kiszemelted, de ő még nem tette fel a nagy kérdést?

Végezd el este a szerelmi mágiát a fehér mágia eszközeivel, és éjszaka az a férfi jelenik meg álmodban, akit nagyon szeretsz, és ő lesz az, aki oltár elé vezet még a következő évben.

A mágiához szükséged lesz egy ajándékba kapott rózsa szirmára, egy lúd vagy kacsa tollára, 2 szálra a kiválasztott férfi hajából, vízre, piros és fehér gyertyára, fehér szalagra, egy cseppre a kedvenc alkoholos italából, egy cseppre a te parfümödből.

 

Fejtsd le a rózsáról a szirmokat, tedd egy üvegtálba, önts rá egy ujjnyi vizet, dobd a tálba a hajszálakat, a tollat, cseppents az alkoholos italból és a parfümödből. A piros gyertyába karcold a te neved, a fehér gyertyába az Ő nevét, majd egy fehér szalaggal kösd össze a két gyertyát és gyújtsd őket meg.

Luca napján megtudhatod, ki lesz a férjed! Kattints IDE!

szerelem, párkapcsolati jóslás, párkapcsolati elemzés, csillagjegyek és a párkapcsolat

Addig égesd a gyertyát, amíg a szalag magasságáig leég. Miközben ég, ismételd a szerelmi mágikus szavakat, amelyeket a kollégáinktól kaphatsz meg, mert személyre szabottan, a kettőtök születési dátuma és a keresztnevetek alapján tudják megállapítani! A gyertyákat oltsd el, a vizet öntsd ki a kertbe és oda, ahová öntötted, ültess egy virágot.

 Ha ezt a mágiát elvégezted, éjszaka azzal a férfival álmodsz, akihez feleségül szeretnél menni, és hamarosan megkéri a kezed! Ha úgy ébredsz, hogy az az érzésed, nem álmodtál semmit, akkor hívd a szakembereinket, és ők segítenek felidézni az álmodat! Sokszor elfelejtjük az álmainkat, de most fontos emlékezned, mert a mágia és jóslat csak akkor teljesülhet, ha tudod, mit álmodtál!

 

Léteznek más jeles napok is, amikor megtudhatod, hogy ki lesz a férjed, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen férj válik belőle és milyen lesz a kapcsolatotok 10 év múlva! Machita és Eugénia jósnő mindent elmondanak Neked a jövendőbeli férjeddel kapcsolatosan, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*