Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

inga

Így kérdezd az ingát, hogy igazat válaszoljon!

Dátum: 11.08.2016

Ha a kérdéseid megválaszolására a jós eszközök közül az ingát választottad, akkor 5 szabályt mindenképpen be kell tartanod ahhoz, hogy az inga a valós választ mutassa.

 

Zagiba Zoltán kollégánk ennél bővebben írt az ingáról. A vonatkozó cikket ITT olvashatod!

 

  1. Avasd be az ingát. Először dörzsöld össze a két tenyered, majd szorítsd az ingát a kezed közé és tartsd úgy 1 percig. Ezután mosd le folyó víz alatt.

 

  1. Kérdezd meg az ingától, hogy miként jelzi az igent, a nemet és a nem szabad tudnod válaszokat. Az inga fogja eldönteni, hogy ő hogyan jelzi ezeket. Kérdezd meg többször is. Ha háromszor egymás után ugyanazt mutatja, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kérdéseid megválaszolásakor is ezt a jelzésrendszert fogja használni.

inga

Ha az inga azt mutatja, hogy sikeres leszel, de te még nem tudod, hogyan valósítsd ezt meg, olvasd el cikkünket ITT!

  1. Kérj áldást a belső mesteredtől. Az ingát a belső mestered, a mindentudó felsőbb intelligencia mozgatja. Egy meditáció során mutasd be nekik az ingád és kérd őket, hogy ezt az ingát használják a kérdéseid megválaszolására.

 

  1. Egyedül használd az ingát. Ha a saját kérdéseidre szeretnél választ kapni, akkor olyan helyen kérdezd az ingát, ahol senki más nem tartózkodik. Fontos, mert egy másik személy gondolathullámai befolyásolhatják az inga válaszát.

 

Végezz mágiát, hogy a bőség megérkezzen az életedbe még ma! Kattints IDE!

inga

  1. Amikor az ingát kérdezed, csukd be a szemed, és csak akkor nyisd ki, amikor a jelzés már egyértelmű, így biztos lehetsz benne, hogy a kezed finom rezgéseivel nem befolyásoltad az ingát az általad vágyott válasz érdekében.

 

Ha a fenti 5 szabályt betartottad és mégsem vagy teljesen biztos, hogy az inga igazat mondott, akkor kérd szakembereink segítségét. Ők beavatják az ingádat és további tippeket, jó tanácsokat mondanak, amelyek segítségével könnyebben és hatékonyabban használhatod majd az ingádat.


Ha nem eldöntendő kérdésed van, és szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád az életben anyagiak, munka, egészség, szerelem terén, akkor Megmondó és Amarita jósnők segíthetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy választ kaphass a kérdéseidre!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*