Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Így kérdezz eltávozott szeretteidtől!

Így kérdezz eltávozott szeretteidtől!

Dátum: 26.05.2015

A spiritualitás a 19. században már az egész világot magával ragadta. Egyes országokban esti szeánszokat tartottak, míg máshol szerelmi, gyógyító vagy bőségvonzó szertartásokat végeztek. A spirituális világ a kezdetektől fogva az életünk része, az emberek mindig hittek a mágiában és a szellemekben. Viszont a mai napig léteznek olyan emberek, akik kételkednek a szellemek, lelkek létezésében. A szeánszok világán túl ma megismerkedhetnek még egy különleges kapcsolattartó módszerrel, amelyet mágikus Ouija tábla segítségével végeznek.

 szellem, szellemidézés, szellemek, ouija tábla, szellem tábla

A szellemek üzeneteit sokszor médiumi jelenléttel, sötét helyiségekben tartják. Sokan nem tudják, de a sötétség csak jelképes része a meditációnak, viszont nem alapfeltétele a szertartásnak. Első és legfontosabb lépésként azt kell megfogalmaznunk, hogy mit szeretnénk elérni a szellemidézéssel, miért zavarjuk meg ezzel az eltávozott szerettünk lelki nyugalmát. Fontos, hogy előre megfogalmazzuk és leírjuk egy papírra a feltenni kívánt kérdéseket. Egyedül is kapcsolatba léphet egy szellemmel, de minél több ember energiája adódik össze egy meditáció alkalmával, annál eredményesebb lesz a kommunikáció és tisztábbak, élesebbek a túlvilági üzenetek. A szeánsz elkezdése előtt gyújtsunk egy fehér gyertyát, amelyet az asztal közepére helyezünk el. Fontos a teljes lelki nyugalom és szellemi frissesség miniden résztvevő számára.A kapcsolatfelvételhez más eszközre már nincs szükségünk, elég az elhunyt személyt a nevén szólítani és a jelenlétéről érdeklődni. Mielőtt elkezdenénk feltenni a kérdéseket, meg kell egyeznünk abban, hogy a válaszok milyen formában testesülnek meg az anyagi világban. Leggyakrabban használt jel a gyertyaláng mozgása, vagy tárgyak elmozdítása.

A szellemidézés számtalan veszélyt rejt magában, ha nem körültekintően és szakszerűen járunk el.

Ezek elkerülése érdekében hívja a 0690633991-es telefonszámot (485 Ft/perc) és kérje az Asztro-Centerben Tamara segítségét, aki előző életekkel és szellemidézéssel is egyaránt foglalkozik!

asztrológia, asztrológiai elemzés,jóslás

Most pedig ismerkedjünk meg a Ouija (víja) táblával, amelyet túlvilági kommunikációra használhatunk. Sokan félnek ettől a kaputól a másik világba. A Ouija tábla kitűnő eszköz, melyet leghatékonyabban két ember tud használni. Ez a tábla arra szolgál, hogy kapcsolatba lépjünk a szellemekkel, ami úgy történik, hogy idézéskor a táblát az ölünkbe helyezünk és a szellemek erejével a kezünk elmozdul, és a táblán lévő ABC és számok segítségével megkapjuk a túlvilág üzenetét. Fontos a nyugodt, kiegyensúlyozott lelki állapot. Használat előtt egy rövid meditációt is elvégezhetünk, amivel lenyugtatjuk a gondolatainkat és ráhangolódunk a kérdésekre. A tábla használata azonban veszélyes is lehet, mivel kapcsolatba léphetünk ártó, kártékony szellemekkel is! Az ezotéria ágán belül vannak olyan jósaink is, akik segítségével ezt elkerülheti! Az Ön szerette hirtelen távozott el, nem tudott tőle elbúcsúzni?! Szeretné ezt megtenni, illetve kérdése lenne? Akkor hívja az Asztro Center jósait: Glóriát és Edit Jósnő Médiumota 0690633991-es telefonszámon (486 Ft/perc), akik segítenek Önnek, hogy kapcsolatba tudjon lépni vele! Megteheti külföldről is: Romániából tlefonáljon a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

szerelem, szerelmes, rám talál, szerelem, párkapcsolat, jós, jóslás,

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

Zsófia a 10.08.2017

Kedves Karola, hítalak a megadott számon, de nem válaszoltál.
Mit üzen nekem a fényből a női szellem?
Fogadom üzenetét szeretettel !
Zsófi

    Asztro Show a 11.08.2017

    Kedves Zsófia! Üzenete teljesen személyre szabott és ide sajnos nem írhatjuk le! Fontos dologról lehet szó, kérem hívja mielőbb Karolát vagy kollégáit: 06 90 633 991 (485 Ft/p)! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*