Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gábriel arkangyal és az angyali üzenetek

Így kérj családi védelmet Gábriel arkangyaltól

Dátum: 07.06.2019

Gábriel arkangyal segíthet neked, ha védelmet szeretnél a családodra. Ő az igazság és a remény angyala. Üzenetei segítenek neked, hogy igazi védelem legyen a családodon. Gábriel arkangyal nem csak reményt, hanem erőt is ad neked, hogy cselekedni tudj. Hatalmas szárnyait kiterjeszti feletted, és a családod felett, ha hívod.

 

Gábriel arkangyal üzen Neked! Olvasd sorait ITT!

 

 

Igazán, tiszta szívvel kell hívnod őt. Ebben segítek. Lehetőleg egy fehér gyertyát gyújts, és hívd Gábriel arkangyalt a következő szöveggel. Többször egymás után mondd el a szöveget, csukd be a szemed és koncentrálj a láthatatlan, tiszta angyali energiákra.

 

Megtudhatod ITT, hogy téged melyik angyal vigyáz!

as_aurethiel_530

“Most megidézlek, Gábriel arkangyal. Kérlek, gyere! Gábriel arkangyal hívlak, kérlek, segíts! Kérlek, hogy tiszta fehér sugaraddal állj a bal oldalamra! Kérlek, hogy tiszta fehér energiáddal áraszd el az aurámat és irányítsd következő lépésemet, vagy terelj új ösvényre! Kérem, hogy életem feladatának jelképei most megvilágosodjanak és aktiválódjanak! Kérlek, hogy hozz örömöt, kegyelmet, tisztánlátást, megértést, nagylelkűséget, és tegyél rendet az életemben!”

 

ÍGY kell imádkoznod az arkangyalodhoz!

 

 

Ha sikeresen magad mellé hívod, akkor végezhető el a védelmi mágia. Érezned kell a jelenlétét. Megnyugvást, hideg vagy meleg hullámot fogsz érkezni. Lehet, hogy többször kell majd elmondanod egymás után, de bízz benne, hogy jönni fog!

Ha sikeresen magad mellé hívtad, jelentkezz, mert akkor egy nagyon különleges angyal talizmánt tudunk neked készíteni, ami hosszútávon fog neked segíteni abban, hogy védelem legyen a családodon.

Várjuk nagyon a jelentkezésed, reméljük, hogy Gábriel arkangyal nem hiába küldött neked üzenetet!

rtl_angyal

Kérd az angyali talizmánt, hogy napjaitok nyugodtan és védelemben teljenek! Ha viszont sorozatos szerencsétlenségek érnek, akkor itt az ideje, hogy kérj negatív energia vizsgálatot Sárától vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), valamint védelmet a rossz energiák ellen!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*