Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Így mágiázd be a nagy pénzt Húsvét előtt!

Dátum: 28.03.2018

Ha még húsvét előtt szeretnél pénzhez jutni, akkor már nem sok időd maradt, ezért egy nagyon gyors húsvéti pénzmágiára van szükséged. Ennek a pénzmágiának nem csak az elvégzése nem tart sokáig, hanem a hatását is nagyon rövid időn belül érezni fogod.

 

Tudd meg ITT, mikor lehet a tiéd egy főnyeremény!

 

Egy egyszerű gyertyamágiát kell elvégezned, amihez fehér gyertyára, fehér kendőre, egy fehér madártollra, és piros festékre lesz szükséged.

A piros festékbe kell mártanod a madártoll szárát és ezzel kell felírnod a papírra az összeget, amire szükséged van.

Tovább fokozhatod a pénzbevonzást, ha használod ezt a speciális varázsigét ITT!

 

Ne légy szerény és ne feledd, ez a pénzmágia nagy összeget hozhat neked!

Az összeg alá mindenképpen írd fel a nyertes mantrát! Tündér Lili a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) lediktálja neked a 4 soros mantrát, ami nélkül nem működhet a mágia! Mindenki csak 1 mantrát kaphat és nincs sok belőle. Igyekezz, nehogy valaki megelőzzön és neked ne jusson mantra!

 

Ha nagyon kevés a pénzed, az Univerzum is segít neked! Olvasd el ITT, hogyan!

ezoterikus kalendárium

Nagypénteken végezd a pénzmágiát, és pontosan éjfélkor gyújtsd meg a fehér gyertyád, közben mondd hangosan: Ahogy a gyertya lángját meggyújtom, a bőség lángja fellobban az életemben, a bőség tüze felemészti a szegénységet és a pénztelenséget!

Ezután égesd el a papírt, amire az összeget írtad, a hamut gyűjtsd a fehér kendőbe, kösd össze a kendő négy sarkát. A hamut húsvét hétfőn kell kiszórnod, szélnek eresztened.

A hamuval összekent, foltos fehér kendőt tedd el, és csak akkor mosd ki, ha megjött a nagy összeg, amire vártál.

 

Megint jön egy ünnep, még pedig a Húsvét. Hirtelen több pénzre van szükséged, mert nagy a család és sok ajándék kell? Ezzel a mágiával megteremtheted magadnak, és gondmentes lehet az ünneped! Hívd Lunczer Juditot vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy az elsők között adhassák át neked a NYERTES mantrát!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*