Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az élet minden területén korlátozó blokkok

Így szabadulj meg a blokkoktól!

Dátum: 24.09.2015

Szeretnél élethelyzeted minőségén változtatni, de mindig akadályokba ütközöl? Meg kell tisztítanod a tudat alatti blokkokat, korlátozó, negatív lélekprogramokat, hogy helyette a pozitív változásoknak teret engedj.

 

A negatív gondolkodás okozza a legnagyobb gondot, és a blokkok oldása azért elengedhetetlen, mert ha ezek a gátló tényezők hosszasan feldolgozatlanok maradnak, akkor idővel tartós problémákhoz, egészségügyi gondokhoz vagy egyéb életviteli nehézségekhez vezethetnek. A legrosszabb esetben akár mindkettőhöz egyszerre.

Nem egyszerű az életed? Kattints IDE és tudd meg, hogyan szabadulj meg a stressztől, hogy ne menjen az egészséged kárára!

 jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Általában a legjobb, ha ezekkel a problémákkal ezoterikus képességekkel megáldott szakemberhez fordulunk. Ők számos módszert ismernek ezeknek a blokkoknak az oldására, melyekkel elkerülhetőek az izom és ízületi, vagy keringési rendszerünkkel kapcsolatos megbetegedések.

Olvass bővebben a gyógyító energiákról ITT!

Ha erre nincs lehetőségünk azonnal, akkor sem kell megijedni, mert létezik olyan, otthon is elvégezhető gyakorlat, amellyel megállíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk a blokkok által kialakult nehézségeket.

 

Íme a gyakorlat:

Kényelmesen feküdjünk a hátunkra és engedjük, hogy teljesen ellazuljon a testünk. Gondolatban egyenként el is mondhatjuk, hogy ellazítom a jobb lábamat, ellazítom a bal lábamat és így tovább – haladva végig a testen. Ha ezek után is kényelmetlen érzésünk maradna, nyugodtan változtassunk pozíciót, amíg nem sikerül teljesen ellazulnunk, sőt néha az is segít, ha ilyenkor a légzésünkre összpontosítunk.

Ezután el kell képzelnünk, hogy egy gyógyító fehér fény vesz körül minket. Majd kérjük meg az égi segítőinket (angyal, szent, vagy eltávozott családtag), hogy segítsenek nekünk az akadály, vagyis a blokk megkeresésében és oldásában. Ezután figyeljük, mi játszódik le a fejünkben. Amikor megleljük a nehézséget, engednünk kell, hogy hassanak ránk. Ha kell, akkor sírjunk, jajgassunk, kiabáljunk, természetesen továbbra is behunyt szemmel. Miután megnyugodtunk, újra kérjük meg segítőinket, hogy mutassák meg nekünk, hol van a testünkben a blokk. Azon a területen, abban a végtagban, vagy testrészen kell fájdalmat éreznünk, ahol a blokk jelen van. Ha már érezzük, vegyünk nagy levegőt és fújjuk ki, miközben arra összpontosítunk, hogy megszabadulunk az akadályozó blokkoktól. Ezt a légzésgyakorlatot addig ismételjük, amíg a fájdalom nem szűnik meg.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Azt tudnunk kell, hogy ez az otthoni meditáció egy felületi kezelésben részesít bennünk, ami teljesen nem szünteti meg az akadályozó blokkokat. Az anyagi blokk, a szerelmi blokk vagy bármilyen más blokk teljesen csak szakértő segítségével szüntethető meg!

 

Szeretnéd, hogy az életed minden területéről teljesen eltűnjenek a blokkok, amelyek akadályozzák a boldogulásod? Akkor kérd most azon jósaink telefonos segítségét, akik ezt el tudják távolítani. Ágnes és Tündér Lili a blokkok eltávolításának nagy ismerői! Ha átok, rontás vagy negatív energia van rajtad, akkor is segítségedre lesznek! Hívd most őket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Tarts egy nagyszerű csapattal szeptember 29-én, hogy a szeretet, a béke és a bőség árassza el az otthonod!
Első lépésként kattints a “Csatlakozom” gombra!

Hagyj hozzászólást

*