Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Így szokj le a dohányzásról (ha érdekel a spiritualitás)

Így szokj le a dohányzásról (ha érdekel a spiritualitás)

Dátum: 25.11.2015

A szenvedélybetegségek hálójába nagyon könnyű belegabalyodni, és annál jóval nehezebb kikecmeregni onnan. Főként azért, mert az elején egyáltalán nem tűnik vészesnek, sőt, ha benne vagyunk, akkor később sem aggódunk miatta. A környezetünk az, aki észreveszi és próbálja felhívni a figyelmünket, kisegíteni a bajból.

– Tehát hol itt a baj? – kérded, elszívok néhány cigit a lightosból. XY nem dohányzott és mégis tüdőrákos lett, nagyapám 60 évig dohányzott és mégsem ártott neki a füst.  Magadra ismertél? Petőfi Pató Pál urát idézve “Ej, ráérünk arra még!”. Vajon ráérsz, vagy később már túl késő lesz változtatnod? Sosem alkalmas az időpont, mert most stresszes az élet, vizsgára tanulsz, vagy munkahelyi problémáid vannak, esetleg egy válás küszöbén állsz?

 

Hidd el, az alkalom soha sem lesz alkalmasabb a MOST-nál. Ma jött el az idő, hogy letedd a cigit, vagy megszabadulj más károsnak nevezhető szenvedélyeidtől!

jós, jóslás, jósnő, spiritualitás, dohányzás, cigi, elektromos cigaretta, dohányzás leszokás, dohányzás káros hatásai

Mitől alakul ki a szenvedélybetegség?

 

Minden problémának elsősorban az okát kell kutatni ahhoz, hogy megtaláljuk a kiutat belőle. Természetesen a dohányzást mindenki más és más ok miatt kezdi el. Van, aki egy szakítást nem tud feldolgozni, van olyan is, aki a gyász miatt, van, aki más pótcselekvés helyett kezd el dohányozni.

Azt, hogy nálad mikor és miért kezdődött, csak Te tudhatod, de szakembereink segítenek rávilágítani az igazi kiváltó okra. Lehet, hogy nem is tudod, mi volt az a korábbi impulzus, ami kiváltotta nálad a dohányzási vágyat. Ha a kollégáink felderítették, hogy mi az oka annak, hogy először rágyújtottál, akkor már el is indultál a leszokás felé vezető úton!

Hogyan tedd le a cigit örökre?

 

Ha már kiderült, mióta és miért cigarettázol, el kell végezned egy rossz szokás-oldó mágiát. Ez bármilyen más negatív tulajdonságodtól való megszabadulásban is segít, de egyszerre csak egy rossz szokásodtól szabadulhatsz meg. Ha a dohányzás elhagyása a fő célod, akkor a következőképpen végezd a mágiát:

 

Készíts elő egy fém tálat, állíts bele egy fehér gyertyát (tartóban), majd önts bele egy kis vizet, kb. 2 cm magasan. Készíts elő 10 db kis cetlit és mindegyikre írj fel egy-egy negatív eseményt, ami az életedben történt, bármi lehet ez, pl. valaki megcsalt, vagy elveszítettél egy munkahelyet, vagy elpusztult a kedvenc háziállatod. Majd, ha ezzel végeztél, fordítsd meg a cetliket és a másik oldalra írj egy-egy pozitív eseményt. Bármit, aminek egyszer valamikor nagyon örültél: egy sikeres vizsga, ajándék, szerelmi vallomás stb. Gyújtsd meg a gyertyát, majd minden cetlit húzz át a láng fölött és dobd a vízbe. Miközben áthúzod a gyertya lángján a papírdarabot, mondd hangosan: Szenvedély, kötöttség, elengedek mindent, ami sötétség….” A mantra folytatását és a rituálé befejezését a jósainktól tudhatod meg.

jós, jóslás, jósnő, spiritualitás, dohányzás, cigi, elektromos cigaretta, dohányzás leszokás, dohányzás káros hatásai

Mi a teendő, ha már többször próbálkoztál a leszokással, de nem sikerült?

 

Mindenképpen kérj egy blokkoldást abban az esetben, ha többszöri leszokási kísérletedet sem koronázta siker. Ez jelentheti azt is, hogy az akaraterődet blokkolják és ezért az élet más területén sem érvényesül az akaratod.

Kérhetsz egy regressziós hipnózist, amivel szakértőink visszavezetnek jelenlegi életed egy korábbi időszakába, amikor trauma vagy lelki megrázkódtatás ért, és segítenek ennek a feldolgozásában. Sok esetben ez már önmagában elég a káros szenvedély elhagyásához.

Kérhetsz utaztatást az előző életeidbe, amely során fény derülhet arra, hogy a káros szenvedélyre való hajlamot melyik életedből hoztad, és előző életed megtisztításával megszabadulhatsz sok olyan blokktól, amelynek eddig nem ismerted az eredetét.

Ezután már könnyebben átszokhatsz az elektromos cigarettára, amely nem csak egészség, de környezet kímélő is, és onnan már csak egy macskaugrás a végső cél, a cigaretta végleges elhagyása.

Ha elhatároztad, hogy mindenképpen elhagyod legalább egy rossz szokásodat ebben az évben, akkor olvasd el cikkünket a függőségekről ITT, és tudd meg egy másik CIKKÜNKBŐL, hogy milyen növények, növényi kivonatok lehetnek a segítségedre a leszokásban!

jós, jóslás, jósnő, spiritualitás, dohányzás, cigi, elektromos cigaretta, dohányzás leszokás, dohányzás káros hatásai

Ha szeretnél spirituális módszerekkel leszokni a dohányzásról, akkor kérd Ágnes jósnő vagy Machita segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ők elvégeznek majd egy auratisztítást is abban az esetben, ha a sok dohányzástól, vagy negatív energiáktól besötétedett az aurád!

Jósainkat eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*