Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Illatok, amelyek segítenek decemberben

Illatok, amelyek segítenek decemberben

Dátum: 13.12.2015

A karácsonyi készülődést, a karácsonyra való lelki ráhangolódást rengeteg tényező befolyásolja. Nem csak a színek, a tárgyak, amelyek körülvesznek bennünket, hanem (bár ritkán esik szó róla) az illatok is hasonló módon javítják vagy éppen rontják a hangulatunkat és a közérzetünket.

A téli hónapokban hajlamosabbak vagyunk a depresszióra és az önsajnálatra. Ha nem egy kandallós lakásban laksz, akkor próbálj az illatokkal egy kis melegséget lopni az életedbe és a nappalidba a zimankós téli estéken.

Kutatások bizonyítják, hogy az illatanyagok boldogságérzetet, szexuális vágyat, nyugalmat, ugyanakkor agresszivitást és ideges közérzetet is képesek generálni.

Most megtudhatod, milyen illatokkal vedd körül magad, ha nyugalomra, harmóniára vágysz. Az alábbi illatok között biztosan akad pár olyan, amely garantáltan jobb kedvre derít! Válaszd ki azt, amelyik leginkább illik hozzád.

A legegyszerűbb, ha kipróbálod az összeset és csak azt használod majd rendszeresen, amelynek az illata kellemes érzést vállt ki belőled. Hiába írják a kutatók és tudósok, hogy egy adott illat mennyire nyugtató hatású, mert ha benned valamilyen illat negatív emléket idéz, akkor az számodra nem a megfelelő választás.

 

Citromfű illóolaj

Többek között citrált és linaloolt is tartalmaz, ezért nyugtató hatása van.

Bergamott illóolaj

Fertőtlenítő hatású, kedélyjavító, depresszió ellen is ajánlott.

Ylang ylang illóolaj

Lazító hatású, nyugtató olaj.

Fenyő illóolaj

Fertőtlenítő hatású, gyulladáscsökkentő olaj.

Grapefruit illóolaj  

Fáradtság, kimerültség ellen alkalmazható.

Geránium illóolaj

Feszültség csökkentésére, szorongás oldására ajánlott.

Fodormenta illóolaj

Jó kedv és harmónia teremtésére használhatod.

Mirhaolaj

A negatív energiák ellen használd.

Tömjén illóolaj

Elsősorban meditációkhoz ajánlott, szintén jó a negatív erők távoltartására.

 

Az illatokat érdemes kombinálnod is a tökéletes hatás elérése érdekében, de hogy miként és mely illatokat érdemes kombinálnod, a szakembereink elárulják neked. Az, hogy a fent felsorolt illatok közül melyik milyen érzést vált ki belőled, sokat elárul a lelkiállapotodról, az energiaszintedről és az aurád állapotáról. Bővebb információkért faggasd szakembereinket. Elég elmondanod a keresztneved és a kedvenc illatod, illetve annak az illóolajnak a nevét, amelynek az illata kellemetlen érzést vált ki belőled, és ők máris mondanak mindent, amit tudnod kell arról, hogyan teremtsd meg a tökéletes békét és harmóniát az életedben!

Hogyan használd az illóolajat harmónia teremtésre?

 

A rituáléhoz használd a citromfű és a fodormenta olajat. Ha az illatukat nem találod kellemesnek, akkor valószínűleg negatív energia van rajtad és kérj azonnal egy tisztítást!

Szükséged lesz egy piros, egy fehér és egy zöld színű gyertyára, valamint egy párologtató edényre/mécsestartóra.

Tölts egy kis vizet a párologtató edénybe, majd gyújtsd meg a párologtatást elősegítő mécsest. Cseppents 3-3 cseppet mindkét olajból a vízbe. Gyújtsd meg a gyertyákat, majd mindhárom viaszból tegyél egy-egy cseppet az illóolajos vízbe.

A gyertyákat tedd egymás mellé és kösd őket össze egy kék cérnával. Mire a gyertyák leégnek, a szobád feltöltődik pozitív életerő energiával és neked is sokkal jobb kedved lesz. Fedezd fel a pozitív éned és tanuld meg szeretni önmagad és az életed! Ez nem könnyű feladat, de van telefonos segítséged, jósaink bármikor állnak a rendelkezésedre.

 

A blokkok, negatív energiák megszüntetése a legfontosabb feladat, hiszen ezek az élet mindhárom területén akadályozhatnak az érvényesülésben. Megpróbálhatod eltávolítani őket te magad ide kattintva vagy kérheted szakember segítségét.

 

Az illatok nem csak a közérzetedet javítják, hanem gyógyító hatással lehetnek a testedre és a lelkedre egyaránt. A gyógyító energiákról itt olvashatsz bővebben, a gyógyhatású illatokról pedig a jósainktól tudhatsz meg több információt.

 

A rossz kedv és lehangoltság tönkreteszi a mindennapjaidat? Rosszul érzed magad a bőrödben? Tündér Lilitől, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) kérhetsz egy energiaszint felmérést és ő azt is elmondja, hogy mi a te személyes szerencse hozó illatod, amely akár sok pénzt is hozhat neked 2016 -ban! Külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*