Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ima, amely segít az anyagi biztonság elérésében!

Dátum: 10.08.2018

Ha már sokszor fohászkodtál az anyagi biztonságért, de még egyszer sem hallgattatott meg az imád, nem kaptál égi segítséget, akkor elképzelhető, hogy nem az égiekkel, hanem az imával van a gond. Bár erre szinte senki nem fektet hangsúlyt, de az imának is, akár egy mantrának,szigorú szabályai vannak.

 

  • Ha pénzt és sikert szeretnél, ITT megtudhatod, hogyan érheted el!

 

  1. lépés a megszólítás. Mindig tisztáznod kell, pontosan kihez intézed az imát. Ha anyagi biztonságot szeretnél, akkor érdemes Emkiel és Asinel atlantiszi angyaloktól, illetve Mihály arkangyaltól kérni a segítséget.
  2. Az ima egyetlen kérést foglalhat magába.
  3. Legyen benne a konkrét kérés, elvárás az égiektől. Tehát általánosságban nem jó kérni, csakis konkrétan.
  4. Legyen az imában hála és a köszönet, amit meg kell előlegezned.

rtl_angyal

  • Most teljesülhet egy kívánságod! ITT kiderül hogyan!

 

A fenti séma alapján te is könnyedén összeállíthatod az imádat, de az alábbi rövid fohászt is használhatod. Arra figyelj, hogy pontosan úgy mondd el, ahogy le van írva.

A legjobb, ha Ágnes segítségét kéred a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy egy személyre szabott imát állítson össze neked!

 

  • Őrangyalod ITT fontosakat üzen!

tv2_angyal

“Kedves Emkiel és Asinel angyalok, kérlek, segítsétek az anyagi helyzetem fellendítését, a bevételeim folyamatos növekedését! Hiszem és tudom, hogy általatok hozzájutok ahhoz a pénzhez, amire szükségem van. (Itt mondd a pontos időt)…. időn belül (mondd a pontos összeget)…. forintot szeretnék átvenni az univerzumi kasszából. Ígérem, a rám bízott pénzzel felelősségteljesen bánok, az adakozásról nem feledkezem meg! Köszönöm, hogy meghallgattátok a kérésem és azt is, hogy mindig számíthatok rátok. Ámen.”

 

Tegyél végre az anyagi gyarapodásodért, nem hullik tétlenül az öledbe! Alkalmazd az imát, de kérj előtte egy tisztítást Ágnestől vagy Norbert mágustól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy semmi se gátolhassa a pénz áramlását feléd!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*