Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ingyenes 3 lapos szerelmi jóslás!

Dátum: 22.11.2017

Amikor szerelmesnek érzed magad, semmi más nem érdekel? Észre sem veszed, hogy mi zajlik körülötted? Úgy érzed, két lábbal a föld felett jársz? Igen, ez akkor valóban szerelem!

Viszont olyankor sajnos arról sem veszel tudomást, hogy a környezeted figyelmeztet arra, hogy a vesztedbe futsz, kihasznál, vagy valójában nem is szeret igazán a párod. Ilyenkor jön jól igazán a szerelmi jóslás, hogy te magad is lásd, mire kell figyelned, miben kell, hogy változz, ha nem szeretnél csalódni.

 

Nem tudsz kilépni a párkapcsolatból, amely nem is működik igazán? ITT olvashatsz arról, mi lehet ennek az oka!

 

szerelmi jóslás

Amikor szerelmes vagy, eszedbe jut, hogy milyen jó lenne, ha magadhoz láncolhatnád a kedvest egy fehér mágiával, amely szerelmi kötést ad, vagy milyen jó lenne, ha jósoltathatnál cigánykártyából szerelmi kérdésekben.

Itt az ideje, hogy megnézzük, hogyan is végezhetsz ingyenes szerelmi jóslást!

 

Szerencsére vágysz? Nézd meg ITT, hogy a 4 legszerencsésebb csillagjegy közé tartozol-e!

 

 

A szerelmi jósláshoz gyújts meg egy piros színű gyertyát, készítsd ki a cigánykártyád. Ha nő vagy, vedd ki a pakliból a Szerelmes Nő lapját, ha férfi, akkor a Szerelmes Férfi lapját! Szedd a paklit kétfelé, majd a bal oldali pakliból húzz egy lapot, aztán a jobb oldaliból. Keverd újra össze, és még egy lapot vegyél ki, majd tedd őket a kihúzás sorrendjében magad elé.

 

Elvesztetted a párod, de szeretnéd visszakapni? ITT elolvashatod, hogyan tedd!

szerelmi jóslás

 

Ezek után hívd Virág jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és elmagyarázza neked a lapok jelentését, amennyiben neked nem megy! De vigyázz, ha egyedül akarod megfejteni, amit látsz, mert félrevezetheted vele saját magadat!

 

Magányosan tengeted a napjaid? Nincs senki, akivel szeretnél összejönni, vagy pedig van, de nem mersz kezdeményezni? Happy vagy Matt Médium segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), bevonzhatod a számodra megfelelő társat, aki minden tekintetben klappol hozzád!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*