Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Interjú egy lottó ötös nyertessel

Interjú egy lottó ötös nyertessel

Dátum: 26.02.2016

Magyarországon bujkálnak a nyilvánosság elől a lottó nyertesek, félnek, rettegnek attól, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy sok pénzt nyertek, míg a világ más országaiban a média nyilvánossága előtt is felfedik kilétüket, vállalják nyereményüket a lottó milliárdosok. Pongrácz Margit pszichológus szerint ez arra vezethető vissza, hogy egy jóléti társadalomban nyíltan lehet valaki büszke nyereményére, hiszen tudja, a többiek felnéznek rá, míg Magyarországon jogosan félhet egy nyertes, hiszen a legtöbben irigykednének és talán életére, vagyonára törnének, ha tudnák, ki az, aki a sok milliárdot megnyerte.

 

Ezért érthető, hogy az Asztro Show riporterének csakis telefonos interjút adott az a hölgy, aki 2010-ben egy igen nagy nyeremény boldog tulajdonosa lett. Kérésére sem az összeget, sem a teljes nevét nem közölhetjük, de a történetét az alábbiakban olvashatjátok.

 

Asztro Show: A sorsolás után mennyi idő alatt jutott a tudomására, hogy nyert?

K. Béláné: A szelvényt mindig a férjem vásárolta és az én feladatom volt ellenőrizni, hogy nyertünk-e valamit. Korábban maximum két találatosaink voltak és gyakran a lottózóban kértem meg a hölgyet, hogy tegye be a szelvényt a gépbe, mert ez pontosan megmutatja. Így történt azon a szerdai napon is.

Asztro Show: És a gép kimutatta a nyereményt, a hölgy pedig felkiáltott, hogy Ön nyert?

K. Béláné: Nem, ez egyáltalán nem így történt. A gép kimutatta a nyereményt, de a hölgy nem mondott semmit, hanem visszaadta a szelvényt, majd megkért, hogy fáradjak be az irodába, mert valami gond van a szelvényemmel.

 

Asztro Show: És mi történt ezután?

K. Béláné: Bejött egy úr az irodába, kezet nyújtott, mondta, hogy foglaljak helyet, majd elmondta, hogy telitalálatom van.

 

Asztro Show: Ugorjunk az időben. Hogyan mondta el a férjének?

K. Béláné: A férjem buszvezetőként dolgozott, így nem kérhettem, hogy azonnal jöjjön haza. Megkérdeztem, hol jár, és felszálltam a buszra. Nem értette, mi történt, hiszen ilyet csak ifjú korunkban csináltunk, hogy mindenhova vele mentem. Elmondtam neki. Hihetetlen nyugalommal fogadta, de aznap sziporkázott a mikrofonban. Kedves volt az utasokkal, mindenkihez volt egy jó szava.

 

Asztro Show: Önök ritka példa arra, mikor megmarad a vagyon és még évek múlva is jól gazdálkodnak belőle, jól működő vállalkozásuk van, és ha nem lenne a nyeremény, akkor is biztos megélhetésük lenne. Ez hogyan lehetséges?

K. Béláné: Minket felkészülten ért a nyeremény. Én már régóta programoztam a nyereményt agykontrollosként, alfában elképzeltem, hogy nagy nyereményem lesz és azt is, hogy mire fogom költeni. Ezenkívül egy híres tévés jós segítségét kértem, akinek a nevét nem mondanám, de az egész ország ismeri őt. A. Mester Mágus adott nekem pénzbevonzó kódokat, elvégezte a nagy szerencse mágiát és rengetegszer ráerősítettem ezekre a mágiákra.

 

Asztro Show: A férje hogyan viszonyult ahhoz, hogy Ön televíziós jós műsorokba telefonál?

K. Béláné: A férjem nem nézte jó szemmel, de nem volt köztünk vita ezzel kapcsolatban. Ő hitte is meg nem is, hogy a mágia segít, és inkább nem, mint igen, de sosem mondta, hogy ne próbálkozzak.

Virág elérhetősége, virág jósnő elérhetősége, virág jósnő telefonszáma, virág telefoszáma

Asztro Show: És Ön arra gondol, hogy a mágia hozzájárult  a sikerhez?

K. Béláné: Nem, nem gondolom, hanem egészen biztos vagyok benne. A nyertes szelvényre ráírtam a mágus által megadott kódokat, és többször is ráerősítettem. A férjem szerint csak simán szerencsénk volt, de én tudom, hogy ez nem így van!

 

Asztro Show: Visszatérve a előző kérdéshez, hogyan lehetséges, hogy még mindig van abból a pénzből és nem jutottak csődbe, mint nagyon sok más lottó nyertes?

K. Béláné: Az előbb említett mágus megkért, és a tévében többször is elmondta, hogy a nyeremény 1%-át jótékonysági célra kell fordítani. Mi ezt megtettük, sőt, ennél jóval többet is, hiszen ma is működtetünk egy gyermekvédelmi alapítványt. Aki ezt nem teszi meg, valószínűleg a gyorsan jött pénz gyorsan el is megy.

 

Asztro Show: És végül egy jó tanács Öntől kezdő és haladó lottózóknak. Mit tegyenek, mit ne tegyenek, hogyan nyerjenek?

K. Béláné: Soha ne adják fel, mindig játszanak és kérjenek sorsfordítást, ha nincs a sorsukban nyeremény. Mindenképpen beszéljenek egy mágussal, számmisztikussal vagy más ezoterikus szakemberrel. Nevetségesnek hangzik, de én hiszek a mágia erejében és hiszek a csodákban is. Kívánom, hogy minél többen átéljék ezt a  csodát és akkor se felejtsék el, hogy emberek, ha nem ezer, hanem egy milliárd forint van a számlájukon!

 

Tehát, ha tudni szeretnéd, hogyan lehetnél Te is lottó nyertes, kérdezd szakembereinket, és tudd meg még ma! Ágnes vagy Tündér Lili a legjobbak abban, hogy Téged is hozzásegítsenek egy nagy nyereményhez! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*