Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya -reading-7

Ismerd meg a kártyát – Nagyárkánum a Tarot-ban (16-22 kártyalap)

Dátum: 07.08.2014

Cikksorozatunk következő részéből a Nagyárkánum következő, és egyben utolsó 7 lapjának jelentését ismerheti meg.

Amarita, 406 kód, médium, lenormand kártyajós, asztro show

16. A Torony

tarot kártya, nagyárkánum, torony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Torony lapja a teljes átalakulás lehetőségét rejti önmagában. Ehhez azonban először minden romba dől az   életünkben. Újra kell építenünk önmagunkat tégláról téglára. Fájdalmas, de igen tanulságos időszak előtt állunk. Párkapcsolati kérdés esetén a lap üzenete szerint az életünk fenekestül fordulhat fel. Teljesen új körülmények alakulhatnak ki, persze nem a semmiből, hiszen az előszeleket már éreznünk kell egy ideje.

A Torony a Tarot legnegatívabb értelmű lapja, kedvezőtlen helyzetben éppen ezért sok jóra nem számíthatunk. Számolnunk kell a teljes összeomlás lehetőségével. Meg kell tapasztalnunk a lelki mélypontot, amiből csak a hit erejével, lépésről-lépésre, nagyon lassan haladva tudunk csak kimászni.

 

17. A Csillag

csillag, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Csillag kártya a remény lapja. Amikor ezt húzzuk, bízhatunk abban, hogy végre megkaphatjuk azt a dolgot, amire már hosszabb ideje vágyunk, és amiért már nagyon sokat tettünk. Párkapcsolati kérdés esetén a vágyaink szerint alakulhat az életünk, a kapcsolatunk – de csak abban az esetben, ha azért minden tőlünk telhetőt megtettünk.

Kedvezőtlen pozícióban a Csillag kártyának jelentése szerint a vágyaink, a reményeink nem fognak beteljesülni, vagy csak sokkal később, ahogyan pedig arra számítottunk. A legrosszabb esetben a reményünket is elveszíthetjük. A vágyaink, az álmaink meghaladták a lehetőségeinket, nem éreztük meg, hogy hol vannak a határaink,túl feszíthettük a testi erőnket, túl magasra helyeztük az elvárásainkat.

 

 

Glória, 532 kód, jósnő, kártya jóslás

18. A Hold

 hold, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hold kártyája a legtöbb esetben belső bizonytalanságot jelöl, mert nem tudhatjuk pontosan, hogy merre is haladunk, milyen akadályokkal kell még szembesülnünk. Ez a lap a lélek lapja is, ezért amikor ezt a lapot húzzuk, jól teszünk, ha figyelünk a lelkünk üzenetére, a megérzéseinkre. A Hold az anyaság kártyája is, ha a kérdésünk erre vonatkozott, lehetőségünk nyílhat a gyermekáldásra.

A kártya negatív jelentése szerint a bizonytalanság elviselhetetlen a számunkra. Minden kétséges, kiszámíthatatlan, semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnénk. Az életünk olyan, mint az állóvíz, semmi sem történik. Megbetegedhetünk. Várandósság esetén fennállhat a vetélés lehetősége, vagy nincs esély a fogantatásra.

 

19. A Nap

 a nap, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nap a Tarot legpozitívabb lapja, sikerre, boldogságra, elégedettségre, a karrier lehetőségére számíthatunk. A negatív jelentésű lapok erejét és hatását is jelentősen oldja. A mellette lévő lap mutatja meg – a kérdés tekintetében -, mit tehetünk annak érdekében, hogy a céljaink megvalósuljanak, és végre az élet naposabb oldalára kerülhessünk.

Kedvezőtlen pozícióban a Nap kártyája azt jelentheti a számunkra, hogy nem tudjuk megélni az örömet az életünkben. Pesszimisták, lehangoltak vagyunk, nem tudunk őszintén örülni semminek sem. Mivel a gondolkodásunkon kell elsősorban változtatnunk, figyeljünk azokra mostantól tudatosan, és végezzünk alapos gondolat-nagytakarítást…

 

 

Megmondó, 391 kód, tarot kártya, jósnő, jóslás, ezotéria

 

20. Az Ítélet

 az ítélet, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Ítélet kártyájának üzenete szerint véglegesen lezárul életünk egy szakasza. Ne sajnáljuk, éppen ellenkezőleg, örüljünk ennek, hiszen kivételes lehetőségek elé nézünk. Megérdemeljük a sikert! Dimenzió-kapunak is nevezik ezt a lapot, ami azt jelenti, hogy magasabb szellemi szintekre léphetünk, lelki fejlődésünk útján jelentős lépést tettünk meg. Áldásra, bőségre számíthatunk.

Kedvezőtlen pozícióban karmikus terheinket tovább kell cipelnünk. Teljes újjászületésre lenne szükségünk, de nincs módunk ilyen mértékű változásra. A továbblépéshez fel kell ismernünk, vagy újra meg kell tapasztalnunk azokat a dolgokat, amelyekből még tanulnunk kell.

 

21. A Világ

a világ, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Világ kártyája boldogságot és sikert jelöl, hiszen végig haladtunk a beavatásunk útján, kiálltuk a próbatételeket, tartós és igen szerencsés időszak köszönt az életünkbe. Jelentheti a saját belső világunkat is, amit egyensúlyban kell tartanunk. Amikor ezt a lapot húzzuk, számíthatunk egy különlegesen emlékezetes és szép utazás lehetőségére is.

Amikor a Világ lapja negatív helyzetben áll, bármennyit is küszködtünk eddig, a munkánk eredményére még mindig várnunk kell, és valószínűleg a szerencse is elpártol tőlünk még egy ideig. Jelentheti azt is, hogy a vitás helyzeteinket intelligensen, kommunikációval oldjuk meg, ne rontsunk ajtóstól a házba, és legfőképpen ne törjünk-zúzzunk, mert azzal semmit sem érhetünk el.

 

 

Shanti, kód 891, lélekmentor, kártyajóslás, jósnő

22. A Bolond

 a bolond, nagyárkánum, tarot kártya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bolond lapja a mindent vagy semmit jelöli. Ha kockáztatunk, most nyerhetünk, ugyanakkor ha veszítenénk, akkor sem ér bennünket óriási kár. Az álmainkat valósíthatjuk meg, ha elég bátrak vagyunk ehhez. Ne ragaszkodjunk semmihez sem, lépjünk túl könnyedén a problémákon, úgy mintha nem is léteznének.

Negatív helyzetben a Bolond kártyalap a teljes káoszra utal. Bármit is teszünk, semmi sem sikerül. Mindent elveszítettünk, ami fontos volt a számunkra. Ismerjük fel, ha görcsösen ragaszkodunk valakihez vagy valamihez, azt az élet el fogja venni tőlünk, ugyanakkor, ha le tudunk mondani a számunkra legfontosabb személyről vagy tárgyról, dologról, a nélkül kapjuk meg, hogy azért bármit is tennünk kellene…

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Amennyiben bizonytalan a Tarot által mutatott jövendőben, kérje szakavatott kártyaolvasóink segítségét!

Hagyj hozzászólást

*