Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Rafael_archangel

Ismerd meg az angyalokat – Rafael arkangyal

Dátum: 29.08.2014

Az Arkangyalok az Angyalok hierarchiájának a nyolcadik szintjén vannak.

Feladatuk kettős: vigyázzák, megvilágítják és irányítják az Angyalok (a hierarchia kilencedik szintje) csoportjait, és az emberiség fejlődését, annak minden részletét. Minden Arkangyalnak (és Angyalnak is) az a feladata, hogy segítséget adjanak nekünk, embereknek. ezért bármikor és bármilyen problémánkkal kapcsolatban hívhatjuk őket.

KÉRDEZZEN A SZERZŐTŐL!

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, asztro show

Az arkangyalok egy-egy területre „szakosodtak”, ahogy azt már a korábbi ismertetőnkben Michael illetve Gabriel arkangyallal kapcsolatban már megírtuk.

Rafael arkangyal fő tevékenységi területe a gyógyítás. A gyógyítók és reménybeli gyógyítók, valamint a gyengélkedők segítője. Mint neve eredete is jelzi: „Rfa-el” héberül annyit tesz: „Isten meggyógyít”.

Rafaelt leggyakrabban utazóként ábrázolják, szandálban, karján utazó köntösével, mert ő az utazók védőszentje is.

 

Színe világoszöld, amely leggyakrabban a szívcsakra színével is egyezik.

Ez már önmagában is rá kellene, hogy ébresszen bennünket, hogy minden betegségünk eredete – s éppen így a gyógyulásunk kulcsa is a Szeretet, az Elfogadás legelőször is önmagunk, majd a külvilág, mások elfogadása, – illetve annak hiánya. S nem véletlen, hogy a legtöbb (spirituális) gyógyító aurájában is döntően világoszöld színárnyalatok dominálnak.

Ha Rafael segítségét kérjük, mindig igent mond!

Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás

De ez nem azt jelenti, hogy azonnal, egyik pillanatról a másikra elmúlik minden bajunk. Hiszen a betegségek mindig a lélek jelzései a testen, mint kódrendszeren keresztül kifelé, figyelmeztetések az emberi tudatosságunk felé, hogy az életvitelünk mely életterületünkön tér el a Lelkünk eredeti szándékától, élettervünktől. S ha ezeket a hibákat korrigáljuk is, hosszú évek hibáit, gyengeségeit csak nagyon ritkán lehet egyik pillanatról a másikra kiegyenlíteni, megváltoztatni, meggyógyítani.

Rafael a szervezetünk energetikai rendszerét, s a külvilághoz való kapcsolódásainkat is segít megváltoztatni. Segíti feléleszteni öngyógyító erőinket, megszüntetni a szorongást és levertséget, segít leküzdeni szenvedélybetegségeket és beteges vágyakat is. Segíthet felnyitni a harmadik szemünket, megnyitni az érzékeken túli érzékelésünket.

 

Ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat, útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában; a belső, spirituális utazáson résztvevőket lelki útmutatással támogatja.

S mint minden IGAZI SEGÍTŐ (így működik a szellemi szféra valamennyi segítője, de a valódi segítők itt a háromdimenziós világunkban is!) tiszteletben tartja szabad akaratunkat, vagyis csak akkor segít, ha arra megkérjük. S leleményes, mint az összes égi/szellemi segítő, néha teljesen váratlan módon nyújt segítséget. Ezért

SOHA NE KORLÁTOZZUK BE a segítőnket, soha ne mondjuk meg neki, hogyan segítsen!

Egyszerűen csak kérjük a segítséget, a többit bízzuk rá!

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Akár gyógyulást, akár a gyógyító képességeink megerősítését kérjük, Rafael gyakran megérzések, ismétlődő gondolatok, álmok, jelek vagy látomások formájában jelez. Ez a fajta isteni útmutatás már jelzi, hogy Rafael arkangyal velünk van.

Ha tehát érezzük a belső késztetést, hogy egy egészséget érintő valamilyen kérdést alaposabban tanulmányozzunk, ne lépjünk át rajta, járjunk a dolog végére, mert nagyon valószínű, hogy Rafael hívta fel a figyelmünket a kérdésre!

S ha eszébe jut a gondolat, hogy az Asztro-show munkatársaitól kérje a segítséget, BIZTOSAN NEM A VÉLETLEN hozta így!

Kérje Fehér Fényt a 303-as melléken a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), vagy más munkatársainkat, ők Rafael arkangyal támogatásával MINDEN SEGÍTSÉGET megadnak Önnek! Kezdje meg a gyógyulást még ma!

 

asztrológia, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*