Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ismerd meg az angyalokat – Raguel arkangyal

Ismerd meg az angyalokat – Raguel arkangyal

Dátum: 17.12.2014

 

Az angyali hierarchia (alulról számított) második emeletén álló arkangyalokat szokták főangyaloknak is hívni, nevezik őket Isten hírvivőinek is. Az ortodox és a római katolikus bibliában csak MichaelGabriel  és Rafael   szerepel. Az iszlám vallás Mikail, Dzsibril és Israfil néven említi ugyanezeket az arkangyalokat, de ott még Sarielt  tüntetik fel (Azrail néven) a főangyalok között. Az apokrif művekben (ezeket a korabeli iratokat az egykori egyházi zsinatok nem kanonizálták, a tanításaikat nem fogadták el hivatalosnak) UrielRaguel és Ramiel neve is szerepel a hét főangyalként. (Viszont megint más források arkangyalként említik még Jofiel, Jehudiel, Sealthiel, Chamuel, Raziel, Metatron, Barachiel, Radweriel, Sandalfon nevét is…)

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

 

 

Az arkangyalok rendjébe tartozik Raguel arkangyal. Nevének jelentése: Isten barátja.

Raguel angyal, arkangyal, ezotéria

Mennyei feladata a többi angyal és arkangyal felügyelete. (Ez természetesen inkább igazgatást, összehangolást jelent, nem parancsolgatást!!!) Ő gondoskodik arról, hogy az angyalok serege Isten akaratával, parancsaival és egymás tevékenységével összhangban szabályozottan működjön, ezért gyakran nevezik őt az Igazságosság és Pártatlanság angyalának.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Az is ő, aki segíti az elesetteket a felemelkedésben, bátorítja a gyengéket, akár győzelemre viszi a hátrányos helyzetűeket s hozzásegíti a méltatlanul mellőzötteket a megértéshez és a nagyobb elismeréshez. Ugyanezért hívják Isten bosszújának is. Nagyon fontos: itt nem alantas bosszúvágyból, hanem (karmikus tartozás) kiegyenlítésért, az isteni rendezésért lép fel/cselekszik Raguel.

Raguel angyal, arkangyal, ezotéria

A feladata összhangot teremteni az emberek között. Mint tudjuk, ez nem egyszerű feladat. Nyilvánvalóan ez nem is azt jelenti, hogy ő oldja meg azt, ha két vagy több ember között nézeteltérés keletkezik. Mint tudjuk, MINDEN angyal és arkangyal, csak akkor SEGÍT, csak akkor lép közbe, ha KÉRJÜK őt erre. Nekünk a feladatunk tehát aktivizálni Raguel segítő erejét, imánkkal, kérésünkkel.

 

Vagyis, hozzá fordulhatunk, ha:

– egy csoporton/családon belül nehézkes, vagy nincs együttműködés;

– javítani akarjuk az érvelésünket, a vitakészségünket;

– egy helyzet során több fél érdekének az egyeztetésére, a mindenki számára elfogadható megoldásra van szükségünk, s azt szeretnénk, ha azt mindenki el is tudná fogadni;

– védelemre szorulunk egy igazságtalansággal, szabálytalansággal szemben;

– szeretnénk, a hátrányos helyzetünket megszüntetni;

– szeretnénk, ha egy konfliktus megszűnne, feloldódna.

 

Ha tehát úgy érzi, hogy ezekben az élethelyzetekben, ezekben a témákban segítségre szorul, kérje Raguel arkangyal segítségét! De, ha bizonytalan abban, hogy jókor, jól fordult Raguelhez, vagy úgy érzi, hiába kért, nem talált meghallgatásra, kérje bátran az Asztro-show munkatársainak a segítségét!

 

Ismerd meg az angyalokat – Sariel arkangyal

Ismerd meg az angyalokat – Rafael arkangyal

 Ismerd meg jobban az angyalokat: Mihály arkangyal

Hagyj hozzászólást

*