Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyalos

Ismerd meg az angyalokat – Sariel arkangyalt

Dátum: 16.10.2014

Sariel (Ejtsd: SZÁRIEL) arkangyal nevének jelentése a Talmud magyarázata szerint: „Az Isteni arc, vagy jelenlét angyala

Egyike azoknak az arkangyaloknak, akiről nagyon keveset tudunk.

Még az angyali hierarchiában betöltött szerepéről is nagyon kevés az információnk.

Gyakran összekeverik például Shariel (ejtsd: SÁRIEL) angyallal, akinek az őrködés, éberség fenntartása, a túlzott fáradtság esetén a segítség nyújtása a feladata, hosszú éjszakai vezetések esetén például hozzá imádkozhatunk.

De ezen kívül is rengeteg téves ismeret kapcsolódik hozzá.

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

Egyesek TÉVESEN sorolják őt a „bukott angyalok” közé.  Valójában Énok könyve szerint ő az ötödik arkangyal, „uralkodó azon szellemek felett, akik sértik az Isteni törvényt”.

Sariel arkangyalt a bibliában és egyéb szent és apokrif irodalmakban számtalan néven említik, mint például Suriel, Suriyel, Seriel, Sauriel, Surya, Saraqael, Sarakiel, Suruel, Surufel és Sourial.

Azonban ennél is fontosabb, hogy hányféle funkciót tulajdonítanak neki.

Ő volt az, akinek Isten megparancsolta, mikor Ádámot és Évát kiűzte a Paradicsomból, hogy vigye el, amit hozott és adja át Ádámnak, öltöztesse fel őket és vigye le őket a magas hegy tetejéről a <Kincsek Barlangjába>

Isteni védő és gyógyító erőt kapcsolnak hozzá.

Sariel volt az, aki az isteni tudást vitte Mózesnek, ő volt az, aki – isteni megbízatásból – a zsidó népet és Mózest kísérte, amikor átkeltek a (szétnyíló) Vörös tengeren.

 

Ami biztos, és valós, őt hívják a „Halál angyalának”. Ez valójában azt jelenti, hogy az ő irányítása alá tartozó angyali csapat, a „szárieliták” segédkeznek a lelkek hazavezetésében.

Amikor „eljön az időnk” hozzá imádkozhatunk, őt kérhetjük, hogy minél kíméletesebben és gyorsabban (ha ezt szeretnénk) segítsen át minket a Halál pillanatán.

Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

Amikor egy ember fizikai teste meghal, a lelke kilép a testéből és az a feladata, hogy térjen vissza a „Fényhazába”, abba a negyedik dimenziós térbe, ahol a lelkünk két inkarnáció közt tartózkodik.

reinkarnáció, előző élet

Ilyenkor a lelkének a halál után körülbelül negyven napig van még energiatartaléka, ez alatt az idő alatt képes még a lélek saját erőből visszatérni a „Fényhazába” – ezt szokták úgy is mondani, hogy „kb. negyven napig van nyitva a kapu”.

S azokat a lelkeket, akik nehezen indulnak, akár mert kevéssé tudatosak, akár mert a haláluk körülményei megzavarták őket, vagy csak egyszerűen még tapasztalatlanok (kezdő lelkek), vagy gyengék, Sariel arkangyal útmutatásai alapján az ő angyali serege segíti a „Fényhazába”.

Tündér Lili, kód 954, jósnő, médium, tisztánlátó

Akárcsak azokat a lelkeket, akik valamiért lekésik ezt a bizonyos negyven napot, s „itt ragadnak”, a köztes dimenziókban. Ezek azok a lelkek, akik „szellemként” kísértenek s fogyasztják azoknak az élő embereknek az (élet)energiáját, akiknek a testéhez, vagy a tartózkodási helyéhez hozzákapcsolódnak.

S ilyenkor már csak egy avatott mester segíthet, aki Sariel arkangyal angyali serege segítségével hazavezeti ezeket az itt rekedt lelkeket.

Ha úgy érzi, hogy indokolatlanul gyenge, rendszeresen fáradtan ébred, vagy érzékeli a „szellemek” jelenlétét a környezetében, hívja az Asztro Centerben Fehér Fényt a 303-as melléken, vagy munkatársait, hogy megidézzék a szárielita angyalok segítségét!

Ismerd meg a többi angyalt is:

Michael

Gábriel

Rafael

Uriel

 

 

 

Hagyj hozzászólást

*