Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

mihaly_arkangyal_angyal2

Ismerd meg jobban az angyalokat: Mihály arkangyal

Dátum: 06.06.2014

Mihály arkangyal az isteni segítő és védelmező. Az érzelmi vagy asztráltest, a tűz elem, a karma, homlok- és köldökcsakra őrzője.

Mihály arkangyal eredeti színe a sötétkék, meditációkban, illetve a látóknak a legtöbbször sötétkék színekben vagy esetleg vörös tűzoszlopokban, lángoló kék vagy égő vörös karddal jelenik meg, a köldök csakrájánál  sárga színekben.

mihaly, arkangyal, angyal

Mihály arkangyal elsődleges feladata, hogy elűzze a félelem alacsonyrendű energiáit. A Teremtéstörténet szerint Satanel, Isten Első Angyala lázadása után az Istenhez hűséges angyalok vezetőjeként a lázadó angyalok ellen vezette az Égi seregeket. Majd miután az első csatát elvesztette, Istentől kért és kapott további erőket, képességeket, s ezek után legyőzte a lázadókat, s őket Isten parancsára a Pokolba (az alsó világba) kényszerítette.

Michael nevének jelentése: „Ki olyan, mint Isten(?)”, ami éppen azt fejezi ki, hogy a lázadók Istenhez akarták mérni magukat, de ilyen erő, képesség nincs senkiben.

S ezzel máris elérkeztünk Michael másiik legfőbb feladatához: hogy tudniillik arra tanít, s ebben segít, hogy erősítsük a bennünk lévő alázatot.

mihály, arkangyal, angyal

Mihály arkangyal – ha kérjük – segít megismernünk/megtalálnunk az életfeladatunkat.

Segít megvédelmezni minket attól, hogy olyan élethelyzetekbe kerüljünk, mely nem feltétlenül szükségszerű, s amelyben az önzés, a mások által birtokolt javak utáni vágy, a túlzott érzékiség, a hiúság kisértései elveszejthetnek. S ha mégis ilyen élethelyzetekbe kerültünk, segít elkerülni, hogy a gyengeségeink hatására beleessünk ezebe a csapdákba.

mihály, arkangyal, angyal

De, mint minden angyali segítő,  MINDIG CSAK AKKOR SEGÍT, HA KÉRJÜK! 

Szokás kérni tőle, hogy távolítsa el az ártalmas energiákat a környezetünkből.

Ezzel kapcsolatban tudnunk kell, hogy az angyalok s az arkangyalok NEM NYÚLHATNAK AZ EMBEREKHEZ! Csak egészen különleges, egészen kivételes esetekben! A MI FELADATUNK, embereké, hogy TEGYÜNK MEG minden tőlünk telhetőt a nehézségek elhárítására, s ilyenkor az Angyali Világ is HOZZÁTESZI az ÉGI SEGÍTSÉGET a miáltalunk elvégzettekhez! Ilyenkor tehát, ha már mindent elkövettünk a negatív energiák eltávolításáért, kérjük az Égi Segítséget abban, hogy egy olyan avatott mestert küldjenek, aki – Mihály arkangyal segítségével – képes ezeknek az energiáknak az eltávolítására.S ha egy ilyen tisztítás után megkaptuk a kellő védelmet, megvéd minket attól, hogy a Sötét Oldal negatív energiái újra birtokba vegyék a testünket s az energiáinkat.

 

De nem véd meg önmagunktól!

Ha ugyanis a sötét gondolatainkkal, a negatív beszédünkkel, a másoknak ártó, rosszindulatú cselekedeteinkkel mintegy „meghívót küldünk” a sötét energiáknak, ez esetben Mihály arkangyal NEM VÉD MEG a negatív energiáktól. S ilyenkor nem marad más, mint újra kérni egy avatott mestert, hogy tisztítson meg ezektől…

Kérje szakavatott tanácsadóink segítségét, akikről az alábbi linken keresztül tájékozódhat!

Hagyj hozzászólást

*