Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ismerje fel a szellemek jelenlétét

Ismerje fel a szellemek jelenlétét

Dátum: 23.08.2012

A szellemek jelenlétét nem olyan nehéz megállapítani. Volt már olyan hogy nem tudott éjszaka aludni? Már mindent megpróbált, de sem a nyugtatók, sem a meditációs zene nem segített? Csak úgy sikerült végre elaludnia, ha égve hagyta a lámpát vagy gyertyát gyújtott?

Sokféle jele van annak, hogy szellemek tanyáznak egy lakásban. Ismertetnék néhányat az egyértelmű jelzések közül, amelyek erős szellemi jelenlétre engednek következtetni.

Ha volt már ilyen tapasztalata, akkor nagyon könnyen előfordulhat, hogy szellem volt/van az Ön lakásában, és ez a szellemi jelenlét nem hagyta/hagyja Önt pihenni.

Ha a felsoroltak közül legalább kettővel már találkozott az utóbbi időben, akkor hasznos lehet egy szakember segítségét kérni, aki segíthet a szellemeket elküldeni az Ön otthonából.

 

 1. A szellemi jelenlétre utaló egyik legnyilvánvalóbb jel az akusztikus jelzések sorozata. Azok a szellemek kísértenek a lakásokban, akik nem tudtak valami miatt eltávozni a másik dimenzióba, és megragadtak a köztes létben. Olyan is van közöttük, aki még nem fogta fel, hogy ő halott, és kétségbeesetten próbál jelzéseket adni az élőknek, hogy ő ott van. A leggyakoribb ilyen jelzés az ajtócsapkodás, ajtónyikorgás hangja, távoli nevetés, vagy halk zene.

 

 1. Egy másik egyértelmű jel, amely szintén azt mutatja, hogy szellemek laknak a közelünkben, ha hirtelen furcsa szagokat érzünk. Abban az esetben, hogy ha a kellemetlen szagnak nem ismerjük a forrását, és biztosak vagyunk benne, hogy nem tőlünk származik, akkor valószínűsíthető a szellemi jelenlét.

 

 1. A hőmérséklet-ingadozás szintén eltávozott lelkek jelenlétét sejteti. Ha a szobának van egy olyan része, ahol teljesen indokolatlanul (például nem a nyilászárók közvetlen közelében) sokkal hűvösebb van mint máshol, akkor valószínű szellem tartózkodik azon a helyen.

 

 1. Érdemes megfigyelni a háziállatok viselkedést is. Például, ha egy kutya látszólag a semmit ugatja, nagyon határozottan és hosszú ideig néz egy adott pontra, ahol szerintünk semmi nincs, és kitartóan ugat, akkor ő olyasmit lát és észlel amit mi emberek nem láthatunk. A kutya szellemet lát és úgy érzékel, mint ha  élő emberek lennének és ugyanúgy betolakodónak tekinti mintegy besurranó idegent.

 

Ha a felsoroltak közül bármelyik kettőt észlelte, tapasztalta a lakásában vagy a közvetlen környezetében, akkor sürgősen forduljon szakemberhez, mert sajnos a szellemek energiákat vonnak el tőlünk, és a mi energiáinkat használják a létezésükhöz. Ez hasonlóan negatív hatással lehet az életünkre, mint a rontás vagy átok jelenléte.

Ne hagyja hát Ön sem, hogy energiavámpírok garázdálkodjanak az életében! Cselekedjen még ma, és kérjen segítséget az Asztro-Centerben!

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

A felhasználók hozzászólásai (4)

Roland a 27.12.2014

Üdv! A kutyánk gyakran nézz egy pontot és kitartoan mérgesen ugat! Nem tudjuk miért. Lehetszellemet lát a lakásban. Válaszat előre is köszönöm.

  Asztro Show a 05.01.2015

  Kedves Roland!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szellemvizsgálattal is foglalkozik. A legjobb szakember erre a területre. Kérje a tanácsát és hívja fel most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

JÁNOS a 29.08.2012

IGEN VOLT MOSTANÁBA HOGY NEMTUDOK ALUDNI,VALAMI VAN KÉREM A SEGITSÉGÉT. JÁNOS 1960.08.16.SZÜLETEM.DÉLUTÁN HÁROM ORAKOR.VÁROM A SEGITSÉGÉT.KÖSZÖNÖM.A TEREMTŐ ÁLLDJA MEG .

  Asztro Show a 24.09.2014

  Kedves János!
  Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik .
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*