Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Itt a Napéjegyenlőség – erre nagyon VIGYÁZZ!

Dátum: 20.09.2018

A napéjegyenlőség az idén szeptember huszonharmadikán lesz, ezen a napon ér véget a nyár és kezdődik el az ősz. Innentől hosszabbak az éjszakák, mint a nappalok. Sokan úgy gondolják, nappal még nyár van, de éjjel már ősz. Ezt a napot, a  mágiával foglalkozó emberek, virrasztással töltik, ők őrzik az álmokat, vigyázzák, hogy a gonosz ne férkőzhessen hozzánk. Hiszen ilyenkor kezd éledni, erősödni sok sötét szellem, akik a nyári éjeken pihentek! A napéjegyenlőség spirituális hatásai mindenkit érintenek, de különösen annak rossz, akin valamilyen rontás vagy átok van. Bármilyen negatív erő is legyen rajtad, ezen a napon  nem árt figyelned bizonyos jelekre.

 

  • Az álmok mindig figyelmeztetnek, ha baj van van! Tudd meg ITT, mikor kell óvatosnak lenned, ha álmaidban valami szokatlant tapasztalsz!

 

Az ősz egy csodás időszak, a napéjegyenlőség annak kezdetét jelenti. A nappal a bőséget szimbolizálja, a növekvő éjszaka viszont a sötétség kiteljesedésének a jele. Éppen ezért vigyázz a nyitott ajtókkal! Nem szabad ajtót nyitva hagynod, csak szándékosan. Szekrényajtók, külső épületek ajtaja, ezen a napon mindig legyenek zárva, mert a nyitott ajtón beléphet életedbe a gonosz erő, különösen akkor, ha van rosszakaród! Otthonodban is figyelj arra, hogy ne legyen nyitott szekrényajtód sem, de még csak a gyufásdoboz is legyen zárva, mert az otthon szent, és a sötétség minden szimbólumot képes elsajátítani.

Úgy érzed, valamilyen ismeretlen erő belépett otthonodba? Furcsa zajokat hallasz éjjelente, furcsa árnyakat látsz magad előtt elsuhanni, vagy csak egyszerűen nem jó a közérzeted? Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj szellemtisztítást!  

 

A tisztaság nagyon fontos ezen a napon! Nem szabad állatokat ölnöd ezen a napon, de még a vért is kerülnöd kell! Amennyiben megölsz egy élőlényt, bármilyen célból, egy évig nem lehet majd rólad levenni az átkot. Éppen ezért, kerüld ezen a napon a disznótorokat vagy a horgászatot, esetleg a vadászatot. A véres húsokat is kerüld, vagy a nyersen felszolgált halételeket, mint például a szusit. Minden ilyen étel, tisztátalan étel, miattuk nagyon nehezen sikerülhet az átoklevétel, amennyiben van rajtad átok. A rossz szellemek nagyobb erőt kapnak, számukra nyitott kapukat jelent, ha éppen tisztátalan dolgot veszel magadhoz! Minél több negatív energia van körülötted, annál jobban kell figyelned a napéjegyenlőség napján, a lelki és ezoterikus tisztaságra!

 

  • A múltad most is kínoz, miatta elviselhetetlen a jelened? Van megoldás! ITT megtudhatod, hogyan is segítenek az angyalok!

 

Ragaszkodj a szabályokhoz, különösen az őszi napéjegyenlőség napján! Lehet, közlekedésben sokszor megengedsz magadnak kisebb vétségeket, de ezen a napon bizony légy nagyon körültekintő és szabályos. Ilyenkor könnyebben szennyeződhet a karmád, bármilyen törvénytelen tett képes eltéríteni a helyes útról. Éppen ezért, figyelj jobban, tartsd be a szabályokat, mert az apró bűnök bizony megnyithatják a kapukat az átkok számára. Éppen ezért, figyelj mindenre!

 

Lehetőséged van átoklevételre! Nem kell mást tenned, mint hívnod Violát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki egy olyan technikával ajándékoz meg, amit bármikor alkalmazhatsz!  

 

Figyelj a bőség szimbólumokra! Vannak ételek-italok, amelyek szépen jelképezik az őszi bőséget. Ilyen a friss kenyér, amely adalékmentes, vagy éppen a jó bor, amely naplemente idején kortyolgatva megidézi számunkra a bőséget. Ezen a napon nem mindegy, hogy az ősz melyik oldalát látod, nem mindegy, hogy a mágia fekete vagy fehér! Éld meg az ősz közeledését, fogadd el ezt az éjszakát, fogadd be szívedbe, hogy a természet hamarosan aludni tér. Gyújts gyertyát, fogyassz egy pohár bort vagy éppen mézes teát, majd otthonod biztonságában hajtsd álomra a fejed, hiszen ezen az éjszakán véget ér a nyár!

 

  • Mit is hoz számodra még ez az esztendő? Vajon érint téged a 2018-as esztendőre vonatkozó legfontosabb jóslatok valamelyike? ITT megtudhatod!

 

A őszi napéjegyenlőség nem csak a sötét mágusoknak ünnep, hanem a jók is megélik, elfogadják az ősz érkezését. Míg a negatív emberek a démoni erőkkel dolgozó mágusok, az éjszakai órák növekedésének örülnek, addig a becsületes és jóra való mágusok az őszi bőséget szeretnék elhozni ügyfeleiknek. Ilyenkor minden átoktól szeretnék megszabadítani ügyfeleiket és a világot. Segíteni akarnak abban, hogy a télen senki se fagyjon meg és ne nélkülözzön, a bőségből mindenki számára egyaránt jusson! Számodra is elhozhatják a bőséget, éppen ezért érdemes figyelned majd a műsorunkat, hiszen lehet, éppen téged fog majd keresni a műsorvezetőnk, ahogy szépen lassan közeledik majd ez a nemes nap és éjszaka!  

 

Kérdésed van a jeleneddel vagy a jövőddel kapcsolatban? Jósaink minden kérdésedre válaszolni tudnak! Keresd bizalommal Matt Médiumot vagy Eugéniát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és még az őszi pénzvonzó kódodat is megkapod tőlük!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*