Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Januári szerencsenapjaid horoszkópod alapján

Dátum: 10.01.2018

Kos

Kos jegy

Január második felében látszódnak szépen szerencsenapjaid. Minden nap jó lehet, amelyben szerepel az ötös szám. Tehát a tizenötödike és a huszonötödike igazán jó napok lehetnek. A január utolsó napja is rendkívül erős jegyeket hordoz számodra, de ha igazán nagyot szeretnél nyerni, érdemes alkalmaznod egy szerencse mágiát. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) és kérd a titkos szerencse mágiáját!

 

Tudd meg szerencseszámaidat ITT, csillagjegyed alapján!

 

 

Bika

Bika jegy

Ebben a hónapban viszonylag kevés szerencsére számíthatsz, ám egy napod azért nagyon erős jeleket hordoz. Szerencsés lehet a nyolcas szám, ez bizonyos szerencsejátékokban kamatoztatható számodra. Igen jó hatást gyakorolhatnak rád bizonyos fűszerek, a bazsalikom és a rozmaring. A kiemelt szerencsenapod és a január egyetlen igazi szerencsenapja számodra a tizennyolcadika, erre a napra érdemes majd összpontosítanod. Amennyiben más napokon is szükséged van a szerencsére, hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) és kérd a titkos szerencse talizmánt!

 

Ikrek

Ikrek jegy

A hatos szám az, ami ebben a hónapban szerencsét hozhat számodra. Bizonyos ásványok segítségével felerősítheted a szerencséd, de az egyszerű gyertyamágia is jól működhet. Legszerencsésebb napod a horoszkóp szerint január tizenhetedikén lesz. Ilyenkor akár nagy nyereményre is esélyed van. Nem árt viszont némi információt kapni, az éves szerencse horoszkópodról. Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd el a személyes szerencsehoroszkópod!

 

Több pénzre vágysz? Jólétre, bőségre? Az angyalok utat mutatnak neked, kattints IDE!

 

 

Rák

Rák jegy

Ebben a hónapban a  hónap utolsó hetében lehet esélyed a szerencse segítségével profitálnod. A páratlan napok is hozhatnak szerencsét! A piros szín, annak viselése és hordása is jó eredményeket hozhat számodra. A hónapra hatással lehetnek az e havi különleges szerencseszámaid is, miatta hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)! Szerencsédet most nem szabad megosztanod senkivel, kerüld a közös játékokat.

szerencsenapok

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nem mindenkinek és nem mindig hoznak a számok szerencsét. Neked most inkább a kaparós sorsjegyek hozhatnak valódi sikert pénzügyeid javítása területén. Szerencsenapod ebben a hónapban a január huszonötödike. Ezen a napon van egy titkos kaparós sorsjegy kombináció, amellyel nagyot nyerhetsz! Hívd Virágot a 0690633991-es számon  (485 Ft/perc) és kérd a titkos kaparós sorsjegy kombinációd! Hogy mit is jelent ez, majd ha hívod a vonalat, megtudod. Ebben a hónapban szerencsédet felerősítheti a húsmentes életmód, vagy húsmentes napok beiktatása.

 

Szűz

Szűz jegy

A hónap játéka számodra a lottó játék, de az, hogy melyik lottón nyerhetsz leginkább, azt csak pontos asztrológiai képből lehet megmondani. Vannak azért különleges napok is a havi horoszkópodban. Az ilyen napokon nem szabad elmulasztanod az azonnali nyereményt nyújtó játékokat. A legerősebb szerencsehatások január huszonkilencedikén érnek. Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a személyes szerencse horoszkópodat, tudd meg, milyen játékon nyerhetsz januárban! Szerencsét hozhat az arany szín, illetve a gyertyák is jó hatással lehetnek rád!

 

A szerencsenapjaidon sem történik veled semmi, amitől egy kicsit is szerencsésnek mondhatnád magad? Akkor hívd Marcus Mágust vagy Etát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), mert valószínű, hogy szerencse átoktól kell, hogy megszabadítsanak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Érdemes több új játékot kipróbálnod ebben a hónapban, ha szeretnél profitálni a szerencséből. Tartsd meg a szokásaid, de bővítened kell a játékok listáját, ha élvezni szeretnéd Fortuna Istennő kegyeit! Szerencsenapod több is van januárban. A január 15., 19, és 21. napokon jó esélyed lehet a nyerésre, de ehhez le kell térned a járt útjaidról! Amennyiben pontos információkat szeretnél, hívd Violettát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd el a nyertes játékok listáját! A zöld és a sárga ételek fogyasztása ebben hónapban növelhetik a szerencséd!

 

Tudd meg IDE kattintva, hogy azon csillgjegyek közé tartozol-e, akiknek fontos feladatuk van!

 

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ne kételkedj magadban, közelebb vagy álmaid nyereményéhez, mintsem azt hinnéd! Talán neked van a hónap legnagyobb nyereményére esélyed, hiszen a Skorpió jegy most igen erős  ezen a területen. Nyerj, akár a hónap minden napján! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), tudd meg a titkot, ami elvezet a legnagyobb nyereményhez! Szerencse napod januárban a tizenkettedike. De ez a hónap jóval több lehet számodra egyetlen napnál!

betegségek lelki okai

Nyilas

Nyilas jegy

A járt utakon nyerhetsz, de mielőtt eléred a nagy nyereményt, találkozni fogsz a „prófétával”. Ki is lehet a szerencse prófétája? Egy ismerős, aki majd utat mutat. A találkozásnak meg kell történnie január 24. napjáig, hiszen ekkor van esélyed a nagy nyereményre. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki segít abban, hogy megtaláld a személyes szerencse prófétád! Ebben a hónapban erősítheti szerencséd a kék szín. Az ilyen gyertyák égetése is jó hatással lehet rád és a szerencsédre.

 

Bak

Bak jegy

Ebben a hónapban te lehetsz a szerencséd kovácsa, mert minél többet ütöd a szerencse vasát, annál nagyobb nyereményed lehet. Szerencse napod a január 20. és 25. napjai. Ilyenkor érdemes gyors játékokkal játszanod. Erre van egy különleges kombináció. Ha ismerni szeretnéd a titkos kombinációt, hívd Jós Katit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), ő megosztja veled a nyeremények útját! Külön szerencsét hozhat számodra, ha adakozol a szegényeknek, most ezt Fortuna jó néven veszi majd.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Legszerencsésebb napod januárban kétségtelenül a hónap utolsó vasárnapja. Éppen ezért, a hatos lottóra érdemes koncentrálnod. Nagyon nem mindegy, hogy milyen számokkal játszol ezen a jeles napon. Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérd a titkos szerencseszámaidat hatos lottóra! A szerencsédre jó hatással van, ha segítesz beteg vagy rászoruló állatokon, így akár más játékban is esélyed lehet a nyerésre.

 

Halak

Halak jegy

Ebben a hónapban megtudhatod, van-e rajtad rontás vagy sem. Igen, mivel mindenképpen nyerned kell valamennyit. Legalább tízezer forintot, ez a legkisebb nyeremény, amire számíthatsz. Amennyiben elmarad a nyeremény, akkor gyanús, hogy rontás van rajtad. Ebben az esetben hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt, hogy szerencséd fel tudjon szabadulni! Legszerencsésebb napod a január 19., eddig a napig be kell folynia a nyereménynek. Más esetben érdemes tárcsáznod!

Hagyj hozzászólást

*