Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jazmin

Jázmin jósnő az angyalok segítségével mentett meg egy nőt

Dátum: 18.07.2015

Jázmin az angyalok üzenetének közvetítésével segít a hozzá fordulókon. 7 esztendővel ezelőtt különleges látomásban volt része és azóta hallja az angyalok és égiek szavát. Egyedülálló képesség ez, amit Jázmin jósnő kapott. Viszont mi is szerencsések vagyunk, hogy képességeit a szolgálatunkba helyezte.

Kérésünkre Jázmin, a hét jósa, több száz sikertörténete közül egyet ragadott ki, ami nagyon megérintette.

 

Egy napon egy kétségbeesett hölgy ragadta kezébe a telefont és kérte ezoterikus szakember segítségét, Jázmin jósnőjét. Elmesélése alapján az élete romokban hevert. Nem csak anyagi területen volt kilátástalan a helyzete, de a kapcsolataiban és az egészségügyi állapotában is kemény leckéket kapott az élettől. Válságos időszakot élt meg, és olyan döntések meghozatala előtt állt, ami akár végzetessé is válhatott volna, ha helytelenül cselekszik. Rövid beszélgetés után, az égiek segítségével Jázmin rátalált a probléma gyökerére.

angyal, angyali üzenet, angyali segítség, jóslás, angyalkártya, ezotéria

Az eset nem volt egyszerű, de a jósnő pontról pontra elmondta a reményvesztett hölgynek, hogy mit és hogyan kell cselekednie ahhoz, hogy eme válságos élethelyzetből sérülések nélkül kilábaljon.

A változásokat elsőként önmagában kellett meghoznia és olyan további, Jázmin által átadott lépéseket kellett betartania, amelyek szépen, fokozatosan előre vitték őt.

Az égiek segítségével Jázmin egy különleges tisztítást végzett el az olykor elviselhetetlen fájdalmakat megélő hölgy számára. Ez egy olyan módszer, amelyet még az ezoterikusok közül is kevesen képesek elvégezni, és minden életterületre kihat. Valamint segítő angyalai által olyan természetes gyógymódot tudott neki ajánlani, ami nagyban javítja az egészségi állapotát.

Ezt követően pár hónapos csönd következett, míg egy napon újra megszólalt a telefon. A vonalban az egy éve még a végtelenségig elkeseredett hölgy volt.

Hangja már vidám és mosollyal teli.

A hívó kiegyensúlyozottságról és testi-lelki nyugalomról számolt be. Elmondta, hogy a védelemmel és természetes alapanyagú gyógymóddal együtt járó kezelés hetek alatt radikális változást hozott, a fájdalom szinte elmúlt. Hangja elcsuklott, miközben hálával mesélte az életében történt számos pozitív változást. Végre boldog párkapcsolatban él és minden tartozását rendezni tudta.

 Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás, angyalok, angyalkommunikáció

A Te helyzeted is hasonlóan kilátástalan? Már nem tudod, kihez fordulhatsz bizalommal és nem is reménykedsz abban, hogy az életed pozitív irányt vehet? Most megtaláltad azt a szakembert, aki segít kilábalni a válságból! Eléred Jázmin jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ha szeretnéd megtudni az angyali üzenetedet, vagy a ha csak a jövődre vagy kíváncsi, akkor is hívd Jázmint bizalommal, ő a legjobb jós ezen területeken!

Külföldről is eléred Jázmint vagy a kollégáit: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

Jolán a 19.07.2015

Nagyon figyelemreméltó és jó ilyesmit hallani. Én is szívesen venném, ha tudnám hogyan lábaljak ki az adósságaimból. 🙁 DE sajnos anyagi okok miatt nem igazán tudnám felhívni a Jósnőt.

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Jolán! Jázmin jósnő Önnek is segít nagyon szívesen, forduljon hozzá bizalommal a kérdéseivel. Hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, 522 kódon.

Hagyj hozzászólást

*