Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jós vagyok?

Jós vagyok?!

Dátum: 30.07.2012

Az összes jós és jósnőnek akik az ókori görög mitológiában szerepeltek, a Szibillláknak (szübillák) a létezésük vitatott, származásuk cseppet sem. Görög istenek leszármazottaiként tartják őket számon. A jóslás és jövőbelátás a mindenkori kiválasztottak, különleges emberek kiváltsága volt.  Vajon feltétlenül isteni leszármazottnak kell lenni ahhoz, hogy valaki különleges képességekkel bírjon? A válasz egyszerű, rövid és tömör: Nem.

 

Valóban több szerencsés körülmény összjátéka szükséges ahhoz, hogy valaki látóként, jósként más embereknek segítsen életük kérdéseinek a megválaszolásában, de ezek között a körülmények között nem szerepel sem  a származás, sem pedig az a bizonyos „isteni szikra”. Egész egyszerűen arról van szó, hogy vannak köztünk olyan emberek, akik másféleképpen érzékelik a világot mint az emberek többsége. Nem csak azt látják, hallják és tapintják, ami kézzel fogható, nyelvvel ízlelhető és a fényvisszaverődés következtében jól látható, hanem azt is ami a fizikai síkon nem jól vagy egyáltalán nem érzékelhető.

 

Mindegyikünk jós

Mindannyian rendelkezünk tisztánlátói képességekkel, de mivel legtöbbször ez annyira hihetetlen számunkra, hogy  ezért inkább nem is használjuk  a jós képességeinket.

„Hú, éppen rád gondoltam, de furcsa hogy most hívtál fel…na ez biztos telepátia” Hányszor mondunk ilyeneket, és szinte soha sem fordul meg a fejünkben, hogy ez nem véletlen?  Megéreztünk egy eseményt, amely bekövetkezett és mégsem tulajdonítunk neki jelentőséget. Ugyan!  Hiszen ez nem a távoli jövő… De mi a különbség a távoli és a közeli jövő között? A válasz ismét egyszerű: Semmi. A jövő az a következő pillanattól kezdődik és beláthatatlan ideig tart. Ha például Ön elmeséli a párjának, hogy „holnap elmegyek az okmányirodába, mert el kell intéznem a rendszámot, de  előtte el kell vinnem a gyereket az óvodába. Valószínűleg,csak kb. 9-re érek oda és lehet, hogy a 100-as sorszámot kapom. Szóval lehet,  két óra is lesz mire végzek”.

Aztán kiderül, hogy 95-ös lett a sorszám, és valóban sokat kellett várni mint ahogyan Ön ezt előre látta, vagyis megjósolta. Tulajdonképpen ez is jóslás, még akkor is ha banálisnak tűnik, és Ön mondhatja azt, hogy hát evidens volt,  hogy majd várni kell. Na, de miből gondolta, hogy mennyit? Honnan tudta, hogy hányan lesznek Ön előtt? Sima megérzés? Hány ilyen megérzése volt az elmúlt héten?

Írja fel egy füzetbe valahányszor „ráhibázott” valamilyen jövőbeli eseményre.

Pl. vasárnap tartják a szomszédban Pistike és Marika esküvőjét. Ön meg arra gondol, hogy „na ez sem tart sokáig”. Írja fel ezt is. És ha a frigy valóban nem tart sokáig, akkor majd nézze meg, és számolja össze a ’na én megmondtam”-okat. Hány dolgot mondott meg előre? Hányszor volt igaza? Mi lehet ez? Élettapasztalat, megérzés, hatodik érzék? Látnoki képesség?

Ha nem biztos abban, hogy vannak jós és látnoki képességei, tesztelje le magát! Kérje meg egy barátját, hogy gondoljon egy olyan személyre akit Ön nem ismer. Kérje meg, hogy fókuszáljon rá erősen, és ne mondjon róla mást csak a keresztnevét és életkorát. Ön pedig meséljen erről a személyről. Így látatlanul és ismeretlenül. Mondja el, mit gondol, mivel foglalkozik, van-e férje, gyereke. Ha az amit elmond róla 90%-ban talált, akkor Ön, kedves olvasó egy igazi, született tisztánlátó. Arra kérem, használja a képességeit, csak úgy mint az összes többi jós, látó és médium, mert Ön arra született, hogy látnoki képességét használva, segítse saját és mások életét.

A felhasználók hozzászólásai (2)

éva a 05.09.2012

tíszteletel éva vagyok és a íővőmet szeretném túdní 1975 07 17 születem .

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Éva!
    Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek a legjobbak közül, kódja: 313. Tarot kártyával dolgozik és tisztánlátó. Minden kérdésére válaszolhat.
    Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*