Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás autodidakta módon

Jóslás autodidakta módon

Dátum: 23.02.2012

Két évvel ezelőtt megtanultam értelmezni a Tarot kártya lapjait. A kártyákat és a könyvet mindenhova magammal vittem, forgattam, értelmeztem.

Életem nagyobb kérdéseit illetően mindig kikérem jósok és látnoki képességgel rendelkezők véleményét, de arra gondoltam nem fogok minden aprósággal jósokhoz szaladni, ugyanúgy, ahogy egy könnyű lefolyású megfázással sem keresem fel mindig az orvosom, hanem beveszek egy aspirint, és kivárom a végét.

Két hónap intenzív tanulás és gyakorlás után úgy véltem felkészültem az egyszerűbb helyzetek, szituációk feltárására.

Éppen karácsony közelgett, és már kitaláltam mi lesz az az ajándék, amivel meglepem életem párját.

Egy vezeték nélküli fülhallgatóra esett a választásom. Gyorsan kiraktam a lapokat. Kérdeztem örülne-e neki. A válasz egyértelmű volt: Igen. Persze tudtam én ezt kártya nélkül is, de az, hogy visszaigazolt, csak megerősített abban, hogy a kártya megbízható, és sohasem téved.

Megvásároltam az ajándékot. És már alig vártam, hogy átadhassam. Karácsony előtt két nappal ismét elővettem a kártyát, és megkérdeztem mennyire fog örülni a párom az ajándékomnak. Kétértelmű lapok jöttek ki, és mind azt súgták, mérsékelt öröm várható. Nem értettem, hiszen egy héttel ezelőtt még mást mutatott.

Rákérdeztem tehát, mit érez majd a párom, ha meglátja a fülhallgatót. Érmék kettes, botok kettes. Nem értettem. Arra következtettem, hogy talán örül is meg nem is. Aztán tovább emeltem a lapokat. Kijött az érmék királynője, végül én mint kérdező (Főpapnő lapja). Továbbra sem értettem. Ennek ellenére úgy döntöttem, nem kérdezek meg senkit, és majd kiderül az igazság.

És eljött a nagy nap. Előbb a családtól kapta meg az ajándékokat, aztán tőlem.

Amikor átadtam és kinyitotta a csomagot nagyon meglepődött. Szinte döbbenten nézte. Akkor már majdnem elsírtam magam és megkérdeztem : „De hát nem is örülsz neki” erre a válasz: „Nagyon örülök, köszönöm, csak azon gondolkodtam, hogy mihez kezdek két fülhallgatóval?”

Szóval az érmék kettes csak annyit jelentett ebben az esetben, hogy kettő, vagyis két darab fülhallgató, az érmék királynője pedig a párom sötét hajú nővérét jelképezte. A párom nővére és én is ugyanazt az ajándékot vásároltuk. Én mindig jelen időben kérdeztem, a kártya pedig jelen időben válaszolt. Első alkalommal azt mutatta a kártya, hogy a párom örülni fog, akkor a párom nővére még nem találta ki, mi legyen az ajándék. Amikor másodszorra kérdeztem, akkor már Ő is megvásárolta az ajándékot, ezért láttam a lapokban azt, hogy mérsékelt öröm és az érmék kettest, amelyet nem tudtam értelmezni.

A kártyajóslás tehát mindig, minden helyzetben megmutatja az utat és az igazságot. Tapasztalat és értelmezés kérdése, hogy mit látunk, mit olvasunk ki a lapokból.

Még akkor is érdemes egy jós véleményét kérni, ha mi magunk értünk hozzá.

Ahogyan a fodrász is elmegy a fodrászhoz, és nem ő maga kezdi vagdosni a haját, ugyanúgy ha fontosabb kérdésekről van szó, a jósok is más jós kollégák segítségét kérik. Szerencsére a honlapunkon több mint száz jós várja éjjel-nappal a hívásokat, hogy segíthessenek, utat mutathassanak, és a kétértelmű dolgokat egyértelművé tegyék, megmagyarázzák.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves Aranka!
Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Sok hasznos tanácsot kérhet tőle és minden kérédére személyrestabottan válaszol. Tisztánlátó és kártyajós.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Lászlóné a 08.07.2014

Nagyon jó az oldal köszönjük a sok hasznos tanácsot kapunk imádom Müller Rózsát hatalmas tudással rendelkezik. Én is foglalkozok jóslással és sok jóst megismertem munkájuk révén de Rózsa kolosszális .Nagyon nehéz bekerülni hozzá ma végre egy rituáléra sikerült , de szerettem volna kérdezni is ,de szétkapcsoltak

Hagyj hozzászólást

*