Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás egyiptomi kövekkel

Jóslás egyiptomi kövekkel

Dátum: 04.09.2012

A jóslás számtalan technikájával kísérleteztek a különböző nemzetek évszázadokon keresztül. Nem csak kártyából hanem kövekből, rúnából, szalagokból, tealevélből, fűből, tűzből, vízből és sok minden másból is megpróbálták kifürkészni és értelmezni a jövőre utaló  szimbólumokat és jövőbelátni. Mind közül talán a legmisztikusabb és titokzatosabb erővel bíró az egyiptomi jóslás, ami az egyiptomi  kultúrában gyökerezik. Máig nem tudjuk, hogy építették a piramisaikat és jóslási technikáik nagy részét szintén jótékony homály fedi.

Az egyiptomiak az atlantiszból ráju hagyott tudás által ismerték a természet összes rejtelmét, ismerték az energiák hatalmát. Így jól ismeték a kövek, kristályok hatalmát is. Különböző formájú és alakzatú kövekből jósoltak.

Jóslás előtt a köveket egy fehér vászonra helyezték. A vászon négy sarkát összefogták, és batyuként összerázták a köveket. Ezután a jós kiválasztott három követ és egymás mellé helyezte őket.

Az egyik talán legritkább és legérdekesebb az egyiptomi jóslás kövekkel.

 • Az első kő pozíciója elárulta a kérdező titkos erejét, képességét. Azt a tulajdonságot, amellyel sikeres lehet az életben.
 • A második kő arról beszélt, hogy milyen akadályokat kell leküzdeni ahhoz, hogy boldoguljon az életben és hogy  beteljesítse a karmáját.
 • A harmadik kő pedig azt mutatja, hogy a kérdező eléri- e a kitűzött célt, és ha igen akkor milyen módon.

Az egyiptomi jóslás kövekből, a kártyával ellentétben, sokkal összetettebb. Csakúgy mint a szimbólumrendszere.

Ízelítőként az alábbiakban felsorolnék néhányat az egyiptomi jóskövek közül:

Piramis: jó szervezőkészséget jelöl.

 • Hórusz: a bosszúállás nem mindig az egyetlen és helyes út az érvényesüléshez.
 • Hathor: a szerelemben váratlan öröm éri a kérdezőt.
 • Ozirisz: szerencse, tekintély és hírnév várományosa a kérdező.
 • Nepthys: látnoki képességgel bír a kérdező, és ezt ki kell használnia, ahhoz hogy teljesüljön a karmája.
 • Anubis:  csalódás, csalódottság árán érti meg az élet értelmét és találja meg a boldogságot.
 • Ptha: az átalakulás képességével rendelkezik a kérdező. Kaméleonként tud alkalmazkodni különböző szélsőséges szituációkban helyzetekben
 • Ikrek: meg kell tanulnia, hogy ne legyen magának-való, ha másokon segít akkor az előrelendülést hoz az életébe.
 • Bastet: ez a kő azt jelzi, hogy a kérdező  védelem alatt áll, és semmilyen negatív energia nem tud rá hatni.
 • Thot: a kérdezőnek türelmesnek kell lennie és ki kell várnia, mert ha elébe megy az eseményeknek, akkor azok nem kedve szerint alakulnak majd.
 • Sirius: a kérdező nagy hasznát veszi testi erejének ebben a leszületésében és kalandvágytól hajtva, sok érdekes tájat, országot és népet fog megismerni.

A kövek különböző kombinációi más és más jelentést hordoznak. Ezeket érdemes jósoktól, látóktól megkérdezni és az egyiptomi jóskövek értelmezésében az ő segítségüket kérni.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Judith a 14.11.2012

Mit jelent alomban medvet es bocsot felviragozva latni.Mindkettonek a feje volt viaggal diszitve.Idos ferfi latta almaban.

  Asztro Show a 24.09.2014

  Kedves Judit! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Tapasztalt szakértő. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*