Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás francia kártyával

Jóslás Francia kártyából

Dátum: 29.10.2012

Ha szeretne jósolni és a kérdéseire választ kapni, de nincs otthon semmilyen jóskártya, akkor vegyen elő egy pakli egyszerű, Francia kártyát. Ezzel a kártyával is ugyanúgy ki lehet fürkészni a jövő titkait, mint a Tarot vagy a Magyar kártyával.

A jóslásl előtt készítsen elő egy pakli francia kártyát, keresse meg benne a jókereket, tegye őket félre, majd válogassa ki minden típusból a 7-es kártyától az Ászig az összeset, majd jól keverje meg a kiválogatott kártyákat.

Gondoljon egy kérdésre. Fontos a kérdés megfogalmazása. Legyen konkrét és lényegretörő.

Többféle kirakás létezik, a legegyszerűbb, ha a pakli megkeverése után kiválaszt, és maga elé helyez három lapot. A tőlünk balra helyezett lap a múltat, a középső a jelen helyzetet, a jobb oldalon található lap pedig a jövőt jelöli. Ha ez a három lap nem ad egyértelmű választ a kérdésre, akkor mindenik lapra tegyen még egy vagy két lapot és így próbálja meg összeolvasni a választ.

Ehhez nyújt segítséget az alábbi leírás. Fontos tudni, hogy a Kőr lapok általában az érzelmeket jelölik a jóslás alkalmával, a Káró az anyagiakra vonatkozik, a Treff sosem hoz jó hírt, hiszen legtöbbször a veszekedés, betegség, műtét jelölője. A Pikk viszont szerncsét hoz, ezek a lapok mindig valamilyen szerencsés fordulatról adnak hírt.

 

KŐR

 

Ász – Jó híreket kapunk, amelyek első sorban a családot érintik.
Király – A közeljövőben, valamilyen rendezvényen, családi eseményen veszünk majd részt. Lehet ez esküvő, keresztelő, vagy bármilyen más örömteli esemény.
Dáma – Segítségre számíthatunk egy olyan személytől, akire nem is gondolnánk. Egy erős akaratú, okos nő siet a segítségünkre. A dáma jelölheti a kérdező személyét is.

Bubi – Azt jelzi, hogy valaki szerelmes belénk. Az illető sötét hajú és szemű.

 

10 –  Hirtelen, mindent elsöprő érzelem köszönt be az életünkbe. Hamarosan fülig szerelmesek leszünk.
9 – Bármi, amibe fogunk azt siker koronázza. Folyamatban lévő jogi, vagy peres ügyek kimenetelére vonatkozó kérdések esetében a válasz pozitív.

 

8 – Ha pénzügyi kérdést tettünk fel, akkor a válasz váratlan anyagi bevétel, ha általánosságban kérdezünk, akkor szerencsés fordulatok várhatóak, munkában előléptetés, szerelemben házasság.

7 – Olyan helyváltoztatást jelöl, amely nem csupán egy gyors kiruccanás a szomszéd városba, hanem egy hosszas, általában repülővel történő külföldi utazás, amely legalább tíz napig tart.

 

PIKK:

Ász – Bármi, amibe fogunk sikeres lesz. Főként üzleti ügyekben számíthatunk sikerre.
Király – Egy férfit jelöl, aki felajánlja a segítségét és beosztása révén sokat tud rajtunk segíteni.

 

Dáma – Egy olyan nőt jelöl, akinek a jelenléte bearanyozza az életünket. Szerencsés fordulatok várhatóak, amelyeket elsősorban ennek a nőnek köszönhetünk.
Bubi – Szerencsés találkozás a szerelemben. Megismerjük a nagy Őt, vagy elmélyítjük jelenlegi kapcsolatunkat.

10 – Nagy nyereményre számíthatunk, általában szerencsejátékon nyert pénzt, vagy tőzsdére vitt összegek komoly megtérülésést jelzi.

9 – Olyan mértékű anyagi gyarapodás következik be az életünkbe, amilyenre nem is számítottunk.

 

8  –  Az a vágyunk, amelyet régóta dédelgetünk és sokat gondoltunk rá, végre teljesül.
7 – Valakinek segíteni fogunk. Ez lehet gyerek vagy bárki, aki fiatalabb nálunk.
TREFF:

Ász – Olyan peres ügyet jelöl, amelynek nem biztos, hogy pozizív lesz a kimenetele.

Király – Egy hivatalos személyt jelöl, lehet ez bíró vagy bármiylen kérelmet elbíráló hivatalos személy, aki döntése révén megnehezíti az életünket.

Dáma – Egy olyan nőt jelöl, aki nagyon fondorlatos, és egyetlen célja, hogy csapdát állítson nekünk.

Bubi – Valaki a környezetünkben nem őszinte hozzánk. Érdemes szét nézni és megekresni azt a személyt, akit mi  jó barátnak vélünk, de  igazából az ellenségünk.

10 – Letaglózó hírt kapunk. Napokig szomorúak leszünk a hír miatt.

9 – Valamilyen szervi elváltozás, nehézség. Ha ezt a lapot húztuk érdemes felkeresni egy orvost, még akkor is, ha nincs semmilyen tünetünk.

8 – Olyan időszakot jelöl, amikor bezárkózunk és remeteként élünk. Nincs kedvünk beszélgetni, társaságba járni.

7 – Nagyon negatív jelentésű lap, valakit megműtenek a környezetünkben, és a gyógyulás esélyei nagyon alacsonyak.

 

KÁRÓ:

Ász – A káró esetében is jó híreket jelent az ász, amelyet postai uton kapunk, vagy telefonon keresztül, akár sms-ben értesülünk róla.

Király – A kérdéses ügyben hirtelen fordulat következik be. A környező kártyák döntik el, hogy ez a fordulat pozití vagy negatív kimenetelt eredményez.

Dáma – Egy olyan nőt jelöl, aki veszélyeztetheti a kapcsolatunkat. Általában fiatal és szép.
Bubi – Egy kellemetlen, rossz hírt kapunk. A hír ijesztően hangzik, de egyáltalán nem oylan rossz, mint amire a hír hallatán gondolnánk.
10 – Folyamatban lévő ügyeink intézése húzódik. Ha peres ügyünk van, akkor a döntést elnapolják, tárgyalást elhalasztják. Ha bírósági határozatra várunk, vagy hivatalos levélre, az sajnos késve érkezik.
9 – Az üzlet ügy, amit most indítanánk el, nem hoz majd nyereséget a konyhára. Ez a lap rossz anyagi tanácsadókra és befektetésekre utal. Ha ilyet látunk, vegyük figyelmzetetésnek és ne költekezzünk, mert az komoly anyagi veszteséggel járhat.

8 – Olyan társaságba kerülünk, ahol jól érezzük magunkat. Közös programokat, szórakozást, vidám embereket jelent.

7 – Figyelmeztető lap arra vonatkozóan, hogy kiben bízhatunk meg és kiben nem. Van a környezetünkben valaki, aki kifejezetten rosszat akar nekünk, féltékeny a sikereinkre és ezért megpróbálja akadályozni az üzleti ügyeinket.

 

A fenti leírás nagyon vázlatos és általános. A lapok egymáshoz való viszonya mindig nagyon sokat elárul a helyzetről. A jóslás francia kártyából otthon is segíthet megválaszolni a kérdéseit.

Ha úgy érzi nem kapott választ az Önt foglalkoztató kérdésre, akkor kérje jósaink segítségét.

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

Hagyj hozzászólást

*