Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás kockából

Jóslás kockából

Dátum: 12.06.2013

A jóslás kockából épp úgy, mint egyéb jóslásra alkalmas eszközökkel, nem csupán a már fent említett kizárólagos kérdésekre lelhetünk választ, hanem számos bonyolultabb vetés is létezik. Attól függően mire használjuk, előre jelezhet történéseket, vagy épp elkerülhetetlen lépéseket tanácsol a cél érdekében, de akár megmutatja sorsunkat, mint bármely más erre alkalmas vetési forma. Nem elírás vagy sajtóhiba a vetés szó a kockával kapcsolatban, hisz már a görögök is ezzel a szójárással illették a jóslást kockából. „Alea iacta est” maradt ránk a latin nyelven íródott szállóige Júliusz Cézártól, amikor sikeresen átlépte a Rubicon folyót. Igaz a ránk maradt leírások szerint, ő épp jelenést látott, s erre használta ezt a kifejezést, ami ennek tudatában Júliusz Cézárnál még régebbi időkre utal. Vagyis magyarra fordítva: „A kocka el van vetve”, a mai embereknek két dologra utalhat: az egyik, hogy hittek a sorsszerűben, vagyis a sors kikerülhetetlenségében, míg a másik, hogy a sors fürkészésének már igen régi eszköze a kocka. De vajon mennyit örökítettünk át ebből a tudásból?

Nemrégiben az otthoni jóslással kapcsolatban már esett szó a kockából való jóslás házi, kicsit egyszerűbb változatáról, amellyel az igenre vagy nemre leegyszerűsített kérdésekre kaphatunk választ. Mostani írásunkban viszont egy kicsit mélyebben is beavatjuk olvasóinkat a kockajóslás rejtelmeibe.

Manapság négy kockától felfelé már a sorselemzők dolgoznak. Igen bonyolult az összeolvasásuk is, így egy laikus részére szinte lehetetlen az elemzésük. Ráadásul, egy rosszul értelmezett jóslat negatív programokat hozhat az életünkben. Vagyis esetleg nem teszünk meg valamit, amire amúgy nagy szükségünk lenne a célunk eléréséhez, mert közben elhisszük, hogy úgysem sikerülhet – a rossz jóslásnak köszönhetően. Ezért inkább a kétkockás módszert mutatom be, amit szintén nem lehet a legegyszerűbb módszernek nevezni, mert itt is akadnak finomságok, amire érdemes odafigyelni. Két kockával általában a problémáinkra és a közeljövő történéseire pillanthatunk rá. Természetesen mindezek mellé jó tanácsok is társulnak.

A kockák jelentése:

1+1: Nem biztos, hogy jó úton jársz. Gondolkozz el, valójában ezt akarod?

1+2: Figyelj az ösztöneidre! Túlzottan a realitás talaján ragadtál!

1+3: Figyelj a környezetedre, hallgasd meg mások tanácsait! Valaki körülötted nagyobb befolyásra és több szeretetre vágyik.

1+4: Ne aggódj, intuíciód átsegít a nehézségeken, bízzál önmagadban! Ez az állás irigységre és féltékenységre is utalhat.

1+5: Ne halogass, gyűjts energiát és változtass! Ha kell, kezdj mindent elölről. Le kell menni a probléma gyökeréig.

1+6: Lassan haladj, figyelmesen! Érdekkapcsolat körülötted. Titkaidat egy ideig tartsd magadban!

2+2: Most cselekedj! A befektetett energia jelenleg megtérül.

2+3: Gondolkozz és meditálj! Vigyázz a hirtelen döntésekkel! Ha hagysz időt, megtalálod a helyes utat.

2+4: Ne pletykálkodj, akkor minden rendben lesz! Ellenkező esetben nehézségekbe botlasz!

2+5: Aktivitásod sok a környezetednek! Lassíts! Problémád gyökere, hogy valaki úgy érzi, rá akarod erőltetni az akaratodat.

2+6: Ellenségeskedés! Légy óvatos anyagi és egyéb kockázatvállalásoknál. A szerződéseket szakértővel is nézesd át.

3+3: Ne tégy tovább úgy, mintha minden rendben lenne. Elég az álmodozásból! Nézz rá a valóságra!

3+4: Nem minden arany, ami fénylik! Csak akkor merülj bele ebbe a dologba, ha szívből ezt kívánod, és vállalod a hosszú távú következményeket!

3+5: Vágj bele, még ha most minden elérhetetlennek tűnik is! A segítség a kellő időben megérkezik.

3+6: Ha teheted, ne most változtass! Inkább próbálj most lavírozni.

4+4: A megoldás a te kezedben van! Csak magadra számíthatsz, ezért ne hibáztass másokat. Főként ne bújj ki a teendők alól, mert ez csak rosszabb lehet, ha most nem cselekedsz.

4+5: Most minden sikerül, ha nyitott vagy mások felé! Pozitív előrelépés a szerelem és az anyagiak tekintetében egyaránt.

4+6: Nehézségek várhatók, de jön a segítség is. Figyelj a jelekre és minden rendben lesz!

5+5: Sorsszerű események közelednek! Most megtalálhatod az igazi utadat, ha belülre figyelsz!

5+6: Traumák nélkül nincs fejlődés! Most minden nehézség a te érdekedben történik! A problémával igyekezz őszintén szembenézni, csak így találhatsz rá a boldogságra!

6+6: Higgy! Pozitív hozzáállásod segít diadalra! Ne aggódj, és minden rendben lesz!

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.


A felhasználók hozzászólásai (2)

marietta a 11.09.2013

Az igaz hogy a csillagal is kapcsolatba léphetunk mert valami féle lélek az is.ma az ajtonál suhat el valami szurke szin az mi lehetet

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Marietta! Rontásokkal vagy egyéb negatív energiákkal kapcsolatban Fehér Fény lehet segítségére a 303-as kódon. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*