Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslás könyvből

Jóslás könyvből

Dátum: 18.11.2013

Egy ezotériát kedvelő igazi spiritualista egyén minden lehetséges eszközt felhasznál, hogy szóra bírja sorsa kifürkészéséhez. Biztosan sok eszközt találunk otthonában a különféle kártyáktól kezdve az Ji csingen és kristálygömbbön át az ingáig.

Gyermekkorunkban még igen jól tudtuk, hogy bármi alkalmas lehet jóslás elvégzésére, akár egy akáclevélből álló ágacska, vagy egy virágszirom. Tán alig akad kisgyerek, aki ne játszotta volna el ezeken a „szeret-nemszeret” bűvös mágiáját. Később sokan papírból hajtogattuk a már összetettebb válaszokat adó, ujjunkra húzható „jóseszközt”.

Bármilyen megmosolyogtató, ezek akkor ugyanolyan fontossággal bírtak lelkünknek, mint jelenleg egy asztrológiai előjelzés, vagy egy cigánykártyából vetett útmutató, ráadásul sokszor mutattak valós képet nekünk, amit nem mindig hittünk el.

A jóslás könyvből, mint technika is egy hasonlóan egyszerű, nagyon közismert módszer, amit érdemes mindenképpen kipróbálni, már csupán amiatt is, hogy ámuldozhassunk, mennyire működőképes. Természetesen már léteznek kifejezetten erre a technikára épülő „tanácsadó” bölcseletekkel ellátott könyvek, mint például a Változások könyve (Ji csing), de jósolhatunk magunknak akár a Bibliából, vagy szólásokat és közmondásokat tartalmazó könyvből, sőt amire sokan nem is gondolnánk, akár abból a regényből is, amit a legközelebb találunk a környezetünkben.

Legjobb, ha több könyvvel is próbálkozunk és közülük kiválasztjuk a számunkra legszimpatikusabbat, amelyikről úgy gondoljuk, hogy mindig igazat mond. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy erősen koncentráljunk a kérdésünkre, majd üssük fel a könyvben egy oldalt, utána bökjünk rá egy szóra. Lehetőleg ezt csukott szemmel tegyük a kérdésre koncentrálva. Természetesen nem csupán az az egy szó adja majd meg a választ, hanem azt a mondatot kell értelmeznünk a kérdésünkre, amelyben az adott kifejezés szerepel.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Sandorne a 04.02.2014

Tetszik remélem működik !

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves! Ha többet szeretne erről megtudni,
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek aki melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos személyreszabott mágiával is.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*