Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Jóslatok a világvégéről

Jóslatok a világvégéről

Dátum: 17.10.2013

Az emberiséget, amióta világ a világ, foglalkoztatja mikor lesz vége a világnak, és hogyan. Számos jóslat hangzott el a világvégéről, szerencsére eddig egyik sem jött be.

A legutolsó ilyen pesszimista jóslat éppen 2012-re datálódott, a Maya naptár félremagyarázása miatt. Most már tudjuk ,ez is csak egy téves információ volt, bár állítólag maga Nostradamus is erre az időpontra jósolta az emberi lét végét. Tény, hogy egy korszak lezárulása megy végbe, ám ez nem az emberiség és a Föld pusztulása.

 

Manapság a természet valóban fellázadt, ami katasztrófákat vetít előre. Tudj meg erről többet ITT!

 

Amikor valamilyen – az ember számára ismeretlen – dolog bukkant fel, akkor kötötte leginkább a világvége érkezését hozzá sok magát jósnak hívó ember. Lehetett ez betegség, ismeretlen járvány, vagy egy üstökös felbukkanása,  a Napfogyatkozás. Különösen kedvelték a kerek évszámokhoz kötődő jóslásokat.

I.sz.1000. március 25-én például egy barát a Föld teljes pusztulását jelölte meg. Miután ez nem következett be, azt találták ki, hogy Krisztus születését is bele kell venni , illetve onnan számolni. I.sz.1033-ban egy Napfogyatkozás váltotta ki a félelmet. Akkor sem történt semmi.

A bolygók együttállása is jó alapot szolgáltatott a világvége jóslatokhoz. 1524-ben a Halak csillagképben volt az akkor ismert bolygók együttállása, itt hatalmas vízözönnel való világpusztulás képét vetítette elő egy korabeli asztrológus.

A Bibliában az Armageddon az egyik legismertebb előre vetítése a világvégének.

 

Szeretnéd tudni, van-e valamilyen küldetésed ebben az életedben? Akkor kattints IDE!

 

A mai korban is találunk jócskán jóslatokat és látomásokat az eljövendő világvégéről:

1962-re tette az egyik jóslat a világvégét, hatalmas tűzvésszel, földrengéssel, árvízzel riogatva az arra hiszékenyeket.

A 2000. év évfordulóját katasztrófákkal sújtott pusztulás képével írták le. 2012-ről pedig már tettünk említést, kiegészítve a Nibiru bolygó Földbe csapódásának rémképével.

A legújabb dátum 2040., amikorra a világvégét megjósolták.

 

Láthatjuk tehát, az ember leleményessége a Föld pusztulásának megjósolására végtelen, szerencsére ez mindig elmaradt. A bizonytalan jóslatok helyett jobb lenne, ha a követlen környezetünkre figyelnénk, a Föld élővilágának megóvására, a légkör szennyeződésének megállítására, az óceánok felmelegedésének és a jégtakaró megolvadásának megelőzését tartanánk szem előtt. Ezek tudnának igazán nagy katasztrófákat okozni az emberiség létére. A jóslatok a világvégéről sokszor csupán üzleti fogások, egy-egy termék eladásáról, felvásárlásáról szól, vagy egy önjelölt jós és hittérítő saját maga reklámozásáról.

 

Szeretnéd tudni azt, hogy Rád mi vár a közeli vagy a távolabbi jövőben? Esetleg, hogy mi vár családtagjaidra a jövőben? Tudj meg minden jót és rosszat is, készülj fel, és előzd meg a gondokat! Hívd a legjobb látókat, Ágnest vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és derüljön minden fény!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*