Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

médiumok

Jósok, látók, médiumok

Dátum: 27.05.2013

Minden időben élénk volt az érdeklődés a jövő kifürkészésére, mindig kíváncsiak voltak az emberek, hogyan fog végződni egy-egy kapcsolat, mi történik a szeretteikkel a haláluk után, üzennek-e valamit a hátra maradottaknak.

A mai világban sincs ez másképp, most is ugyanúgy érdekli ez az embereket, ezért kérik jósok, látók, médiumok, segítségét. Mindig van az életünknek olyan szakasza, amikor elakadunk és nem látjuk a kiutat. Ilyenkor jól jön olyan ember segítsége, aki kívülről lát rá a problémákra. Azok, akik médiumi, látnoki képességekkel rendelkeznek, ráérzenek a hozzájuk fordulók érzéseire és arra, hol és hogyan kellene változtatni. Mivel a 3. szemük nagyon aktívan működik, olyan dolgokat is meglátnak, amit a racionális elménkkel nem tudunk felfogni.

A jósok látják a jövőt?

A jósok és sorselemzők az adott személynél egy lehetséges sors utat, jövőképet vázolnak fel és tanácsolnak meglépni. Látják a kisugárzását, a hozzáállását a dolgokhoz, és ezt a kártya is hűen tükrözi. A szabad akarat természetesen ott van, tehát jogában áll a kliensnek másképp dönteni, mint amit a jóslás alkalmával hallott.

A médiumok a másik dimenzióba eltávozott szeretteinkkel tudják felvenni a kapcsolatot. Csak hozzáértő személynek javasolt ezt végezni, játszani nem szabad ezzel, mert olyan erőket is bevonzhatunk így, akik nem kívánatosak és többet ártanak, mint használnak. Szükséges nagyon erős védelem és speciális szertartás a munka megkezdése előtt.

A látnoki képességgel megáldott emberek, látják jelen életünk történéseit, kimenetelét, betegségeinket ( nem diagnosztizálnak, csak tanácsot adnak) , láthatnak eltünt személyeket ( többen dolgoznak rendőrségi segítőként).

Azok, akik ezeken a területeken dolgoznak, mindegyikük valamilyen plusz képességgel vannak megáldva, aminek java része megtanulható, ám inkább vele született képesség. Fordulhatunk nyugodtan  hozzájuk, még akkor is ha van némi szkeptikus érzésünk és ellenállás bennünk.

 

 

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

A felhasználók hozzászólásai (5)

Irén a 22.02.2018

A mai kérdésre a megfejtés: Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.

    Asztro Show a 24.02.2018

    Kedves Irén! A megfejtéssel jósainknak a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) kell jelentkezni, ott tudják leellenőrizni, Ön-e a kiválasztott, valamint a mágiát is szóban kaphatja meg. Tárcsázzon bizalommal: Asztro Show

Asztro Show a 22.03.2015

Kedves Erika!
Nagyon szívesen segítünk Önnek és kellemes időtöltést a weboldalon. Éjjel-nappal hívhat, ha lesz rá lehetősége. Forduljon hozzánk bizalommal! Romániából: 0903 760 666- A hívás díja 1,61 € /min.

erika a 07.03.2015

Nagyon szepen kerem hogy segisen nekem leyen szerencsem a bingometropolis romaniabul szuletem 1990 -04-16eben a oraban 01:30 es mire szamitok vatosni fog nekem a eletem?

erika a 07.03.2015

Szeretnem meg tudni

Hagyj hozzászólást

*