Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Júliusban születtél? Olvasd el szülinapi ingyen jóslatunkat!

Dátum: 27.06.2018

Az ingyen jóslás sokak szerint nem működik, amiben részben igazuk is van. Hiszen, ha valaki mindig ingyen jósol, csupán hobbiból, szavai nem lesznek hitelesek, valahogy az univerzum sem veszi komolyan. Ellenben, ha egy olyan szakember ad ajándékba jóslatot, aki hivatásos, az az ingyen jóslat bizony fog működni!

 

Használd a szerencseszámaid is! Most nagyon sokat nyerhetsz velük, erre utal a horoszkóp! Hogyan? Megtudhatod ITT!

 

Rák

Rák jegy

Nézzük most, mit is mond ez a szülinapi ingyen jóslás a csillagjegyek közül a Rák jegynek. Amennyiben Ráknak születtél, bizony júliusban komoly változások alapjait rakhatod le, amelyek az elkövetkezendő három hónapban fognak beérni. Érdemes nagy döntéseket hoznod karriereddel kapcsolatban, hiszen sok megvalósító energia áll majd rendelkezésedre. Akár valamilyen siker mágia is segíthet, ha bizonytalan lennél a jövővel kapcsolatban. Hasznos most mindent stabilizálnod, mert terveid egy stabil anyagi jövőre tudnak igazán épülni.

Szerelemben, amennyiben egyedül vagy, ebben a hónapban új ismeretség jöhet, amiből később új és tartós szerelem bontakozhat ki. Légy türelmes, ha valakit megismersz, illetve a külsőségekkel kapcsolatos ideákat próbáld félre tenni!

Júliusban tehát találkozhatsz a szerelemmel, kérdés az, hogy képes leszel-e felismerni?

Próbáld ki a három lapos szerelmi jóslást! Az ingyen jóslás egyik legegyszerűbb formája. Hogyan is működik? Megtudhatod ITT!

 

Egészségben ez egy jó hónap a fogyásra, de pont itt a születésnap, ami egy kicsit visszafoghat. A kilókon viszont nem ünnepnapon kell spórolnod, éppen ezért, ünnepelj majd bátran!

 

Anyagi vagy egyéb bajaid vannak? Kérj kártya jóslást Megmondótól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Amennyiben rosszat mutatnak a lapok, van lehetőséged a sorsfordítás elvégzésére!  

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Anyagiakban ebben a hónapban nem szabad kölcsönkérned, mert rossz karmát hozhat számodra. A csillagjegyek közül a te jegyed az, aki mindig segíteni szeretne bajba jutott barátain. Fogadd meg az ingyen jóslás tanácsát és most inkább te fogadj el segítséget, tanácsot barátaidtól!

 

Júliusban tízmilliószor nap lesz! Használd ki, hiszen erejével milliós összegeket is bevonzhatsz! ITT megtudod, hogyan!

Munkában óvatosan kell kezelned az ígéreteket, főleg azokat, amelyek inkább a veled egy rangsorban lévő kollégáktól származnak. Sajnos a jövőben sok munkatársat veszíthetsz, de a te helyzeted viszont stabil marad. Most érdemes rászánnod magad a tanulásra, mert bizony pár év alatt a háromszorosát is keresheted a jelenlegi bérednek!

Szerelemben viszont keresd meg a régebbi szerelmed, vagy akivel régebben randiztál, de valamilyen apróság miatt nem működött. Bizony, könnyen lobbanhat fel új és tartós láng.

Hívd  Xalent  a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, hogy megoldd párkapcsolati gondjaid!

Egészséged jó lesz az elkövetkezendő időszakban. Most érdemes a sportokra és a mozgásra koncentrálnod, hogy erősebb lehess a jövőben. Akár a téli megfázásokat is elkerülheted, megfelelő sport mennyiség beiktatásával!

 

Kérd a személyre szabott horoszkópod júliusra, mert a csillagok szerint ebben az időszakban a Rákoknak és az Oroszlánoknak lehet legnagyobb szerencséje! Tudd meg, miben és hogyan! Hívd Marcust vagy Etát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*