Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Júniusban ezeken a napokon NYERHETSZ!

Dátum: 08.06.2017

A júniusi hónap nagyon érdekesen alakul a szerencsés napokat, és az ezzel szorosan összefüggő nyeremény mágiát illetően.

Ez a hónap egyedi és különlegesen magas energiával rendelkezik, ami azonban mindössze három napra koncentrálódik, a tízmilliószoros naptól Szent Iván éjszakájáig.

 

Az első legfontosabb nap, amellyel megérkezhet a nagy pénz, a gazdagság az életedbe, az június 9-e, amikor nem csak a telihold támogatja a céljaid megvalósulását, hanem egyben TÍZMILLIÓSZOROS NAP is lesz! Nem kell sokat hozzáfűznöm, ezen a napon ne habozz, hanem tárcsázd a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc), mert szakembereink el tudják neked végezni a legerősebb kívánság mágiát, vagy akár a szerencse- és nyeremény bevonzó rituálét tízmilliószoros erővel!

 

A nyári napforduló idejére az éjszakák egészen lerövidülnek a hosszúra nyúló nappalokkal szemben, s még ekkor, június 21-én, amikor a Nap a Rák jegyébe lép, egy nyeremény mágiával mi is elérhetjük a gazdagság szintjét és teljessé tehetjük az eddig anyagilag nem túl biztonságos életünket. Sokan nem tudják, de születési képletüknek köszönhetően hatalmas vagyonra tehetnek szert ezeken a napokon. Érdemes még most egy azonnali elemzést kérni Lunczer Judittól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy megtudd, vajon a nagy lottó nyertesek közé tartozol-e!

 

A hiedelmek szerint ez az időszak a termés beérésének kezdete, termékeny időszak, amikor az anyatermészet bőkezűen szórja a bőséget és gazdagságot a rászoruló emberekre. Kérhetsz úgynevezett napfordulós áldást szakembereinktől, akik a szerencseszámaid megadásával fogják elvégezni Neked a nyeremény mágiát ebben a különleges időszakban, hogy a szerencsét bevonzhassák az életedbe!

nyeremény mágia

Az angyaloktól is kérhetsz ráerősítő áldást a még nagyobb összegek elnyeréséért. ITT megtudod, hogyan!

 

 

Továbbá a gyógyhatású növények is ekkor telítettek leginkább világossággal, fénnyel. Ilyenkor érik el hatékonyságuk maximumát. Amennyiben Te jobban bízol a kézzel fogható dolgokban, kérd el a nyereményt és pénzt hozó mágikus füvek listáját Xalentől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), amelyekkel az életed azonnali változásnak indulhat!  Az általad begyűjtött növényekből főzetet és koszorút is készíthetsz, amely neked és az otthonodnak fogja bevonzani az anyagi gyarapodást és bőséget.

 

A neved is sorsfordító információkat hordoz, ITT megtudhatod a sajátodat!

 

 

A szokások szerint a frissen gyűjtött gyógyfüvekből a máglyába is szórtak, amit a falu határában vagy egy magasabb domb tetején raktak, hogy védelmet biztosítsanak maguknak. A máglya örömtűz, a máglyarakás nem csupán játék a tűzzel, hanem nagy jelentőségű szertartás. Te is kérheted a tűz hatalmas erejét az Asztro Centerben, amelyet otthon egy gyertya segítségével tudsz beteljesíteni. A legnagyobb összegek és azonnali gyorspénz bevonzására is alkalmas ez a szertartás ebben a három napban!

 

A cél a Nap erejének megerősítése, a fény beépítése az anyagi területre az életedben. A sötétség, tehát a pénztelenség visszaszorításával tisztítás és pénzügyi gyarapodás is egyben. Jósaink el fogják mondani, hogyan használd fel a tűz erejét a nyeremény mágia elvégzésénél.

nyeremény mágia

ITT elolvashatod, miért születtél le a Földre, és mi vár rád a csillagjegyed alapján!

 

Szent Iván éjszakájának a június 23-áról 24-ére virradó éjszakát nevezzük. Ezt az éjszakát a nyári napfordulótól 3 nap választja el, amikor hatalmas energiák szabadulnak fel, amit a szerencse és a pénz beépítésére tudunk felhasználni. A napfordulóhoz mindenütt különböző szokások, rituálék kapcsolódnak, mivel ekkor van az év legrövidebb éjszakája és az embereknek a fény és a sötétség váltakozása mágikus eredettel bírt. A sötétség a rossz elmúlását, a fény pedig a megújulást, a jobb időszak eljövetelét jelentette.  Szeretnél többet megtudni a nagy nyeremények bevonzásáról, vagy csak egyszeri nagyobb összegre fáj a fogad? Kérdezd szakembereinket a nap bármely percében, hogy Te is részese légy a csodás gazdagság mágiának, amelyet Szent Iván éjjelén fognak beteljesíteni a kollégáink egy nagyszabású szertartás keretében mindazoknak, akik július 24-ig, este 20 óráig leadják az adataikat az Asztro Centerben!

 

Szeretnél nagyobb összeghez hozzájutni? Itt az ideje, hogy pénzbevonzó mágiát kérj Megmondó vagy Ezó jósoktól a tízmilliószoros napig, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a személyes szerencseszámaidat is átadhatják!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*