Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kamasz horoszkóp - Milyen a Vízöntő

Kamasz horoszkóp – Milyen a Vízöntő?

Dátum: 12.02.2016

Minden kamasz öntörvényű, de mind közül a Vízöntőnek van a legnagyobb szüksége arra, hogy békén hagyják és ne avatkozzanak a dolgaiba. Persze szülőként nehéz kívülállónak maradni és tétlenül nézni, ahogy csemeténk sokszor fejjel a falnak rohan, majd felkel és újra nekimegy, még nagyobb erővel.

Ha Vízöntő gyereked van, és azt szeretnéd, hogy megmaradjon a jó kapcsolat, vagy ne romoljon tovább a viszonyotok, akkor engedd őt szabadon.

Irányíthatod őt a háttérből, de ne feltűnően, és lehetőleg úgy, hogy ő ezt ne vegye észre. A Vízöntő hirtelen haragú, legyen ez kisgyerek, kamasz vagy felnőtt, hajlamos a legjobb barátját, a szüleit, akár a testvéreit is ellenségként látni, ha egy adott szituációban nem úgy viselkednek, ahogy ő azt elképzelte. Amilyen hirtelen jön a harag, olyan hirtelen el is múlik, ezért nem szabad jelentőséget tulajdonítani feltűnő ajtócsapkodós jeleneteinek.

Az sem jó, ha békíteni próbálod, az sem jó, ha faggatod, és az sem, ha a sértődött szülőt játszod. Légy természetes és hagyd, hogy megoldódjanak a dolgok.

Lehet, hogy két napig nem beszél veled, de ez nem miattad van. Ha problémái adódtak az iskolában vagy a szerelemben, nem valószínű, hogy mesél róla, ezért csak találgathatsz és információ morzsákból kell összeraknod a nagy képet.

Ha ügyesen hallgatsz, hagysz neki teret, élet- és mozgásteret, a szó szoros és tág értelmében is beavat akkor a problémáiba és a tanácsodat kéri.

A Vízöntő lány hamarabb fordul az apához, vagy idősebb férfihoz tanácsért, míg a Vízöntő fiú inkább az anyjában bízik. Rád bízná a titkait, de tudnia kell, hogy bízhat benned. Ezt erősítsd benne.

 

5 fontos alapszabály a Vízöntő megszelídítésére

 

1. Ne menj be a szobájába hívatlanul, ne turkálj a dolgai között!

2. Ne gyanúsítsd meg azzal, hogy nem mond igazat, még akkor sem, ha tudod, hogy így van!

3. Ne kritizáld az öltözékét és a külsejét! „Az én időmben így nem mentek ki az utcára.” kijelentések nem segítenek abban, hogy közelebb kerülj hozzá, csak mélyítik a szakadékot kettőtök között.

4. Ne tiltsd a barátait nyíltan! Ha úgy érzed, rossz hatással van rá valamelyik barátja vagy barátnője, akkor a háttérben sződd a szálakat, kérd jósaink tanácsát!

5. A Vízöntő legnagyobb problémája az, hogy azt érzi, őt nem érti meg a világ. Értsd meg őt, vagy legalábbis tégy úgy, mintha értenéd és támogasd az elképzeléseit, még akkor is, ha hajmeresztőek, de persze nem veszélyesek.

Kizár a szobájából, kizár az életéből? „Szia anya!”, „Viszlát anya!” a napi kommunikáció? Titkai vannak és félted őt? Félsz, hogy kisiklik az élete és tehetetlennek érzed magad? Ne pánikolj, csapatunk segít neked abban, hogy észrevétlenül egyengesd az útját!

 

Tudod, hogy mi a gyermeked aszcendense? Szakembereink kiszámolják neked azt, és cikkeink segítenek, hogy jobban megértsd a Vízöntő kamasz személyiségét, hiszen az aszcendense sok szempontból befolyásolja az életét és a személyiségét.

 

Nem csak a Vízöntő kamasszal nehéz szót érteni. Tudd meg, mit kell tenned, hogy zökkenőmentesen vészeljétek át át a tini korszakot, és minél többet segíts neki! Ebben segít neked Machita jósnőnk. Hívd őt még ma a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), sőt, külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*