Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kamaszhoroszkóp - Milyen a BIKA

Kamaszhoroszkóp – Milyen a BIKA?

Dátum: 05.05.2016

Ha a Bika csillagjegyű gyereked hamarosan belép a kamaszkorba és már előre aggódsz, hogyan kezeld ezt a helyzetet, akkor olvasd el ezt a kamaszhoroszkópot, és kérd kollégáink tanácsát, ha személyre szabott útmutatást szeretnél kapni.

 

A kamaszkor hamarabb eljön, mint gondolnád, és annyira észrevétlenül érkezik, hogy a legtöbb szülő észre sem veszi, amikor elkezdődik. Egyszer csak feltűnik, hogy valami megváltozott, de addigra már tehetetlen és úgy érzi, kicsúszott a kezéből a gyerek, aki néhány perce még kisbaba volt és boldogan fogta a kezét, követte őt mindenhová.

Ha nem a csillagjegye, hanem az aszcendense Bika, akkor olvasd el vonatkozó cikkünket ITT.

 

Hogy felkészült légy, olvasd el kamaszhoroszkópunkat és tudd meg, mire figyelj, ha a csemetéd Bika csillagzat alatt született!

kamaszhoroszkóp

Szerencsésnek mondhatod magad, mert a Bika a legproblémamentesebb kamasz az összes csillagjegy közül. A Bikának általában nagy a tudásszomja, ezért a tanulás az idejének nagy részét leköti, energiáit felemészti, így kevesebb energia jut tipikus kamaszként viselkedni, lázadni és destruktív szokásokat felvenni.

 

Tudj meg többet a Bikáról ide és ide kattintva.

 

Mit tegyél a kamaszhoroszkóp szerint, ha eltávolodott tőled a gyereked?

 

Ha mégis tipikus kamaszként viselkedik a Bika, akkor természetes, hogy egy kicsit eltávolodtok egymástól, ne ijedj meg ettől és ne próbáld visszahozni azt a meghitt kapcsolatot, ami kisbaba korában volt köztetek, hiszen ez egy teljesen új életszakasz, a függetlenedés korszaka, ami a fejlődését szolgálja, és ennek a megakadályozása a gyereked egészséges testi-lelki fejlődésének útjába áll kamaszhoroszkópja alapján.

 

A türelem, kitartás és nyugalom általában már kamaszkorban domináns jellemvonása a Bikának, ha mégis kizökkenne ebből az állapotból, az alábbi szabályok betartásával teljesen kezelhető szülő-kamasz kapcsolatot építhetsz:

 

4 pontos útmutató a kamaszodó Bika megszelídítésére

 

1,  Ne vágj a szavába, engedd mesélni. A „Nem ezt kérdeztem, inkább arról mesélj, mi volt a suliban, magyar órán” stb. típusú mondatokat felejtsd el, ne kérdezősködj, de érezze, hogy érdeklődsz és akkor megnyílik előtted.

 

2,  Bármit tiltasz meg neki, magyarázd meg, hogy miért teszed. A „Nem mehetsz bulizni, csak, mert én úgy akarom” mondat a legrosszabb, amit mondhatsz neki. Bátran mondd, amit gondolsz. Például: „Húsz évvel ezelőtt egy buliban megtámadták a barátnőmet, féltelek, ne menj el, mert rossz érzésem van”.

Ha őszinte vagy, lehet, hogy nem megy el, de ha megtiltod, biztosan elmegy. Sose becsüld alá a Bika kreativitását. Tantárgyverseny, külföldi cserediákprogram, bármit kitalál és túl jár az eszeden.

kamaszhoroszkóp

3,  Kezeld egyenrangúként, beszélj meg vele felnőttes dolgokat, kérd a tanácsát, a véleményét saját problémáid megoldásában. Lehetnek ezek kitalált problémák is, a lényeg, hogy érezze, megbízol benne és beavatod az életedbe.

 

4,   Tanulj meg elnézést kérni, ha úgy érzed, hibáztál. A Bika nagyon önérzetes, nagyon erős az igazságérzete, ha úgy érzi, neki van igaza és hibáztál, egy bocsánatkéréssel megnyitod azt a kaput, amit egyébként sokáig bezárna előtted.

 

Kamaszkorba lépett a gyermeked és annyira megváltozott, hogy nem tudod már, mi tévő légy, hogyan állítsd vissza az elveszett bizalmi viszonyt? Nem vagytok egy hullámhosszon? Kérd egy asztrológus segítségét, aki elkészíti személyes kamaszhoroszkópját, segíthet megérteni őt és elmondja, hogyan lehetsz Te a gyermeked legjobb barátja! Lunczer Judit és Ezo segíthetnek Neked ebben a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*