Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

kamaszhoroszkóp

Kamaszhoroszkóp – Milyen a KOS?

Dátum: 06.04.2016

Sorozatunk neked is szól, ha kamasz korában sem szeretnél eltávolodni gyermekedtől, és tudni szeretnéd, hogyan óvd meg a bajtól, amikor már nem foghatod a kezét. Kérj kollégáinktól egy karmahoroszkópot, hogy megtudd, milyen karmikus feladatokat kell megoldania, hiszen elsősorban ezek a feladatok befolyásolják a kapcsolatrendszereinek és az érdeklődési körének az alakulását! De egy személyre szabott kamaszhoroszkóp is sokat segíthet emellett.

 

Ha abban reménykedsz, hogy a lobbanékony természete a kamaszkorral együtt elmúlik majd, sajnos csalódni fogsz, a kamaszhoroszkóp a Kosnál ezt mutatja. A Kos a dühbe gurulás művésze, sokszor nevetséges, máskor aranyos, de elég gyakran idegesítő és néha ok nélkülinek tűnő a kakaskodása.

A hirtelen haragjában akár tárgyakkal és csúnya szavakkal dobálózó Kos viszont, a kamaszkor elmúltával lecsillapodik, később már sokkal visszafogottabbak lesznek a hasonló típusú érzelmi kitörései.

kamaszhoroszkóp

Első számú szabály a kamaszhoroszkóp alapján, hogy próbáld megérteni, miért haragos. Általában akkor lesz nagyon ideges, ha úgy érzi, igazságtalanság érte a személyét vagy bárki mást, akit ő szeret. Tartsd be a hármas szabályt! Ne kritizáld a kinézetét, az öltözetét és a barátait!

Ne felejtsd el, hogy a kamasz Kost már nem nevelheted. Ezt korábban kellett volna, s ha valami miatt nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, akkor most várnod kel az anyai jó tanácsokkal néhány évet, mert ebben az időszakban bármit mondasz, annak pont az ellenkezőjét csinálja majd.

Taktikázhatsz úgy is, hogy az ellenkezőjét mondod annak, amit szeretnél, de erre könnyen ráfázhatsz, mert ezzel áldásodat adhatod olyan dolgokra, amitől éppen megóvni szeretnéd őt.

 

Ha találsz valamilyen szabadidős tevékenységet, amit szívesen űz és leköti a felesleges energiáit, akkor kevesebb lesz a konfliktus, sőt mondhatni, harmonikus, kiegyensúlyozott kamaszkora lesz.

Ha ő választ valamilyen szabadidős tevékenységet és ez nem veszélyes a számára, akkor állj mögé és támogasd őt minden szempontból. Minél nagyobb lelkesedéssel csinálja, annál kevesebb ideje lesz másra. Ha elkéred jósainktól a személyes kamaszhoroszkópját, megtudhatod, mely sport lenne a legmegfelelőbb a számára!

 

Ha szeretnéd, hogy beavasson a magánéletébe, rád bízza a szerelmi titkait, akkor nyílj meg előtte és mesélj őszintén a te szerelmeidről, fiatalkori vágyaidról, kétségeidről és kudarcaidról. Igazat mondj, mert ha így teszel, akkor átmész a bizalmi teszten és a Kos tini kitárja neked a szívét.

kamaszhoroszkóp

Ha úgy érzed, furcsán viselkedik, és mintha titkolna valamit, akkor kérd szakembereink segítségét! Ők elmondják, mit titkol előled, és hogy mire kell figyelned, hogyan állj mellé, hogyan segítsd úgy, hogy ezt ő ne utasítsa el.

 

Megtudhatod kollégáinktól azt is, hogy mi az a szakma, ami a legjobban illik hozzá a csillagjegye szerint, mihez van tehetsége, és hogy milyen karmát kell teljesítenie. Kérd el a karma- és kamaszhoroszkópját mindenképpen, hogy megtudd, mivel érdemes foglalkoznia, milyen terheket hozott előző életéből és milyen karmikus feladatotok van egymással!

Egy karma oldás segíthet abban is, hogy akár egy feszültségekkel teli kapcsolat újra harmonikussá, kiegyensúlyozottá váljon.

 

Tudd meg ide kattintva, hogy mi az aszcendense, hiszen ez is befolyásolja, nem csak a kamaszkorát, de a hozzád és a többi csillagjegyhez való viszonyát is.

Olvasd el cikkeinket a karma törvényeiről IDE és IDE kattintva, hogy értsd a spirituális összefüggéseket és könnyedén segíts gyermekednek a kamaszkor és a felnőtté válás minden szakaszában!

 

A Kos egy igazán makacs csillagjegy, akit, ha szeretnél meghódítani vagy csak kiismerni, akkor jobb, ha egy szakember segítségét kéred ebben! Ágnes vagy Xalen jósnők bármikor tudnak segíteni neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*