Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karácsonyi csoda

Karácsonyi csoda – A hit ereje

Dátum: 27.12.2014

Míg gyerek voltam, számomra a karácsony jelentette azt az időszakot, mikor bármilyen csoda megtörténhet. Alapbetegségem miatt nagyon sokszor kértük azt a Jézuskától, hogy tegyen csodát és gyógyítson meg engem. Bár mindez egyelőre nem történt meg, az időszak azóta is reményteljes, és varázslatot tükröző maradt a számomra. Nem csak nekem ilyen gyönyörű ez az ünnep, hanem minden bizonnyal annak a kislánynak is, akivel ez a csodás gyógyulás megesett, és aki azóta hihetetlen módon már nagylány lett. Pedig az orvosok nem hitték, hogy túl fogja élni azt a bizonyos karácsonyt, 1997-ben.

 

Kérd az angyalok segítségét ITT, hogy a Te kívánságaid is teljesülhessenek!

 

De kezdjük történetemet az elején. Egy Sarah nevű leukémiás kislányról van szó, aki már régóta kórházban feküdt, és az orvosok lemondóak voltak vele kapcsolatban, pedig amit csak lehetett már megtettek érte. A kislánynak természetesen volt családja, akik rettentően aggódtak érte. A testvére és a nagymamája abban az évben elmentek a Wisconsin-i bevásárlóközpontba, ahol Mark Leonard profi Télapó fogadta a gyerekek kívánságait. A kisfiú, aki Sarah testvére volt felmászott a nagy és jóságos Télapó ölébe, majd egy fényképet mutatott neki nővéréről.

–        Ki ez a kis tündér? – kérdezte a Télapó.

–        Ő az én nővérem és nagyon beteg! – mondta a kisfiú.

A Télapó a nagymamára pillantott, aki közben folyamatosan törölgette a könnyeit. A kisfiú és a nagymamája egyetlen dolgot kért ott és akkor a Télapótól, aki próbálta jobb kedvre deríteni a kis családot:

–        A lány a fényképen az én másik unokám, leukémiás, az orvosok szerint nem éri meg az év végét. Ha van rá mód, látogassa meg Sarah-t a kórházban, akinek az az egyetlen vágya, hogy még egyszer az életben találkozhasson a Télapóval. –

A Mikulás pislogott párat, majd így szólt:

–        Mi lenne, ha az én gyermekem feküdne a kórházban haldokolva? Természetes, hogy elmegyek a kislányhoz, ez a legkevesebb!

Amikor Télapó meglátogatta Sarah-t a kórházban és szokásos hangján üdvözölte a kislányt „Ho ho ho”, az halk hangon üdvözölte őt: – Mikulás! –

Spirituális tippek karácsonyra ITT, hogy hogyan változtass pozitív irányba az életeden!

 

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

A kislányon meglátszott a betegség és a rengeteg terápia, mely miatt bőre fehér és repedezett volt, haja pedig kihullott, de a szeme olyan élénk kéken sugárzott, most, hogy valóra vált az álma, hogy a Télapó szemeibe is könnyek szöktek. Míg beszélgettek a Sarah szülei és a nővérek is lélegzetvisszafojtva figyeltek, és szemeiket törölgették. Télapó biztosította a kislányt arról, hogy egész évben jól viselkedett, és megbeszélték azt is, hogy milyen játékokat szeretne kapni karácsonyra.

Mielőtt elbúcsúztak egymástól, Télapó még ezt kérdezte a kifáradt kislánytól:

–        Sarah, hiszel te az angyalokban? –

–        Igen! – Kiáltott fel Sarah

–        Én kérni fogom az angyalokat, hogy vigyázzanak rád! – Mondta Télapó.

A család és a Mikulás még egyszer kézen fogva imádkozott a kislányért.

–        Most mennem kell, sokan várnak rám, de elvárom, hogy jövő ilyenkor meglátogass engem a plázában, kicsi lány! – Búcsúzott a Télapó.

Mikor a Mikulás ment ki a kórteremből látta, hogy szinte az összes ápoló sír.

karácsony, karácsonyi jóslás, ünnep, mágia, asztro show

Egy évvel később Mark Leonard ismért szezonális munkájára készült a bevásárlóközpontban, fogadta a gyerekeket, mikor egyszer csak egy gyönyörű, aranyhajú kis tündér ült az ölébe és ezt kérdezte:

–        Szia Télapó, ugye emlékszel rám? –

–        Persze! – Mondta a Mikulás, hiszen neki úgy kellett tennie, hogy minden gyerek az egyetlen és legfontosabb a számára, de persze fogalma sem volt róla, ki a kislány.

–        Te jöttél el hozzám tavaly a kórházba, mikor beteg voltam – Segített neki még egy kicsit.

–        Sarah! – Kiáltott fel a Télapó, miközben leesett az álla, hiszen az ölében ülő kislány arca rózsás volt, ereje teljében. Egészen más, mint amilyennek megismerte őt.

Ez volt a Télapó karácsonyi ajándéka, aki megtudta, hogy miután találkozott a kislánnyal előző év karácsonya előtt, annak állapota váratlanul javulni kezdett. Mostanra pedig teljesen rák mentes lett, meggyógyult. Ekkor csak némán felnézett az égre és annyit mondott magában a Télapó:

–        Köszönöm Atyám és boldog karácsonyt! –

 

Te is egy csodára vágysz? Szakembereink a vonalunkon azért elérhetőek 24 órában, hogy segítsenek teljesíteni vágyaidat a karácsonyi kívánság mágiával, és azzal, hogy az angyalokat hívják segítségül! Hívd Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy Te lehess a következő, akinek az álmai valóra válnak!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*