Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karácsonyi gyertyamágia, amely bőséget hoz!

Karácsonyi gyertyamágia, amely bőséget hoz!

Dátum: 19.12.2015

Végeztél már bőség mágiát, de nem jártál sikerrel? Lehetséges, hogy nem a megfelelő időpontban végezted a megfelelő szertartást. Minden rituálé csak egy adott időszakban működik. Például a húsvéti tisztító mágiát hiába végezzük el augusztusban, a hatása nem lesz kielégítő.

A karácsonyi gyertyamágiát is fontos, hogy december 25-én este végezd el, mert akkor fejti ki a legerőteljesebben a hatását!

Ebben az évben a karácsonyi gyertyamágia tízezerszeres erővel hat, hiszen a decemberi telihold karácsony estére esik. Ez annyira ritka jelenség, hogy az elmúlt 38 évben nem lehettünk ilyen csodának tanúi és további 19 évnek kell eltelnie egy hasonló együttálláshoz.

 

Használd ki a karácsonyi teliholdat és végezd el a legerősebb pénzbevonzó mágiát ezen a napon!

 

Mire lesz szükséged?

3 db fehér úszógyertyára, 3 db fémpénzre, papírra, egy pénztárcára és egy tál vízre.

 

A bőség mágia 4 lépésben

 

1. lépés: A papírra írd fel azt a szót, ami számodra a gazdagságot jelenti, ez mindenkinek más és más. Lehet, hogy számodra a sok pénz, a milliós nyeremény, a lottó nyeremény, több emeletes ház, vagy valamilyen típusú autó a gazdagság szimbóluma. Ha nem tudod eldönteni, melyik szó jellemzi legjobban a bőséget, akkor felírhatsz többet is, de háromnál több szót ne használj. Ha elkészültél, a papírból készíts egy kis hajót.

A hajtogatás után nézd meg, hogy az általad felírt szöveg hová került. Ha a szöveg látható helyen van, akkor a szerencse nagyon gyorsan érkezik, ha a betűk egyáltalán nem, vagy csak részben látszanak, akkor ide kattintva kérj egy tisztítást a szakembereinktől, mielőtt folytatnád a mágiát!

 

A 2. lépés az, hogy előkészíted a mágiát: Töltsd meg az üvegtálat félig vízzel. Szórd bele a fémpénzeket (amelyeket a kollégáink beavatnak ide kattintva), gyújtsd meg az úszógyertyákat és tedd őket a tálba, majd a papírhajót is helyezd a víz tetejére.

 

3. lépésként egy rövid meditációs gyakorlatot kell elvégezned. Csukd le a szemed és képzeld el, hogy elindulsz egy ösvényen. Az ösvény egyre szélesedik és szélesedik, és ahogy lépdelsz, egyre könnyebbnek érzed a tested, már olyan, mintha nem is járnál, hanem repülnél. Kiérsz egy tisztásra, ahol a fák már elhullatták a leveleiket, de ha jobban megnézed, nem levelek borítják a földet, hanem temérdek arany színű pénz. Vegyél magadhoz annyit, amennyi a két zsebedben elfér, majd nyisd ki a rituáléhoz kikészített pénztárcádat (nem képzeletben, hanem a valóságban nyúlj érte és nyisd ki, de a szemed maradjon csukva) és mondd hangosan:

 

Pénz, pénz, aranypénz,

kijöhetsz és bemehetsz,

a pénztárcám tele lesz.

 

Ezután fordulj vissza és indulj el azon az ösvényen, amin jöttél. Számolj el 1-től 10-ig, majd nyisd ki a szemed.

 

A 4. és egyben utolsó lépés: Ha leégtek a gyertyák, a kishajót tedd a karácsonyfa közelébe, semmiképp ne dobd ki! Szakembereink elmondják, hogyan készíts belőle pénztalizmánt.

 

A mágiát csak akkor kezdd el, ha megtisztultál minden negatív energiától! Ha nem tiszta az aurád, amikor elkezded a mágiát, akkor a negatív erők miatt az ellenkezőjét éred el, vagyis még kevesebb pénzed lesz, mint eddig volt. Fontos még, hogy a mágia helyszíne egy  negatív energiáktól mentes tér legyen! Aura- és tértisztítást, valamint negatív energia levételt kérhetsz Xalentől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki segít Neked bevonzani a bőséget egy személyre szabott szertartással!

Külföldről is eléred jósainkat: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*