Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

karacsony1

Karácsonyi kívánságmágia – vigyázz, mert teljesül!

Dátum: 26.12.2014

Sokan emlékszünk a karácsonyra gyerekkorunkból, a játékboltok kirakata előtt elhangzott „Ha jó leszel, meghozza Neked a Jézuska” mondatokra. S miközben vágyakozva néztünk a szánkóra, diavetítőre, labdára, Barbie-babára, vagy éppen egy kis konyhára, megfogadtuk, hogy igen, nagyon jók leszünk. S talán abban a pillanatban el is hittük, hogy tényleg jók leszünk. Anya, apa meg éppen azon gondolkodott, hogy a költségvetésbe hogyan illessze bele a játék árát…

 

Karácsonyi bőség mágia ITT!

 

Nos, ha erősen kívántuk, s a szüleink is képesek voltak előteremteni a fedezetet, karácsonyra a fa alá került a vágyott játék.

Mert a családunk így működött. Mi elmondtuk a felsőbb akaratnak, szüleinknek a kívánságunkat, (sőt esetenként néha egy kis hisztivel meg is erősítettük ) s ők teljesítették, amit lehetett.

Az Univerzum TÖKÉLETESEN ugyanígy működik.

Csakhogy.

A kisgyerek pontosan tudja, mit szeretne. S ezt minden alkalommal, amikor elmegy a játékbolt előtt, sóvárgásával, esetleg nyafogásával jelzi is. S TUDJA, ha „jó lesz”, meg is kapja.

A felnőtt, ha szeretne valamit, legtöbbször „reménykedik”, „bizakodik”, úgy gondolja:  „jó lenne”, „szeretném” . S mindjárt hozzá is teszi: „á, nekem úgyse sikerül”, „én még sosem nyertem semmit”, „nekem sosincs szerencsém”…

 

Nem sikerül semmi? Azt gyanítja, hogy negatív erők áldozata? ITT megtudja, hogy van-e Önön rontás!

 

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

S azután csodálkozik, ha TÉNYLEG nem sikerül. Vagy inkább szinte büszkélkedik vele, „ugye megmondtam!”

És tényleg!!!

Ha mi magunk sem hiszünk benne, hogy megkaphatjuk, ha egyik gondolatunkkal behívjuk az Univerzum „ajándékát”, a másikkal meg már vissza is küldjük, nincs mit csodálkozni.

Mert, ha a mamánknak azt mondtuk volna:  „Á, én mégse egy vonatot szeretnék”, ő mit gondolhatott volna szegény? Valójában mi a vágyunk? Honnan tudhatta volna „a Jézuska”, hogy mit is hozzon karácsonyra?

MINDEN MÁGIA AKKOR MŰKÖDIK, HA ELFOGADJUK, HOGY MEGTEREMTJÜK VELE, AMIT KÍVÁNTUNK.

DE AKKOR – MŰKÖDIK!!!

Fogadd el, hogy méltó vagy az eredményre!

Fogadd el, hogy az Univerzum segít abban, hogy elérd, amit szeretnél!

Korlátok persze mindig voltak és lesznek. A szüleink sem biztos, hogy megvették a legnagyobb babát, vagy a legdrágább társasjátékot. Mert nem volt rá keret.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Ha azt kívánod, holnap juss el a Marsra, valószínűleg ez a kívánságod nem teljesül… Az Univerzum sem teljesíti a földtől elrugaszkodott kéréseket. Itt nem feltétlenül a pénztárca vastagsága a korlát. Sokszor „nincs benne az élettervedben”, amit kívánsz. Abban az élettervben, amit Te magad állítottál össze, Te, a Te lelked, mielőtt leszületett ebbe a háromdimenziós világba.

 

Tudja meg ITT, hogy a jövő évben szerencsés lesz-e!

 

A lélek – mint a kisgyerek is, – csak akkor fejlődik, ha a legkülönbözőbb feladatokat oldja meg. Mert azok az élmények, amiket átélünk, akár jók, akár rosszak: valójában egy-egy feladat a lélek számára, amit teljesítve „magasabb osztályba léphet”.

S legtöbbünknek nem a semmittevés, a láblógatás, a folytonos szórakozás volt megtervezve, hiszen a véget nem érő tengerparti napozásból nem sokat tanulnánk.

De egy-egy nyugodtabb periódus, sikeresebb, sőt boldogabb időszak MINDENKINEK jár! Ezért bátran TEREMTSÜK MEG MAGUNKNAK a jólétet, az örömöt, a jó párkapcsolatot.

KÉRJÜNK, ÉS MEGADATIK!

Csak mindig tudjuk, hogy a kérésünk erejét a gondolatunk teljessége, fókuszáltsága adja, a kívánság teljesítését a teljesülésbe vetett feltétlen bizalom hozza el.

Minden életszakaszunknak megvan a teljesítendő feladata, a megoldandó leckéje. Minél távolabb van ettől a kívánságunk tárgya, annál hosszabb időbe telik az Univerzumnak, hogy teljesítse a kérésünket.

Például: Ha éppen az a feladatunk, hogy megéljük a magányt, az egyedüllétet, a lelkünk belül tudja, érzi ezt. Ha az agyunkkal mégis egy boldog párkapcsolatot kérünk, ilyenkor jó eséllyel csak egy párkapcsolatot kapunk – boldogság nélkül. MERT MÉG NINCS ITT AZ IDEJE. De, amikor már megértettük, hogy mi magunkban, egyedül is képesek vagyunk a boldogságot megélni, a Lélek „megtanulta a leckéjét”, máris készen állunk a következő „ajándékra”, s jöhet a boldogság is J ! De ehhez lehet, hogy az Univerzumnak egy kicsit több idő kellett, hogy elhozza: mert a kérésünk idején mi magunk voltunk nagyon távol a kívánságunk tárgyától.

Nem mindegy tehát, mikor, mit kérünk. Megkaphatjuk azt is, aminek „nincs itt az ideje”, csak nem biztos, hogy pont úgy, ahogy azt mi szerettük volna…

Így lesz a vágyott „földre szállt angyal”-ból „hétfejű sárkány”, a „csendes, rendes jófiú”-ból, „tutyimutyi, unalmas fráter” és így tovább.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

S még valami: Nemcsak a saját karmikus terheinktől, az életciklusunktól függ, hogy éppen mi és hogy válik valósággá. Egy-egy népnek is megvan a maga karmája, életpályája, s ezek ugyanígy összefüggnek a szomszéd és testvér-népekkel, azok életcéljával. Ezeknek az alakulása is befolyásolja a mi saját sorsunkat. Ezekre már kevesebb a ráhatásunk, de persze ez is függ valamennyire tőlünk.

S a kívánságaink teljesülése összefügg az időszakkal is, amikor a kérésünket az Univerzum felé elindítjuk. Minden időszaknak megvannak a sajátos rezgései, amellyel összhangban könnyebben érkeznek az adományok, illetve amellyel szemben szinte esélyünk sincs a sikerre.

Például növő hold idején gyarapodást kérhetünk jó eséllyel, míg ha valamitől szeretnénk megszabadulni, az erre irányuló mágiát fogyó holdban végezzük.

Az emberek rezgése összegződik. Minél többen gondolnak egyugyanazon módon valamire, annál inkább felerősödik ez a rezgés. A Karácsony estéje tipikusan az az időszak, amikor sokan gondolkodnak hasonlóan, sokan gondolnak ugyanazokra a dolgokra, – bocsátanak ki hasonló, egymást erősítő rezgéseket.

Ez az időszak a szereteté, ilyenkor összehasonlíthatatlanul többen gondolunk a családunkra, a szeretteinkre, sokkal inkább háttérbe kerülnek a nézeteltérések, a gondok, előtérbe az együttérzés, az összetartozás, a szeretet. Ezért van az, hogy szinte lebeg a szeretet ilyenkor a városok, falvak felett.  A karácsonyi kívánságok akkor teljesülnek jó eséllyel, ha azok összhangban vannak a szeretettel, a kölcsönös tisztelettel, a közös jóval. Most közreadunk egy egyszerű mágiát, amit bármikor Karácsony tájékán elvégezhetünk, de tudni kell, hogy a sikere, az eredménye ezektől a fent felsorolt tényezőktől függ.

 

Karácsonyi gyertyamágia

Készítse elő a megkapni kívánt tárgy kicsinyített mását. Ez lehet akár pl. egy matchbox autó, vagy egy ház makettja, vagy fényképe, esetleg egy esküvői fotó, amire az Ön és párja fényképét helyezi be, de akár egy papírlapra is felrajzolhatja, amit szeretne megkapni.

Ezt a másolatot helyezze az asztalra úgy, hogy vegye körbe három gyertyával, a háromszög csúcsa legyen szemközt Önnel.

Mielőtt elkezdi a mágiát, rögzítse magában, hogy a másolat mit jelképez, mi az az eredeti tárgy/dolog, amit szeretne megkapni.

A bal kezénél lévő gyertyát gyújtsa meg elsőnek miközben mondja végig ezt a szöveget:

„Nagy tisztelettel kérem az Univerzumot, hogy adja meg nekem ezt az ajándékot, amit tiszta szívvel, igaz szeretettel kérek, s amit már régen megérdemlek. Tudom, hogy kívánságom összhangban van a Teremtő szándékaival, s kérem, hogy akkor és úgy teljesüljön, ahogy és amikor az minden létezőnek a lehető legjobb. Legyen így, most!”

Ezt ismételje meg előbb a szemközti, majd a jobb keze felőli gyertyákkal is. Ezután hagyja, hogy a gyertyák végigégjenek, majd  az ajándékot jelképező  tárgyat/képet/rajzot rakja el lehetőleg olyan helyre, hogy senki ne találhassa meg.

A gyertyagyújtás TELJES ideje alatt képzelje el, hogy az ajándékot már megkapta, s érezze át azt az örömöt, amit az ajándék nyújt Önnek!

Sok Sikert és Boldog Karácsonyt!

 

Ha úgy érzi, hogy valamely része a folyamatnak nem sikerült, vagy nem tudja megvalósítani, hívja Aurethielt vagy Igazgyöngyöt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megnézik, nincs-e Önön rontás vagy átok, esetleg az otthonában szellem, és segítenek levétellel, ha szükséges! Ráadásul a műsorvezető legerősebb, karácsonyi bőségvonzó szertartására kerülhet fel náluk!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*