Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

apró szentek

Karácsonyi üzenet az őrangyalodtól

Dátum: 19.12.2014

Isten életed minden jóságának forrása. Bízd rám minden aggodalmadat és gondodat, én pedig majd továbbítom őket Istennek. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az ajándékainkat is tárt karokkal fogadhatod. A túlzott aggódás azonban zárkózottá tesz, és megnehezíted azt, hogy ajándékainkat elvigyük neked. Elutasítod, vagy észre sem veszed őket.

Karácsonyi kívánság mágia, mely működik! Kattints IDE érte!

Isten végtelenül találékony, ezért valószínű, hogy a pénzügyi támogatás meglepetésszerű, váratlan módon érkezik. Aggodalmad egyik fő oka az, hogy nem tudod, hogyan, milyen módon jut el hozzád, a pénz. Ha rábízod magad isten bölcsességére és törődésére, akkor megszabadulsz ezektől az aggodalmaktól. Figyelj oda az ismétlődő gondolataidra, érzéseidre, ötleteidre, mert általuk közvetítjük neked Isten útmutatásait. Ha követed ezeket az isteni irányelveket, a támogatás késedelem nélkül, angyalszárnyakon érkezik majd hozzád. Minél inkább lazítasz, és bízol, a segítség annál gyorsabban érkezik.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Karácsonyi gyertyamágia a BŐSÉGÉRT, ITT!

Ahelyett, hogy a sötétségtől, egyedülléttől kezdenél félni, tudd, hogy teljes biztonságban és védelemben vagy. Őrangyalaid mindig melletted vannak, még akkor is, ha nem érzékeled jelenlétüket. Az angyalok életed minden területén szeretnének segíteni. Amikor behívod az angyalokat, hogy segédkezzenek életed bármely területén, minden boldogabbá, egészségesebbé és könnyebbé válik. Csendesítsd el az elmédet és tárd ki a szívedet, hogy meghalld, befogadd azt az üzenetet, amit az angyalok neked szánnak.Ez megtörténhet álmodban vagy egy halk hang vagy egy kellemes gondolat, érzés formájában.

 

Szeretnéd tudni, ki a személyes őrangyalod, és mi a pontos és személyre szabott üzenete számodra? Akkor hívd Tündér Lilit vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon, akik angyalkommunikátorok (485 Ft/perc), mert az angyalod üzenete sorsfordító is lehet a jövő évedre nézve!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*