Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

KARMA – TESZT – Hányszor éltél már?

Dátum: 16.06.2016

Talán te is kíváncsi vagy arra, hogy hány életed van itt, a Földön. A reinkarnáció hirdetői úgy tartják, hogy a földi életek száma nem tetszőleges, és nem is végtelen. Ahogyan az iskolában, úgy a reinkarnációs folyamatban is különböző szintek vannak. Biztosan te is kíváncsi vagy arra, hány életed volt már, és lesz itt a Földön, mi a karma és mi a te karmád.

 

ITT bővebben olvashatsz arról, miért fontos előző életeink megismerése.

karma

Nagyon sokan hisznek és próbálják bizonyítani az újjászületést, azaz a reinkarnációt. Akik kutatják és foglalkoznak a reinkarnációval, úgy tartják, hogy a földi élet száma nem végtelen és nem tetszőleges. Életeink úgy követik egymást, mint, mikor a gyerek elkezdi az ovit, majd az iskolát és végül eljut az egyetemig, ugyanígy életeink is szintekből tevődnek össze, és tanulási folyamat kíséri őket, mindeközben visszük a karmánkat életről életre.

A Földön az embereken kívül több száz lélek van jelen, úgy tartják, hogy egy lélek kb. 800-szor születik anyagi, fizikai testbe, utána eléri a spirituális mesterfokot.

Az előző életek őskora az a periódus, amikor még egyáltalán nem foglalkozunk a spirituális dolgokkal, csak az anyagiak és a minket körülvevő, megfogható világ foglal le minket.

 

Az Akasha krónikákban a múltunk, a jövőnk meg van írva, olvass róla bővebben ITT!

Ezt követi az a ciklus, amikor nyitottá válunk a kulturális, intellektuális és spirituális dolgok világára, megízleljük, tanulni kezdjük és alkalmazzuk a már tanultakat.

karma

Ismerd meg a karma törvényeit ITT!

Az utolsó 100 év pedig a legfejlettebb, amikor a lélek már képességekkel születik a Földre, felvállalja azt, hogy más, mint a többi ember, napi szinten gyakorolja és használja képességeit, és az élete része a spiritualitás.

Ha felidézed az előző életeidet ebben az életben, akkor sikerül pontosan megtudnod, hogy melyik ciklusban vagy. Annak tudatában, hogy mit tanultál meg előző életedben, és mit sajátítottál el, kell építened a mostani életed, mert a cél a spirituális mesterfok.

 

Szeretnéd tudni, hogy előző életeidből milyen terheket, problémákat, akadályokat hoztál? Szeretnél tőlük megszabadulni? Ha igen, akkor kérd Karma Emma vagy Virág jósnők segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ők a karma oldás mesterei!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*