Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

karma

Karmahoroszkóp

Dátum: 10.04.2014

Milyen karmával, sorssal születtünk erre a világra? Ki ne szeretné megtudni!

Vagy azt, hogy hol tart jelenleg karmája teljesítésében? Sőt vannak, akiket még ez sem elégít ki, azt is tudni akarják, hogy mi történt az előző életükben, hogy éppen ezekkel az életfeladatokkal kell szembenézniük jelenleg?

Sok asztrológus egyetért abban, hogy maga a horoszkóp, az életünk lenyomata, vagyis jelenlegi életünk karmatérképe. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lenne szabad akaratunk. Karl Jung, a híres pszichológus-asztrológus ezt úgy fogalmazta meg: képzeljünk el egy kifestőkönyvet, amelyben az képekhez előre megvannak húzva a vastag vonalak, de hogy milyenre színezzük ki, egyszerűen csak szürke grafitot választunk, vagy számtalan árnyalatú színes ceruzát hozzá, az már a mi döntésünk. A karmával foglalkozó szakemberek többsége szerint a születés, halál, házasság  és a nagyobb nyereségek-veszteségek, mind-mind karmikus.

Tudod, hogyan ismerheted fel a karmikus akadályokat? Ha nem, mindenképpen olvasd el ezt a cikket ITT!

happy_sarjos_ashow

De miként olvasható ez ki a horoszkópból, vagyis az asztrológiai képletünkből?

A karmánk megfejtésénél nagy jelentőséggel bírnak – többek között – az úgynevezett Holdcsomópontok, amit az asztrológusok az élet súlypontjaként is neveznek. Két holdcsomópontunk van, ami a Nap és a Hold pályájából adódik, vagyis metszéspontjából számolható ki. A felkelő és a leszálló Holdcsomópont.

De miről is árulkodnak ezek? Egyes asztrológusok ezek segítségével előző életből hozott fontos eseményeket is ki tudnak számolni. Ilyenkor láthatunk sorsismétléseket is, hisz maga a tapasztalat arról szól, hogy ugyanazt a történést különféle szemszögből is megélje a lelkünk. Kicsit hasonlít az empátia érzés megszerzéséhez. Például valaki előző életében elveszítette a vagyonát és mások segítségével talpra állt, de ezt úgy élte meg, mintha csak magának köszönhette volna. S azt hangoztatta, hogy akarattal mindent el lehet érni. Ebben az életben ismételnie kell, megint elveszíti élete delén felhalmozott vagyonát, de feladata az lesz, hogy egyedül álljon talpra, ismerje el a sors erejét, és ha közben másokra kell támaszkodnia, azt ismerje el.

Csillagjegyed alapján is kiderítheted, mi az életfeladatod! Tudd meg ITT!

penzugy_rtl

Személyes asztrológiai képletünkben (radix) a leszálló Holdcsomópont a múltat szimbolizálja, vagyis a régi viselkedésmintákat, amit a lélek magával hozott, míg a felkelő a jelent, vagyis az újabb tapasztalatok felé mutatja az irányt, amerre mennünk kell. Akár a bolygóknál, itt is egyaránt fontos információval bír egyaránt, hogy melyik házban és melyik jegyben helyezkedik el.

Ime egy példa: I-es házban álló felszálló Holdcsomópont azt jelzi, hogy párkapcsolati probléma az ismétlés. Úgy kell kibontakoztatnia az énjét az illetőnek, hogy közben harmóniában maradjon a társával. Feladata az önállóság lesz, önmegtagadás nélkül. A jegyek és a többi bolygó helyzete és kapcsolata fogja megmutatni a temperamentumát és az eszközeit ehhez az életfeladathoz.

 

Szeretnél kérni Te is teljes körű asztrológiai elemzést, hogy felfedezd a lehetőségeidet, és megtudd, milyen feladattal születtél le ide a Földre? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni Lunczer Juditot vagy Tamarát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ők az ország egyik legjobb asztrológusai, karma-elemzői!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*