Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karmikus feladataid februárra!

Dátum: 08.02.2019

A karma akkor jó, ha te magad is mindent megteszel a jó karmáért. Február egy rövid hónap, ennek ellenére sokat tehetsz azért, hogy az esztendő további részében sikeres és hatékony lehess. A szerencse sem mellékes, amit egy rossz karmával nagyon nehezen tudsz igazán megélni!

Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj karma oldást, hogy a rossz karma ne blokkoljon utadon!

 

karma

 

Nézd meg ITT, milyen hatással is van rád az, ahogyan másokkal viselkedsz!

 

 

A februári karma munkában leginkább a tanulásról szól. Tanulj, figyelj, légy több, mint aki voltál! Találd meg a tudás útját, hiszen egészen apró dolgokkal is képes lehetsz hatékonyabb, teljesebb lenni. Szervezd jobban az idődet, ideje, hogy észrevedd azt, mennyi időrabló dolog is van jelen az életedben. Nem biztos, hogy azok a szokások, amelyeket a közelmúltban felvettél, a javadat szolgálják. A karma maga a fejlődés, amely személyre van neked szabva. Tehát, ha a fejlődés útján vagy, jó a karmád. A horoszkóp követésével pedig felkészülhetsz bizonyos váratlan helyzetekre is, amelyek korlátozhatják a fejlődésed.

 

Derítsd ki ITT, hogy hány előző életed volt már!

 

 

A szerelem nagy erőfeszítéseket követel tőled február folyamán. A karma akkor tud pozitívan működni, ha valamivel képes leszel minden héten meglepni párod. Ebben a hónapban van a szerelem napja, neked viszont minden héten egyszer adnod kell egy napot a szerelemnek! Most karmikus feladat számodra, hogy megtaláld azokat a pontokat, amelyeket a pároddal közösen tudtok élvezni. Ne csak szeresd, mutasd is ki, a lehető leglátványosabb módon, hogy ez a rövid február is legyen nagyon emlékezetes hónap mindkettőtök számára!

 

Olvas utána a karma törvényeinek ITT, és tartsd be!

 

 

 

A karmikus egészség februárban a felszabadulásról, lazításról szól. Sportban is jobb, ha kerülöd a szigorú, kemény sportokat, inkább a szabad és könnyed testmozgást érdemes választanod. Az utolsó igazi téli hónap a február, ne most kezdj diétába, mert a szervezet többnyire ilyenkor a leggyengébb. Fogyassz egészséges, de tápláló ételeket! Márciusban már minden könnyebb lesz, de még nagy eséllyel következhet embert próbáló időjárás, ami megviselheti a szervezeted!

 

Ha úgy érzed, hogy követed a kijelölt karmikus feladataidat, de mégsem érzed úgy, hogy sikerülne egy boldogabb, szerencsésebb életet megteremteni saját magadnak, akkor kérj karma oldást Tündér Lilitől vagy Edit Jósnőtől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*