Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karmikus kapcsolat

Dátum: 19.07.2012

A karmikus kapcsolat vajon mit is jelent valójában? Lehetséges, hogy a szüleimmel, testvéremmel, párommal vagy a legjobb barátommal találkoztam már korábban? Honnan tudhatom meg, hogy karmikus kapcsolat van köztünk vagy sem?

A karmatanítás és karma számítás szerint ezt nagyon is megérezhetjük, hisz erőteljes lelki, majdnem karmikus vonzalmat, majd kötődést érzünk azok iránt, akikhez karmikusan kapcsolódunk. Természetesen a szülőkhöz, testvéreinkhez akkor is kötődünk, ha nincs karmikus kapcsolat közöttünk, bár az, hogy ne lenne, szinte elképzelhetetlen, ugyanis nem véletlenül születünk az eredő családunkba.

ITT megtudod, mi a Te karmikus feladatod csillagjegyed szerint!

 

Visszatérve a karmikus kapcsolatokra, az előbb említett kötődést leginkább az élet folyamán mellénk sodort embereken érezhetjük meg. Mit is érzünk ilyen esetekben? Az az érzetünk lehet – akár rövid ismeretség után is -, mintha nem létezett volna idő, amikor nem volt mellettünk. Mintha mindig is itt lett volna, csak nem láttuk őt. Ismerem a gondolatait, az érzéseit anélkül, hogy kimondaná azokat. Legerőteljesebben ez párkapcsolatban és tartós barátságban jelentkezik. Biztosan sokan találkoztak már ezzel az érzéssel. Ezekben a kapcsolatokban sűrűn lehetnek „dejá vu”-érzéseink, mintha már megálmodtuk vagy átéltük volna a velünk történteket. Bár nehézségeket élünk át együtt, vagy akár bánthatjuk is a másikat, mégis hosszasan egymás mellett maradunk, többnyire valamelyikünk élete végéig, de legalább is addig, amíg a közös karmánkat le nem dolgozzuk.

pénzmágia

Vajon olyan ember oldalán vagy, aki megérdemli a szereteted, a szerelmedet? A számmisztika választ ad ITT!

 

Vajon mi lehet a karmánk? Egy van belőle jelenlegi földi létünk alatt vagy több is egyszerre? Mi lehet a közös karmánk? Az enyémet vagy a társam karmáját élem?
Magam is legtöbbet ezen gondolkodom. Saját életemből arra a következtetésre jutottam, hogy jelenlegi életünkbe számtalan karmikus feladattal érkezünk, és csak rajtunk múlik, hogy ezekből mennyit sikerül letudnunk fizikai életünk végéig, s melyek maradnak egy következő életre.
A legnagyobb probléma jelenleg, hogy sokan úgy fogják fel karmájukat, mint valamiféle büntetést, és ezért változtatni szeretnének rajta, vagy épp elkerülni. Pedig szó sincs erről. Hisz többnyire önként vállalt feladatok, melynek legfőbb célja a tanulás, bizonyos érzések megtapasztalása. Az én meggyőződésem szerint megváltoztatni nem lehet, legfeljebb elkerülni, nem megélni, aminek nem sok értelme van, mert úgyis velünk marad addig és addig, amíg meg nem tapasztaljuk. Ez megtörténhet ebben az életben is. Gondoljunk csak bele, hányszor fordul elő, hogy minden igyekezetünk ellenére ugyanabban a szituációban találjuk magunkat, amelyen már keresztülmentünk – bár valószínűleg nem a karmánkat követve -, és minden abbeli igyekezetünk ellenére, hogy legközelebb elkerüljük, váratlanul ismét a közepében találjuk magunkat, legfeljebb más szereplőkkel. Ehhez „segítőket” is kapunk a karmikus kapcsolat, karmikus társ vagy társak személyében, akik szeretetük ellenére hozhatnak számunkra olyan tapasztalásokat, melyeknek nem örülünk, szívesen kihagynánk az életünkből.

Érdemes tehát arra törekednünk, hogy a ránk rótt feladatokat megoldjuk, hiszen elkerülni véglegesen amúgy sem tudjuk. Éljük meg inkább a karmánkat, tanuljunk és fejlődjünk a kiteljesedés útján.

egeszseg_rtl

Úgy érzed, a Te közeledben is van egy személy, akihez erősen kötődtél egy másik életben is? Megmagyarázhatatlan, de tudod, hogy hozzád tartozik, okkal ismerted meg, okkal van jelen? Hívd Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elmondják, mi a közös karmátok!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Henrietta a 15.12.2012

Üdvözlöm.Ërdekelne minden tudás ami ingyen van,mert látok és érzek dolgokat de nem értek hózzá.az életemet tutti,hogy átok veszi körbe,de nem értek az elégetëséhez..Láttam a mai müsort tök véletlenül és mivel nincs ft. a kártyámon hát igy probáltam kapcsólatba lépni.nem vdom miért de érzem,hogy beszélnűnk kell valamiért.1972 10 10

  Asztro Show a 20.09.2014

  Kedves Henrietta!
  Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiváló szakértő.
  Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

ildiko a 25.11.2012

Szoktam alkalmazni,elég sokszor,de ugy érzem több idö kell,a változáshoz;szeretettel;ildiko

  Asztro Show a 20.09.2014

  Kedves Ildikó! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Nagyon sok technikával foglalkozik. Tapasztalt szakértő. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*