Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karola

Karola – Hogy üzennek a szellemek?

Dátum: 07.10.2014

Szellemek léteznek, hitem szerint biztos, de a tudomány is egyre több érdekes dolgot tár fel, különböző dimenziókról, illetve az emberi energiáról, amely információt is tartalmazhat, ami elhagyja a testet, a halál pillanatában. Egyre biztosabbá válik az, hogy sok eset, amikor valamilyen kapcsolatba kerültünk a túlvilággal, egy része, biztosan hiteles történés volt. A szellemek sok embert kerestek már fel, volt hozzátartozó vagy más formában. Bocsássák meg nekem, de szakmai ártalom, hogy szellem és a hozzátartozó közt nem feltétlen vonunk párhuzamot, mivel vannak olyan túlvilági lények, akik képesek felvenni más alakját, vagy éppen egy szeánsz alkalmával, más nevében nyilatkoznak. Tehát ha látjuk egy eltávozott ismerősünk vagy rokonunk szellemét, még nem teljesen biztos az, hogy valóban őt láttuk.

 

Elhunyt hozzátartozóidtól is tudsz kérdezni. Nézd meg ITT, hogyan!

 

szellem, kísértet, ezotéria

Természetesen ritkán látunk szellemet teljes valójában, ezért legtöbbször, a kommunikáció, az üzenni akarás., úgy kezdődik, hogy apróbb zajokat kelt a szellem a lakásban. Jellemző ez akkor, ha valamelyik hozzánk tartozó szelleméről van szó. Az ilyen szellemek, még friss szellemek, akik nem képesek annyi energiát kifejteni, hogy nagy zajt csapva, jelezni tudjanak, így az apróbb zörejek illetve a hőmérséklet egy adott ponton belüli hirtelen változása utal jelenlétre. A kommunikációt az ilyen jelenés, inkább szellemi úton kezdi el.  Mint az ingánál, itt is az ember veszi a jeleket, amelyeket álmunkban vagyunk képesek értelmezni. A leggyakoribb kommunikációs mód, ahol üzenetet kaphatunk, az álmunkban történik meg. Általában akkor, ha egy közeli hozzátartozónk, barátunk távozik és valamit még közölni szeretne. Ilyenkor gyakran megesik az, hogy zavaros az üzenet, ezért érdemes egy álomfejtőt keresni, vagy gyakorlott spiritisztát, akiket a vonalunkon is megtalálhat.

 

Tudod, mi vár rád a halál pillanatában? Tudd meg cikkünkből, IDE kattitnva!

 

Szegedi Panni, 830 kód, pénztalizmán, átok, rontás, számmisztika

Álmokon keresztül üzenni, a szellemek számára a legegyszerűbb, hiszen mi olyankor vagyunk a legérzékenyebb vevők. Egyel erőteljesebb, az, amikor hangot hallunk, vagy érzékelünk valamilyen módon. Szellemvadászok, spiritiszták, előszeretettel alkalmaznak érzékeny mikrofonokat, amellyel rögzítik a hangeseményeket azon a helyen, ahol vélhetően szellem van. Később a felvételt tisztázzák, szűrik és erősítik, amelyen gyakran nem csak a hallható hangok, hanem egy ismeretlen, vagy éppen ismerős hangja is lehet, aki már elhunyt. Ezt nevezik röviden EVP-nek, vagy magyar elnevezésén fordítva, fehér zajnak. Az üzenet ilyenkor akár egy egész mondat is lehet, ami személyre is szólhat, de leginkább csak egy-egy szóra lehet számítani, amit sikerül elcsípni a rögzítő eszközzel. Többnyire itt is az lehet a gond, hogy szellemnek nincs elég energiája a megfelelő kommunikációhoz, illetve gyanús lehet az, ha van, hiszen pár éve elhunytak, még nem lehetnek olyan erősen, hogy folyékonyan tudjanak beszélni.

Nagyon vigyázni kell a szellemek által adott információkkal, mert jó és rossz közt mi látjuk a különbséget. Sok gonosz entitás, jelenés van, amelyek be akarnak minket csapni, meg akarnak téveszteni, különböző céljaik miatt, amely a legtöbbször ismeretlen. Minden egyes szellemekkel kapcsolatos eseményt, célszerű szakemberrel megosztani, mert az óvatosság nagyon fontos!

szellem, kísértet, ezotéria

Az üzenetküldés következő, legerősebb módja, amikor jelenés van és konkrét mondatot ad át nekünk. Az ilyen típusú jelenségek nagyon ritkák, bármikor történik, szakemberhez kell fordulni, mert csak is nagy energiájú szellem képes arra, hogy megjelenjen és beszéljen is egyszerre. A kopogó szellem, azaz a poltergeist jelenség sem lehet hozzátartozó, inkább egy több száz éves kósza szellem, aki otthonukat nézte ki szórakozás céljául. Férfiaknak, gyerekeknek a nőalakkal való álmodás, vagy éppen nő alakot látni, nagyon veszélyes, azonnal szakemberre van szükségük, mert lehetséges, hogy a Lilith típusú jelenésről van szó, ami akár életveszélyes is lehet.

Tündér Lili, kód 954, jósnő, médium, tisztánlátó

A szellemvilág a mágia legveszélyesebb területe, ezért bármibe is kezdünk, kapjunk bármilyen üzenetet, érdemes segítséget kérni, mert könnyen lehet, hogy tapadó energia vámpír akar közelünkbe férkőzni, valamelyik hozzátartozónk alakjában. Nehéz eldönteni azt, hogy hová is tartozik a szellem, mivel képesek a telepátiára, ami azt jelenti, nagyon könnyen mondhatják azt, amit hallani szeretnénk. Tehát legyen álmunkban ott a jelenés, haljunk apró hangfoszlányokat, zörejeket, vagy éppen szófoszlányokat, esetleg lássunk egész alakban egy rég elvesztett szerettünket, mindenképpen érdemes olyan ember segítségét, tanácsát kérni, aki jártas a szellemvilágban, mert csak az készíthet fel minket arra, ha valamilyen túlvilági lény ránk tapadva, akarna belőlünk élősködni. Tárcsázza most a 06 90 633 991-es telefonszámot (485Ft/p)!

Vonalunkon sok szakember van, aki segíthet Önnek, rajtam kívül is, biztos, hogy lesz olyan, aki megfelelően felkészíti Önt egy túlvilági üzenetre és találkozásra.

Ezt a szakembert kiválaszthatja külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!


cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (3)

Anna a 22.03.2015

Szeretnék sok ilyen cikket olvasni,köszönöm.

    Asztro Show a 04.10.2015

    Kedves Anna! Köszönjük a kedvességét, ha szeretne szakemberrel beszélni, akkor azt megteheti az Asztro Centerben, a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje Ágnes jósnőt a 313 kódról.

Anns a 22.03.2015

Nagyon tetszett a cikk.

Hagyj hozzászólást

*