Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

saman1

Karola: Hogyan végzi Karola a sámánrituálét?!

Dátum: 11.07.2015

Megkértük Karolát, az Asztro Show műsorvezetőjét, hogy mesélje el, hogyan jutott el addig, hogy sámánná avassák. Mivel sokan érdeklődtek róla, illetve arról, amit csinál, Karola válaszolt pár kérdésünkre, hogy jobban megismerhessék!

 

– Mióta foglalkozol sámán rituáléval?

Messzebbről indultam, hiszen először a mágiával ismerkedtem meg behatóan (több tanfolyamot elvégeztem), ezt folytatva pedig a mágia-tanári képesítést is megszereztem. A sámán kultúra és miszticizmus az egész világ több kultúrájában is megtalálható több tízezer éve (indiánok, ausztrál bennszülöttek, nomád népek, ázsiai népek stb.). Engem elsősorban ennek a hatalmas kultúrának a magyar vonatkozásai fogtak meg (sámán-táltos). A sámán jelentése “az, aki tud”, “az, aki bölcs”.

Feladatomnak tekintem, hogy közvetítsek, egyensúlyt teremtsek a látható és a láthatatlan világ között. Hiszen sok éve az ars poeticám: “Láttatni az időtlen lényeget”.

 

– Miben rejlik az ereje?

Túllépni az emberi és anyagi korlátokon, s megtalálni az átjárót a tér és idő síkok között. Ahhoz, hogy valaki ezt művelhesse, nem egyszerűen csak kinevezéssel jár, hiszen az ezotéria és okkult tudások többségéből áll össze. Egyszerűen úgy mondanám: sámánnak születni is kell, de az oda vezető utat is be kell járni.

táltos, képesség, különös képesség, látnok, sámán, rituálé, sámánrituálé, sámánasszony

– Milyen céllal kérik tőled a rituálét?

A legtöbb ember természetesen az anyagi helyzetén szeretne változtatni, mindezt rövid idő lefolyása alatt. A sámánrituálé természetesen kiváló eszköze a pénzbevonzás művészetének és számomra mindig az a legfontosabb, amit a hívó szeretne.

 

– Egy különleges történet ezzel kapcsolatban?

Egyik alkalommal, amikor egy ismerősömnek kártyát vetettem – miközben a sámán rituálé eszközei az asztalon voltak -, az ismerősöm egy hozzátartozójának a szelleme közvetítésre kért fel, mert fontos mondandója volt. Elmondta, hogy a halála természetes úton történt (a család azt hitte, hogy megölték). Ez a szellem nyugtatta meg az ebben a dimenzióban maradt rokonait, hogy ne kutassanak tovább, ne vádoljanak senkit, éljék tovább az életüket, és felhívta a figyelmüket egy általa eldugott értékre. Egy sámán feladata többek között a közvetítés, s ez itt meg is történt!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség

Karola igyekezett minél többet elmondani arról, amivel foglalkozik, de ha lenne még kérdésed, ami foglalkoztat a sámánrituálékkal kapcsolatban, vagy ha a bőséget szeretnéd bevonzani az életedbe, akkor mindenképpen jósainktól kell, hogy segítséget kérj! A rituálék csak és kizárólag akkor működnek, ha beavatják őket! Ezért kérd Megmondó és Tündér Lili szakavatott segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és megtudod tőlük azt is, hogyan tudsz gyorsan sok pénzt keresni!

A határon túlról is kérdezhetsz, és kérhetsz rituálét: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (2)

ágnes a 15.07.2015

Kedves Karola!
Megszeretném öntől kérdezni hogy személyes találkozás által történő jóslást lehet-e öntől kérni?
Olvastam hogy tanítja a máglyát ami nagyon érdekel erre hol s milyen feltételek mellett van önnél lehetőség?
Előre is köszönöm válaszát!

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Ágnes! Karolát csak itt tudja elérni az Asztro Showban, amikor Ő a műsorvezető. Kérdezhet tőle bármit, minden kérdésére készséggel fog válaszolni. Kérem, hívja majd Őt a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon.

Hagyj hozzászólást

*