Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Bak

Karrierhoroszkóp – Bak

Dátum: 29.11.2013

A Bak jegy uralkodó bolygója, a Szaturnusz, ami a megtestesült bölcsesség, kitartás, szorgalom, szigor, önkorlátozás stb. szimbolikája. Így már érthető talán e jegynek az a tulajdonsága, hogy mindenre képes már fiatal felnőtt korában, hogy valós elismert képesítéshez jusson, vagyis szakképzettséghez, diplomához.

Fontos számára a társadalmi elismertség is, így ezekkel a papírok alapozza meg – kívülről nem látható önbizalomhiánya ellentéteként – önértékelésének növekedését.

Bár lassan nyílik meg a munkahelyén, hűségét a munkáltatója felé többször is bebizonyítja, ha szükséges. Munkájában és hivatásában sem egy ábrándokat kergető karrierista típus, hanem önfegyelemmel, állhatatosan és kitartással igyekszik elérni a realitásnak épp megfelelő céljait.

Ez általában mégis egészen a csúcsig vezeti, ha nem is fiatalon, hanem többnyire épp a munkával eltöltött évei utolsó időszakára járja sorra a ranglétrát. De nem csupán cselekedeteire jellemző a racionalizmus, hanem gondolkodására is. Szeret egyedül dolgozni, és általában tisztán és precízen méri fel a helyzeteket, majd aszerint cselekszik, vagyis a „józan paraszti ész” vezérli. Kedveli a maradandó értékeket, ezért sokan közülük tanári, történészi pályán találják magukat. Jól bánnak a pénzzel is, hisz mértéktartók, így a banki és biztosítási területen is hosszú távú sikereket érhetnek el.

Kedvelik a keménységet és a kemény dolgokat, állítja a karrierhoroszkóp, mint például a fizikai munka, vagy a kő, így a kőművesség és a burkoló szakma is gyakori mesterség náluk, akár a művészlelkületűeknél az ékszerész-, vagy szobrászhivatás.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Szűz

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Karrierhoroszkóp – Skorpió

Karrierhoroszkóp – Nyilas

Hagyj hozzászólást

*