Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Bika

Dátum: 18.09.2013

Bár a Bika-jegy szülötte ambiciózus típus, mégsem kifejezetten karrierista jellem a karrierhoroszkóp szerint. Mindazonáltal mégis nagyobb sikereket könyvelhet el a karrierjében a legtöbb jegynél. Ezt általában kitartásának, megbízhatóságának köszönheti. Ráadásul élvezettel dolgozik mindaddig, amíg kockázatokkal nem találkozik. A Bika ugyanis biztonságra törekszik a hivatásában is, vagyis előnyben részesít egy közepesen fizető állást egy jól jövedelmező, de bizonytalan bérezéssel járó vállalkozásnál. Ezért közülük sokan végeznek olyan munkát, amiben kevés az örömük.

Mindezek mellett a gyakorlatiasságuk és a kitartásuk idővel meghozza a gyümölcsét, vagyis lassabban, de biztosan érik el a ki sem tűzött „céljaikat”, vagyis általában 40 éves korukra középvezetői, 50-re vezetői állásokat töltenek be. Ha nem muszáj, nem váltanak munkahelyet sem, ők azok, aki a gazdasági válság idején, akár kevesebb pénzért is elvégzik ugyanazt a munkát, amit annak előtte. Biztonságra törekvésükbe az is beletartozik, hogy a már megszerzett javaikhoz nagyon ragaszkodnak, de legalább ennyire a munkahelyi környezetükhöz is, nehezen váltanak vagy adják lejjebb.

Bár úgy tűnhet a fentiekből, hogy nem egy pénzügyi-gazdasági szakembernek való típus, ez így mégsem igaz. Bár nem kedveli a kockázatot, képes jól átlátni a dolgok lényegét, türelmesen átgondolni, kiszámolni a lehetőségeket, s végül így biztonsággal előre tervezni. Ezeknek a tulajdonságaiknak a segítségével sikeres a pénzügyi pályákon is.

De főként a mezőgazdaságban, a kertészkedésben lelik legtöbben az örömüket, mivel szeretnek a szabadban tevékenykedni. Mivel a Bika-jegy bolygója (ura) a Vénusz, a szépséggel – divatszakma, belsőépítészet, lakberendezés – és a zenével kapcsolatos hivatásokban is kifejezetten magas karriert futhatnak be. Szépérzékük rendkívüli, sőt általában nem csupán maguk is szépek, hanem az énekhangjuk is ragyogó.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Hagyj hozzászólást

*