Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Halak

Karrierhoroszkóp – Halak

Dátum: 09.01.2014

A hős megmentő! Talán ez jellemzi legjobban a Halak típust a karrierje építése közben is. Vagyis ami fékezheti az előmenetelét a hivatásában, hogy sokszor kihasználva a jóindulatú segítőkészségét a hátán mások másznak fel a csúcsra. Természetesen ehhez ő is hozzájárul azzal, hogy általában kevésbé ambiciózus társainál. Ez amiatt van, mert számára fontosabb a kollegális szeretet annál, minthogy elárulja mások a feladataikat az ő segítségével tudták csak elvégezni.

Sőt, munkatársaikat még ők maguk bátorítják és segítik ambíciójuk elérésében. Az önzetlenség velük született tulajdonságuk. Úgy is mondhatnánk, ők azok a nagy lelki segítők, akik tettekre is képesek másokért. Ezt sokan kihasználják, nem éppen önzetlenségük által vezérelve.

Az előzőeket figyelembe véve pont jó vezetőnek tűnnek, aki szociálisan érzékeny, maga is képes tenni a dolgokért. Kellene ennél jobb felettes valakinek? Nem valószínű, ha mi magunk is be tudnánk tartani ezeket az értékrendeket. De erre a nagy többség nem képes. A túlzónak tűnő megértést egy idő után az alkalmazottak kihasználják, akár a gyerekek egy következetlen szülőnél, akinél nincsenek határok és mindent megért.

Mivel álmodozásai miatt a Halak típus a horoszkóp szerint is sokszor kerül időzavarba, könnyen kicsúszhatnak a dolgok a keze közül. Ezzel tisztában is van, emiatt szereti jobban, ha inkább őt irányítják. Ráadásul nehezen viseli a kritikát, még ha építő jellegű, akkor is könnyen sértve érzi magát és önértékelése lesüllyed, ami viszont letargiába döntheti könnyen. Ilyenkor zavarosan viselkedhet, ingadozóvá és álhatatlanná válhat. Bár szereti a közösséget, kerüli az ilyen helyzeteket, így sokan közülük, ha megtehetik önállóan dolgoznak, vagyis az egyéni vállalkozásban teljesülnek ki. Ami nem csoda, hisz a Halak csillagjegyhez tartozó újkori bolygó a Neptunusz – a régi nyugati asztrológia a Jupitert társította mellé -, amelynek a köd, gyógyszer, kábulat, álom, becsapás és becsapottság, festészet, zene, képzelet mellett az egyik szimbolikája a magány.

Ezek tudatában már könnyű kitalálni, melyek azok a hivatások, amikben könnyen tudnak kiteljesedni: segítő hivatások, gyógyszerész, spirituális gyógyító, sőt megtalálják a zenével, könyvvel és művészetekkel, vagyis festő, fényképész, zenész vagy ezekkel összefüggő a fantáziával kapcsolatos foglalkozásokban is az örömüket lelik. Továbbá a vízhez kötődő hivatásokat is kedvelik, mint halász, hajózás, búvárkodás.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Szűz

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Karrierhoroszkóp – Skorpió

Karrierhoroszkóp – Nyilas

Karrierhoroszkóp – Bak

Hagyj hozzászólást

*