Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp - Ikrek

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Dátum: 02.10.2013

Az Ikrek a legsokoldalúbb jegy. Erőssége az értelem, a mozgékonyság és a kommunikáció, így ezekkel kapcsolatos szakmákban számíthat felívelő karrierre. Információt gyűjt és közvetít, vagyis remek újságíró, kereskedő, sőt az ügynöki szakmákban is jól megállja a helyét.

Az Ikrek nevében is hordozza a benne rejlő kettősséget, akár a jin és jang, vagy a nappal és éjszaka. De nem csupán ez a kettősség jellemzi, hanem ami karrier szempontjából igen fontos a gyorsaság. Ha úrrá tud lenni az őt jellemző álhatatlanságán, vagyis hogy sok mindenbe belefog, de nehezen fejezi be – mert az érdeklődése a legszélesebb a jegyek között – és nem forgácsolja szét magát, sőt furfangos gondolkodását is képes pozitív dolgokra használni, akkor igen nagy karriert képes befutni, mivel ezek a tulajdonságok nagy képzelőerővel látják el. Ráadásul a találékonysága mellet képes a logikus és kritikus gondolkodásra is, sőt állandó kíváncsisága és kétkedése kutatómunkára is sarkallhatja. Legtöbben mégis az ingatlanszakmában, tőzsdei és kereskedelmi területeken érnek el sikereket. Utóbbiban főként könyvkereskedelemben, hisz az Ikrek legtöbbje remek írói vénával is rendelkezik.

Jó nyelvérzékének köszönhető, hogy jól megállja a helyét tolmácsként is, sőt a tanári pálya is ideális számára, főként ha matematikával, filozófiával vagy irodalommal kapcsolatos. Viszont az semmiképp sem hagyható figyelmen kívül, bármely szakmát, hivatást válassza is, hogy szüksége van a változatosságra, csak így tud hosszasan egy munkahelyen megmaradni. Sem a magányos vezetői szerep, sem a sablonmunka nem neki való, hisz a kreatív gondolatcsere a lételeme.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Rák

Hagyj hozzászólást

*