Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Dátum: 29.10.2013

Bár a karrierista jelző a Mérleg Nappal rendelkező egyénekre sem a legjellemzőbb, számost pozitív tulajdonságuk mégis sokat segíti őket hivatásukban, hogy akár a ranglétra csúcsáig is feljuthassanak.

Már megjelenésük is harmóniát sugároz, s ki ne szeretne olyan egyénnel együtt dolgozni, aki mindig mosolyog, kedvesen beszél, sőt a problémákat is igyekszik vidám vicces formában előadni.

Ezt az utóbbit érdemes megjegyezni ennél a karakternél, vagyis hogy a viccel elütött bírálat véresen komoly lehet, s ha nem tanulunk belőle, már akár másodjára úgy érhet el bennünket el ennek a következménye, mint a derült égből a villámcsapás.

Mindez azért, mert egy Mérleg – típus – főként, ha vezető beosztású – harmóniára törekszik a karrierhoroszkóp szerint, s nem fog magának feszültséget generálni az állandó figyelmeztetésekkel, inkább olyan kollégákkal veszi körbe magát, akik értik a célzásit, mivel konfrontálódni nem szeret. Tapintatosak, békéstermészetűek, toleránsak és barátságosak, így egy vita közepette is könnyen felismerhetjük őket, hisz övék lesz a bölcs békebíró szerepe.

De nem csupán az emberekhez való viszonyukban kedvelik a harmóniát, hanem szinte mindenben, ezért közülük kerülnek ki a nagy esztéták, a harmonikus dallamok szerzői, a nyugalmat és kiegyensúlyozottságot árasztó tájak festői, fotósai.

A nyugalom, ami körülleng egy Mérleget, viszont nem jelenti azt, hogy lassú vagy lusta lenne a munkájában – bár sokan tévesen ezt gondolják róluk -, sőt kifejezetten energikusan tevékenykedik.

Előrejutásának egyedüli akadálya az lehet, ha túlzóan ingatag, s képtelen a következetes döntéshozatalra, de ezt általában már – többségük – gyermekkorában kinövi, hacsak nem erősíti ezt negatív irányba a környezete. De még ebben az esetben is képes megalkotni a saját világában a harmóniát, vagyis a művészetekben, mint táncos, zenész, színész. De a boldogságot sok Mérleg találja meg a divattal, virággal, luxuscikkekkel, lakberendezéssel vagy mediálással foglalkozó hivatásokban. Vagyis minden olyan területen, ahol hasznosítani tudja kifinomultságát és vonzódását a harmónia felé.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Szűz

Hagyj hozzászólást

*