Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Karrierhoroszkóp – Nyilas

Karrierhoroszkóp – Nyilas

Dátum: 14.11.2013

A Nyilas csillagjegy szimbóluma, az eget megcélzó nyíl is jól mutatja, hogy egy törekvő típusról van szó, ezt igazolja a karrierhoroszkóp is. Bár úgy is szokták nevezni, a misszionárius, ez nem jelenti azt, hogy itt e fizikai világ ne érdekelné, inkább arra utal, hogy számára a csillagos ég a határ. Mindamellett igazságosságról alkotott meggyőződései hajtják. Vagyis nagyon is szereti a pénzt, a tekintélyt, de odafigyel közben másokra is, az ő javaikat is szem előtt tartja.

Amibe belekezd, annak sikerében hisz, s ez adja azt a hajtóerőt, energiát, amivel képes megbirkózni a nehézségek közepette is a céljaiért. A robotmunkát ezért jó, ha messziről elkerüli. Nagyon nyitott és érdeklődő típus, ennek köszönhetően rengeteg ismeretet, elméletet sajátít el, s ezeket rugalmasan kezelve alakítja ki saját hitvilágát, mely a szereteten és az igazságosságon nyugszik, ezért általában alkalmazottként harmonikus környezetben jól együttműködő. Viszont ellenkező esetben harcos válik belőle, aki szívesen küzd a jogaiért. Rosszul viseli a rossz munkakörülményeket, a szűk kis irodát, vagy a zsúfoltságot. Nem szereti a felesleges és értelmetlen dolgokat, ezért mindennek meg kell ismernie a célját, s ezt sokszor erővel is kikényszeríti gyermekkorában szüleiből, később tanáraiból, majd a feletteseiből.

Ami viszont nagyban segíti a karrierjében, hogy képes önmagát is motiválni. Értékeli a sikereit, s ezzel önbizalma folyamatosan nő. Ráadásul van egy méltóságteljes kisugárzása, ami már beosztottként is előre mutatja vezetői hajlamait. Persze ezek mit sem érnének tudás nélkül, de egy belső kíváncsiság folyamatosan hajtja újabb ismeretek megszerzésére. Így általában magasan iskolázottak, de akik nem, azok is mind önképzők, vagyis az átlagnál több ismeretre tesznek szert.

Mindezek ellenére elmondható róluk, hogy nem az ambícióik repíti őket a csúcsra, hanem egyéniségük, személyiségük és a kisugárzásuk. De ha már ott vannak, vezető pozícióban, az alkalmazottaik biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Nyilas vezetőjük bizalma nem reng meg bennük, biztonságot nyújt nekik, akár anyagiakban, vagy a munkakörülményeikre odafigyelve egészségükre, sőt még a magánéletükre is tekintettel lesz.

 

Karrierhoroszkóp – Kos

Karrierhoroszkóp – Bika

Karrierhoroszkóp – Ikrek

Karrierhoroszkóp – Rák

Karrierhoroszkóp – Oroszlán

Karrierhoroszkóp – Szűz

Karrierhoroszkóp – Mérleg

Karrierhoroszkóp – Skorpió

Hagyj hozzászólást

*